Senin beklenen regl ne zamanhayırlısı olsun hakkımızda bakalım
Hadi inşallah ya inşallahbenım karnım sısıyor gıbı oluyor normalde adet olacagımda bu hıs 1 hafta once baslıyor suan 2 hafta onceden geldı ya hayırlısı bakalım
İlk defa duydumEvet B12 yapıyormuş sağlık ocağı doktoru öyle dedi veremiyorum gebelik oluşursa eksik olduğunda dedi valla bende bilemiyorum neden öyle
Hikayen bana benziyor canım ben 32 yaşındayım gerçi, 15 yaşımda pko olduğumu öğrendim, annem aynı senin annen gibi ameliyat oldu 39 yaşında erken menopoza girdi vs derken benim bilinçaltımda hep hemen anne olamayacağım fikri vardı, mesela arkadaşlarım çocuğum olunca şunu şunu yapıcam gibi dalga geçerken ben o dalgayı bile geçemiyordum, çocuk kelimesini ağzıma bile alamıyordum ki hala öyle sayılırım, kimse tedavimi , çocuk istediğimi bilmiyorBu arada siz söylediniz diye kendimi açıklamak istedim. Ben 12 yaşında adet gördüm ve o yaştan beridir sayısız kez kadın doğuma gittim. Sayısız kez kistlerim oluştu, ayda iki kere adet olurdum bayılacak durumlara gelirdim. Çok kananam olurdu dışarı adım atamazdim bazen o kadar halsizlik ağrı vs. Yani bu iş küçüklüğümden beri geliyor
Bir keresinde kistim o kadar büyüktü ki yine her zamanki gibi doktora gittim, doktor inşallah kötü huylu değildir yoksa yumurtaligin alınır çok yazık olur dediğinde 17 yaşındaydım. Yani bu korku bana cokk önceden geliyor.
Artı bu hastalıklar genelde genetiktir annemde yıllarca çok çekti 40 yaşında bile değildi yumurtaliklari alındığında.
Tam rahatım 2 yildir bi sorunum yok diyordum evlendim, evlenir evlenmez aşırı ağrı ve kanamayla doktora gittim yine kistimi öğrendim ama bu sefer ki farklıydı adetle veya ilaçla geçen bisey değildi ve hızla büyüme riski vardı. Şimdi benim korkmam normal değil mi? Yanlış anlamayın ben gerçekten kendimi açıklamak istedim.
25 yaşındayım evet ama 3 aydır deneyip of niye olmuyor diyip burda üzülmedim ki? Öyle olsa çok haklisiniz derdim, tabi ki yine haklısınız o kadar şeye rağmen Yaşım genç ama neden stres yaptığımı şimdi daha iyi anlarsınız diye söylemek istedim
Ve son olarakta insanların 3 4 yılda denediği şeyleri ben doktor yönlendirmesiyle 13 14 ayda denedim, haliyle bu da aşırı yordu
Umarım anlatabilmisimdir
Ay hep yapmak istemişimdirKızlar size tavsiyem bu stresli süreçte oyalanack bı şeyler bulun. Kitap okuyun, film izleyin. Ben inşallah doğacak bebislerim için amigurumi örüyorum strese iyi geliyor.
Netflix de mi bu diziAyyy ben onu izledim çok güzelllllllllllll
Ya cidden biz iki maaş nasıl yaparız diye düşünüyos millet patır patır sıralıyo..ben hayret ediyorumBizim bebekler gelene kadar kim bilir ne artışlar olacak daha fiyatlarda. Hey yavrum hey. Öyle de pahalı böyle de pahalı bir kereee.
Daha bugün markette gördük almadım önünden baka baka geçtimÇok uzak bı şehirde tanıdık birine rastlamisim gibi bir his oldusağol yalnız hissettirmedigin için ama çok faydalı diyorlar gel yiyelim
Biz avokado severler tost, salata ve sos şeklinde tüketiyoruz.Senin tarifin nasıl? Öyle de deneriz belki
Ben hamile kalırsam işten ayrılacağım bir de, bakalım neler olacak gelecek bölümde.Ya cidden biz iki maaş nasıl yaparız diye düşünüyos millet patır patır sıralıyo..ben hayret ediyorumçok pahalı bebek ürünleri
Geçmiş olsun size de ama doktorlarin dediğine göre pko şanslı grupta inşallah bilmiyorsanız bu içinizi biraz rahatlatır.Hikayen bana benziyor canım ben 32 yaşındayım gerçi, 15 yaşımda pko olduğumu öğrendim, annem aynı senin annen gibi ameliyat oldu 39 yaşında erken menopoza girdi vs derken benim bilinçaltımda hep hemen anne olamayacağım fikri vardı, mesela arkadaşlarım çocuğum olunca şunu şunu yapıcam gibi dalga geçerken ben o dalgayı bile geçemiyordum, çocuk kelimesini ağzıma bile alamıyordum ki hala öyle sayılırım, kimse tedavimi , çocuk istediğimi bilmiyor
Kırmızı oda gibi olacak ama eskiden gelen baskın düşünceler bizi böyle korkutuyor, hep o korku olduğu için de süreci uzatıyoruz
İlk baslagicta zor gibi duruyor ama soktukten sonra tamamAy hep yapmak istemişimdir❣çok beğeniyorum ya ..ama becerim yok bıraktım zor geldi yapamadım
Evet ordan izlemiştimNetflix de mi bu dizi
Evett izleyin mutlakaaNetflix de mi bu dizi
Henüz sonuç çıkmadan öyle demişti bugün sonuçlara göre gayet iyiymiş gebeliğe engel bisey yok olursa hayırlı olsun inşallah dediİlk defa duydumB12 yi neden vermedi ozman eksikse vermesi lazım değil mi ?
Avokado severlerBiz avokado severler tost, salata ve sos şeklinde tüketiyoruz.Pudingini de yapıyoruz. Eşim de benimle evlenmeden önce hiç yememiş, şimdi ise kahvaltılık sosumu ondan saklamaya çalışıyorum.
Avokado tüketirken limon ve sarımsak kullanmalısın beybi, youtube tariflerini de deneyebilirsin. Ama salatasını seveceğine eminim.
Ben de yeni bu ay yemeye başladım en iyi başlangıç limon tuz zeytinyağı az ekmeğe sürün öyle yiyiyorum bendeDur kız henüz o kadar hazır değilim yarın yiyecem
Bu tarif tuttu herkes bunu tavsiye ediyorBen de yeni bu ay yemeye başladım en iyi başlangıç limon tuz zeytinyağı az ekmeğe sürün öyle yiyiyorum bende
Hemen izleme listeme ekliycemEvett izleyin mutlakaailk bölümde kız ne kadar konuşuyor diyebilirsiniz ama sonra hafifliyor çok güzeldi kendi fikrimce
Allah günah yazmasın da avokado yicek arkadaşlara başarılar dilerim tövbeler olsunBu tarif tuttu herkes bunu tavsiye ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?