Şu münasebetsizlerin söyledikleri sıkmasın canınızı hiç. Benim birçok öğrencim 20 yaşlarında ve bebek için uğraşıyorlar. Ağzı olan konuşuyor.Kesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruz
Listeden silmeli miyim canim ?maviss_34 benim eşimin işinden dolayı bu ayı pas geçtik canım ... inşâALLAH uğraşan herkesin minikleri olur bu ay burdaki herkes ağustos annesi topinden devam eder ama sizi izlemeye devam edecem
x koya bilirsin canım farketmezListeden silmeli miyim canim ?
hıc takma kafana canım, ben asılama sırasında 20-22 yasında kısılerde gordum tup bebek bolumunde. hersey nasip kısmet.Kesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruz
Evet yumdan sonra da silik mi çıkar ben o silik çıktıkça olmuşum zaten diyip test e devam etmedim maalesefEvet canım silik çıkar zaten sonra pik olur ve yine silikleşir ve tek çizgi kalır..o siliklik yavaş yavaş koyulaşır pike yakın olunca sabah akşam test yap tama baslama ve çatlamasını yakalarsın
Önceki ay topiklerinde öyleydi canim o sebeple bende öyle düşündüm olmadı ismi komple silerim
Ekledim canim hosgeldin
Ekledim canim hosgeldin
Satırı silebilirim canim regli gelenlerin
Evet galiba bizim ki de nazlı kuşlardanhıc takma kafana canım, ben asılama sırasında 20-22 yasında kısılerde gordum tup bebek bolumunde. hersey nasip kısmet.
bende 30um 3yıllık evlıyım. denıyoruz bakalım ne zaman gelıcek nazlı kuş
evett hemde ne nazlııılar :) ınsallaahhh daha fazla bekletmezlerEvet galiba bizim ki de nazlı kuşlardanhayırlısı canım sağol
Aynen öyle benim yapacağım çocuk zaten bi tane onu versin Allah ondan sonra isteyen herkese versin.hem vaktim yok hemde sabrımŞu münasebetsizlerin söyledikleri sıkmasın canınızı hiç. Benim birçok öğrencim 20 yaşlarında ve bebek için uğraşıyorlar. Ağzı olan konuşuyor.
Aminn, inşallah.Aynen öyle benim yapacağım çocuk zaten bi tane onu versin Allah ondan sonra isteyen herkese versin.hem vaktim yok hemde sabrım
Sabah akşam aç karnına yiyoruz bir çay kaşığı siz nasıl kullanıyorsunuz.Evet bnde sadece ordan o karışımı aldım.diğer vitaminleri normalde de doktor veriyordu bana zaten onları şuan kullanıyorum d vitamini omega bide folik asit
Ben ı ı ben hayırAminn, inşallah.Birkaç gün sonra mutlu haberi ver bize.
Bu ay ben de bu yöntemi denemeye çalışıyorum evet önceki aylara göre daha az düşünüyorum en azından ağlamıyorum artık. Ama atamıyorum tamamen de, tuttu mu tutacak mı diye düşünürken buluyorum kendimi..Şöyle bir şey duydum hatta yakınen bir arkadaşım yaşadı her ay bekleyip stres yapınca olmuyormuş , totem yapmış umursamamış olursa olur olmazsa olmaz demiş o ay hamile kalmış
Bu gün ben de hsg çektirdimBugün çıkarmış.Anestezili oldu iyiki de öyle olmuş hala kendime gelemedim ağrıdan.Karnıma pompayla hava bastılar sanki öyle bi sancı.Kaşık değil de başka türlü bi ağrım var.Göz korkutmasın ama.Ben nazlıyımdır zaten.
Kizlar yasiniz buyuk degil, siz gencsiniz zaten. Hem de en guzel yaslarinizdasiniz. Birkac kisiyi daha okudum onlara da soyluyorum. Cevrenizdeki insanlarin size bunu yapmalarina izin vermeyin. Takmiyormus gibi dusunebilirsiniz ama sonra bir yerlerden hortluyor ve ozguven dusmani kesinlikle. Ben 27 yasinda evlendim. 30umda hamile 31imde anneydim. Benden kucuk eltilerim cifter cifter dogurdular ama ev hanimi onlar. Ben erkek egemen bir ortamda nelerle mucadele ediyorum. Esimden 3 kat fazla kazaniyorum. 40 yasinda prof.olacagim. Beni destekleyecek kimsem yok, cok uzaktayim.Kesinlikle tek düşündüğüm bu iş yerimdeki arkadaşlarım benle aynı sürelerde evlenmiş okul iş derken ama eşim sayesinde tanıştığım kızlar çok küçük ve aaa senin yaşında büyükmüş flan die saçmlıyor daha da kafama takıyorum kendileri 20-22 yaşlarında ama yine aynı benm gbi olmuyo die uğraşıyorlar yaşla alakası yok aslında ama anlatamıyoruz
evet canım yum olgunlastirip çatlatan hormon idrarda zirve olunca pik oluyor yani T çizgisi C çizgisinden koyu çıkmar o zaman pik yum günü yani yeniden siliknenince çatlama tamamlan mış oluyorEvet yumdan sonra da silik mi çıkar ben o silik çıktıkça olmuşum zaten diyip test e devam etmedim maalesef
Evet mesela çatlamadan bir iki üç gün sonra yine silik mi çıkar yoksa hiç çizgi Çıkmazmievet canım yum olgunlastirip çatlatan hormon idrarda zirve olunca pik oluyor yani T çizgisi C çizgisinden koyu çıkmar o zaman pik yum günü yani yeniden siliknenince çatlama tamamlan mış oluyor
İnşallah güzel haberlerinizi alırız gerçekten temelde bir sağlık sorunu yoksa stres ve her ay olsun diye odaklanma cok etkiliyormuş , siz sağlıklı beslenin eşinizle akışına bırakın eminim olacak . Rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versinBu ay ben de bu yöntemi denemeye çalışıyorum evet önceki aylara göre daha az düşünüyorum en azından ağlamıyorum artık. Ama atamıyorum tamamen de, tuttu mu tutacak mı diye düşünürken buluyorum kendimi..
İlk defa dün gece rüyamda bi bebek gördüm benim miş annem kucağıma veriyor, emziriyorum gülümsüyor bana..o kadar huzurluydu ki.. Ah rüyası böyleyse gerçeği nasıldır..şimdi yazarken bile tüylerim diken diken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?