Canım kan testi yap eğer negatifse doktora git söktürücü verir başka sorunun yoksaKızlar merhaba 7 sinde adet olmam gerekiyordu fakat ayın 24 ü hala olamadım. 4 tane gebelik testi yaptım farklı süre aralıklarla hepsi negatif çıktı. En son 21 inde yaptım regl gecikmesinden 14 gün sonra test doğru çıkar mı acaba çok korkuyorum
Bırakma kuzum burdan da devam edebilirsinAynen bırakmak istemiyorum burayı yaaa
Yaa ama yinede ebru (bu arada benim adım Hatice)Hiç bilmiyorum hala yokmuş gibiyim ama olduğunu biliyorum çok değişik duygu gerçekten Rabbime çok şükür bin şükür bu duyguyu da tadıyoruz sağlıklı sıhhatli şekilde gelmeleri nasip olsunnormal doğum mu düşünüyorsun
Bence de şimdi kalk git ver kanını kafan rahatlasın
Kan verin direk bence bu testlerle Takip vs pek mümkün degil
Kardan dolayı gidemedim yarın gidicem inşallah zaten artık testim de kalmadıKan ver canım. hamilelik oluncada ovulasyon testleri koyu çıkıyor . 2. yumurtlama falan değil yani.
İşte ben onu gebelik takvimi indirdim orda son adet tarihini yazınca doğacağı gün çıkıyor 1 Ekim çıktı bende deSeninkindede şimdi 01.10 yazıyor
Kan kalmadı diloş. Kadın 5 yerden deldi kan yok bu hafta 4 5 defa kan aldım. Daha gitmemKendi doktorun mu dedi canım? Olumsuz bisey demediyse sorun yok değerlerin çok çok iyi artmış bence cuma git garanti olsunsana diyorum ama bende bekleyemiyorum
Ahah siz kaç yaşındasınız ve kaç aylık evlisiniz yada yıllıkValla yaş aldıkça stres artıyor bizdede . kocadık@papatyamveben kız geç evlenmekle hata mı ettik ne diyosun
Benim testim de çok silik cikti gördüysen seninkinden bile silikti değerim 56 çıktı. O yüzden kafanı bulandırma hiç nasipte varsa yaşanır elbetKardan dolayı gidemedim yarın gidicem inşallah zaten artık testim de kalmadıbeklicem öyle hayırlısıyla bı belli olsun da
İyi iui kendine çok dikket etIyi çok şükür canim ara sıra mide yanması bulunması oluyor sadece onun dışında hiç bisey yokmuş gibi
Doğru söylüyorsunYaa ama yinede ebru (bu arada benim adım Hatice)çok dikkat et kendini salma Ağır kaldırma 2 kat çorap giyin annişsin sen artık.
Vallaha ne desem yalan olurYani Allah ne kısmet ederse ya. Ama normal doğumdan korkuyorum birazcık sen?
İşte o yüzden diyorum sen çok sık kan verdin. Benim doktorum artışı yeterli bulunca 1 hafta sonra gel dedi. Sende bekleyebilirsin değerler çok iyi en azından cumaya kadarDoktorumu değüştirecegimKan kal
Kan kalmadı diloş. Kadın 5 yerden deldi kan yok bu hafta 4 5 defa kan aldım. Daha gitmem
Bu hafta keseyi gorebilirsin bebisİyi iui kendine çok dikket et
Öylw vallaha çok sağol destedigin içinSen bakar iyilestirirsin canım olumlu yönünden bak sağ salim gelsin.
Sen yine şanslısın benim eşim Hakkari'de görevdeyken babam vefat edince yollamadilar,tek başıma bütün işlerini hallettim kimse yoktu yanımda. Böyle görevler olunca içim kötü oluyor
Kendini strese sokma, Rabbim seni eşini bebeginizi korusun
Senden de Allah razi olsun canim
Korkma sakın,bekledin o kadar kendine kuruntu yapma ilk bebekte biraz kuruntu oluyor ama oluruna bırak. Ağır kaldirma agir is yapma gerisini Rabbim kararlamistir
Bende indirmiştim dur bakıp düzelteyimİşte ben onu gebelik takvimi indirdim orda son adet tarihini yazınca doğacağı gün çıkıyor 1 Ekim çıktı bende de
O tarihi girince de 5 haftanın içinde gözüküyorum
28 yaşıma giricem canım haziranda . yine haziranda 3 yıllık evli olucam .25 yaşında evlendim ben .artık anne ne zaman olurum onu bekleyip görücezAhah siz kaç yaşındasınız ve kaç aylık evlisiniz yada yıllık
Yaa ben görmedim bunu pardonCanım dün 26 çıktı yarın tekrsr verecem
Allah neyi naisp ederse. Yengem sezaryan olacakto gün verdi doktorDoğru söylüyorsunBende çok korkuyorum ama normal yapmak istiyorum bakalım cesaretimi toplayıp yaparım inşallah
28 Eylülmüş bacımİşte ben onu gebelik takvimi indirdim orda son adet tarihini yazınca doğacağı gün çıkıyor 1 Ekim çıktı bende de
O tarihi girince de 5 haftanın içinde gözüküyorum
Bakalım ya bu hafta gitmeyi istemiyorum. Doktoru değiştirecegim bir bakalımİşte o yüzden diyorum sen çok sık kan verdin. Benim doktorum artışı yeterli bulunca 1 hafta sonra gel dedi. Sende bekleyebilirsin değerler çok iyi en azından cumaya kadar
Rabbim veriyo o kuvveti ya bakalım nasipAllah neyi naisp ederse. Yengem sezaryan olacakto gün verdi doktorvedigi günden bir gün önce normal doğum yaptı. Yapamam asla diyordu ama doğdu Allah artık neyi kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?