Canım adet günündeysen maalesef yükselmez eğer geç döllenme falan olmadıysa
Ne kadar güzel benimki işkence gibiydi kişiden kişiye farklılık gösteriyor muş zaten hayırlısı olsun ❤haklısın her duyduğum şeyden umut ediyorum bende hsg çok kolay çektirdim muayene gibiydi
Allah Allah üşüttün falan mı acaba ?kızlar herkese selam .bişey sorucam idrar sonrası gelen akıntı sizce ne olabilir. özellikle akşamları oluyor. wc öncesi bakıyorum bazen hiç yok bazen çok az ama wc sonrası afedersiniz grip olursunda burun sümkürürsün yaa onun gibi bir akıntı özür dilerim böyle tarif ettiğim için ama anlamanız için yazdım.
Bugün adetinimin 28.gunu canım olmazsam test vercekmişim tekrarCanım adet günündeysen maalesef yükselmez eğer geç döllenme falan olmadıysa
valla bilmiyorum ki yaa ofiste klima var akşama kadar montla oturuyorum .bide sıcak ortamı sevdiğim için soğuklardan hoşlanmadığım için sıcak su torması bile kullanıyorum 10 gündür. sıcak su torması mı kullanmak zararlı mıAllah Allah üşüttün falan mı acaba ?
Tamam canım verirsin inşallah yükselir diyelimBugün adetinimin 28.gunu canım olmazsam test vercekmişim tekrar
Sıcak su torbasını bende cok kullanıyordum da sonra bıraktım, ondan olacağını sanmıyorum bi sıcak bi soguga giriyorsan eğer öyle de üsütebilirsinvalla bilmiyorum ki yaa ofiste klima var akşama kadar montla oturuyorum .bide sıcak ortamı sevdiğim için soğuklardan hoşlanmadığım için sıcak su torması bile kullanıyorum 10 gündür. sıcak su torması mı kullanmak zararlı mı
soğuğu hiç sevmiyorum canım yaa . ama şuda var akıntı genelde akşam oluyor ama ben gündüz işte üşüyorum evde değil. garip yani .dün akşam hele baktım bişey yok wc sonrası peçete doldu resmen .Sıcak su torbasını bende cok kullanıyordum da sonra bıraktım, ondan olacağını sanmıyorum bi sıcak bi soguga giriyorsan eğer öyle de üsütebilirsin
Hayırlısı herseyin inşallah diyelim aynen ❤Tamam canım verirsin inşallah yükselir diyelim
Morelini sakın bozma sen güçlü ol dert etme dua et eminim mucizen de seni bekliyordur çok güzel anne olacaksın az kaldıMerhaba ben bugün adet oldum bat günüm bugündü testlerde silik çıkıyordu demekki olmadı yine listeden beni silebilirsiniz
Kimyasal gebelikte birşey yapılmaz diye biliyorum canım o oldu bedenin uygun bulmadı kimyasala çevirdi ve adet oldun bak en azından oluyor ya hiç olmasaydı iyi düşün iyi olsun adetin bittiği günden ilişkilerine başla derin eski usul her zaman işe yararKardan dolayı doktora da gidememistim kan testi için acaba adet döneminde gitsem olur mu kimyasal gebelik durumları için ne zaman gitmem gerekir doktor nasıl birşey yapabilir
Çok teşekkürler inşallahMorelini sakın bozma sen güçlü ol dert etme dua et eminim mucizen de seni bekliyordur çok güzel anne olacaksın az kaldı
Yukselme ihtimali olabilir canım. Kaçıncı günde yaptirdin
Canım aspire diye bı yöntem var onu duydunmu. İğneyle kistin içini bosaltiyolarevet ne yazıkki inanılmaz kendini yenileyen bir bela
Ayy hadi inş güzel haberler ile bize gelSabah işe gelmeden kan verdim akşama ancak çıkar dedi çok heyecanlıyım:)Tabiki haber veririm canım inşallah harika bir transfer olur dualarım seninle:)
Şuan yumurtlama zamanında da değilsin dimi geçti valla bilemedim üşütme de olabilir başka akinti da olabilir, enfeksiyon akıntısına da sarı falan diyorlar o yüzden emin olamadım bendesoğuğu hiç sevmiyorum canım yaa . ama şuda var akıntı genelde akşam oluyor ama ben gündüz işte üşüyorum evde değil. garip yani .dün akşam hele baktım bişey yok wc sonrası peçete doldu resmen .
Benim karşılaştıklarımın hepsi adet gecikmesi yaşadı.. Rahim inceltiyor.. Ben yerinizde olsam denemem..Merhaba kızlar, ben burada popüler konu olan soğan kürüyle hamile kalma topiğini okudum. Adetin 7.ci günü yani adet bitiminden 2 gün sonra başlayıp sabah akşam aç karına 15 gün içmek gerekmiş. Bu yöntemle ilk ay ve ya ondan sonrakı ay hamile kalan gerçekten bir sürü kadınla tanıştım. Uygulayan var mı?
aslında yaptım, adetime 1 hafta var ama sol kasıkta batma ve göğüslerime dokununca acıyor hassaslar. Çok erken olduğu için test yapmıyorum. içerek doğrumu yaptım onuda bilmiyorumBenim karşılaştıklarımın hepsi adet gecikmesi yaşadı.. Rahim inceltiyor.. Ben yerinizde olsam denemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?