- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Hemen yiyorumCanım yumurta için havuç çok faydalıymış. Boş bol havuç yiyin
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yiyorumCanım yumurta için havuç çok faydalıymış. Boş bol havuç yiyin
Ne bilim çok umutluydum erken gebelik testinde çıkar diye.Kan verseydin keşke daha garanti olurdu.
Ayy evet yaa haklısınBaktı sıra gelmiyor kız napsınbu çocuk konusunda da yaş ilerledikçe stres artıyor valla
Bende 30 kuzu. Hatta 31subattaMaşallah çok gencsiniz kızlarben 37 yaşındayım
rahat olun bence
İnşallah olmuştur canım test pozitif olsa da bı garantisi yok emin ol, inşallah hayırlısıyla olur hepimizinAynen canım yaş benimde 37. Bu ay çok umutluydum o da olmadı galiba. Test negatif ama adette olmadım.![]()
Tamam bakalım canım insallah güzel sonuçlar alırsın yaz bize mutlakaTam 48 saat kuzum hatta fazlası olcak 22sinde öğlen 2 gibi vermiştim şimdi akşam 6 7 arası vericem inşallah
İnşallah kuzumAyy evet yaa haklısınbu sene inşallah nasip olur ya
Hep ediyorum dualarimdasiniz hepiniz çifter çifter güzel haberler alin insallaaahhhAminnn bebegimm inşallah dua et bizlere![]()
İnşallah canım sagolasinYaz yaz inşallah hayırlı haberler alırısn canım benim![]()
Sagolasin canım inşallah sizlerden de güzel haberler alalım aminnİnşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin
Bence bu işte ruh sağlığımız ruh düşüncemiz çok önemli. Ben stresin herseyi olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Biliyorsun ki hersey beyinde bitiyor ilkonce. Smdi arkana yaslan ve rahatla derin nefes al meditasyon müzikleri dinleve zamana bırak
Ben şuan hem ocakta yim hem şubatta ortadayim kırmızı ışığı gördüğüm an şubata gormessem ocakta kalicamm. Ordan ocak annelerine tasinirim falan falan. Yoksa şubat mart diye gidecek iştesakın canını sıkma yola devam
![]()
Bence duyarsin gibi geliyorKuzum ilk defa gidicem kese ile bebek garanti de kalp atisi için emin değilim geç yumurtlama oldu birde benim onu duymayabilirim bebek tabi ki düşün bir kere oylr oldu fiye hep olacak değil güzel düşünelim ellerimizi açalım güzel dua edelim ama mümkünse başka doktor a görün canim güzel haberini alalım inşallah sen benim topigimin ilk hamisiydin yerin çok başkahamilelik oluşuyorsa yine olacak için gönlünü rahat tut
![]()
Hatay kaydirma diye geçiyor bati olsa daSagolasin canım Allah razı olsun. Bizde normalde hataydayiz batı diye geçiyor ya nasıl geçiyorsa artik 2 ayda bir hakkariye gidiyor 2 ay kalıyor. Bakalım tayin zamani yakin bu sefer ne görücez. Senin de hakkında en hayırlı en güzel şey neyse o olsun canım, eger bebek düşünüyorsan doktorunla konuşursun tekrar denemeye başlarsın. Bazen hayata devam etmek gerekir. Bu sefer çok güzel şeyler yaşayacaksın eminim her yağmurun ardından Gökkuşağı çıkar❤❤
Allaah razı olsun kuzummHep ediyorum dualarimdasiniz hepiniz çifter çifter güzel haberler alin insallaaahhh![]()
Aynen çoğu yerden de buraya geliyorlar galiba özellikle istanbuldan. Belli olmaz geliriz belki ama yaptığın görev de önemli mesela aynı yerde siz rahat olursunuz biz olmayiz gibi tamda anlamiyorum ama. Benim eşim ulaştırmacı vuran sürüyor o yüzden bilemiyorumBence duyarsin gibi geliyor
İnşallah olursa aynı şeyleri yasamam. Kendi doktorumu degistirdim zaten dilim yandi tövbehala içim acıyor kese fotoğrafına bakiyorum bazen ah ah
Hatay kaydirma diye geçiyor bati olsa dasürekli gorevlendirme,ay belki Kayseri olur
Doktorumu degistirdim güzelim,dilim yandı ya gitmem dahapersembe kanama durduğu icin kontrole gideceğim bakalim doktor ne diyecek.
Benim özelden konuştuklarım vardı. 6-7.günlerde pozitif gördüler.. Ama bünyeye göre değişiyot. Moralin bozulmayacaksa yarın sabah yap..Kızlar ben 19 Ocakta Tüp bebek tedaviminden dolayı transfer oldum AA Kalite 5.gün emriyosi verdi doktor harka geçti ben gebelik bekliyorum dedi...bugün 6.gün aşırı heyacanlı,gergin,stresli günler yaşıyorum.sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı?aranızda yapan var mı?
Canım dış gebelik geçiren biri olarak söylüyorum keske kan verme işlemini ayni hastanede yapsaydın daha net sonuç alırdin ben de farklı hastanelerde farklı değerlerle çok oyalanmistim kan verme islemim 20 gün sürdü, eğer doktora gitme şansın yoksa iki gün sonra bu verdiğin labaratuvarda tekrar ver kan o zaman net bir şey söylenir ve zaten kese gorme değerine gelir canım inşallah sağlıklıdırBugünkü sonucunda 1352 çıktı.
Güzel günler göreceksiniz inşallah hemde çok güzel günlerAllaah razı olsun kuzumm.aminnn
Tüm duam sizinleSen artık hamissin sen bize daha çok dua et seninki daha çabuk tutar![]()
Bol bol ye hem karbonhidrat gebelikten önce vicudun güçlensinHemen yiyorum![]()
İnşallah ama vermicem canım 4 defa verdim evet farklı hastane ama inan psikolojim alt üst oldu Rabbime bıraktım artık verende o alanda o. Hayırlısı olsun. Kan vermekten delik değişik oldum. Bugün dirsegime yakın yerden aldılar morardıgo içinCanım dış gebelik geçiren biri olarak söylüyorum keske kan verme işlemini ayni hastanede yapsaydın daha net sonuç alırdin ben de farklı hastanelerde farklı değerlerle çok oyalanmistim kan verme islemim 20 gün sürdü, eğer doktora gitme şansın yoksa iki gün sonra bu verdiğin labaratuvarda tekrar ver kan o zaman net bir şey söylenir ve zaten kese gorme değerine gelir canım inşallah sağlıklıdır
Peki belirtiler neler ne oluyor bana biraz anlatırmısın?Canım dış gebelik geçiren biri olarak söylüyorum keske kan verme işlemini ayni hastanede yapsaydın daha net sonuç alırdin ben de farklı hastanelerde farklı değerlerle çok oyalanmistim kan verme islemim 20 gün sürdü, eğer doktora gitme şansın yoksa iki gün sonra bu verdiğin labaratuvarda tekrar ver kan o zaman net bir şey söylenir ve zaten kese gorme değerine gelir canım inşallah sağlıklıdır