Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hikayen bana benziyor canım ben 32 yaşındayım gerçi, 15 yaşımda pko olduğumu öğrendim, annem aynı senin annen gibi ameliyat oldu 39 yaşında erken menopoza girdi vs derken benim bilinçaltımda hep hemen anne olamayacağım fikri vardı, mesela arkadaşlarım çocuğum olunca şunu şunu yapıcam gibi dalga geçerken ben o dalgayı bile geçemiyordum, çocuk kelimesini ağzıma bile alamıyordum ki hala öyle sayılırım, kimse tedavimi , çocuk istediğimi bilmiyor
Kırmızı oda gibi olacak ama eskiden gelen baskın düşünceler bizi böyle korkutuyor, hep o korku olduğu için de süreci uzatıyoruz

Kızlar size tavsiyem bu stresli süreçte oyalanack bı şeyler bulun. Kitap okuyun, film izleyin. Ben inşallah doğacak bebislerim için amigurumi örüyorum strese iyi geliyor.
Ay hep yapmak istemişimdir ❣çok beğeniyorum ya ..ama becerim yok bıraktım zor geldi yapamadım

Bizim bebekler gelene kadar kim bilir ne artışlar olacak daha fiyatlarda. Hey yavrum hey. Öyle de pahalı böyle de pahalı bir kereee.
Ya cidden biz iki maaş nasıl yaparız diye düşünüyos millet patır patır sıralıyo..ben hayret ediyorum çok pahalı bebek ürünleri

Senin tarifin nasıl? Öyle de deneriz belki
Biz avokado severler tost, salata ve sos şeklinde tüketiyoruz. Pudingini de yapıyoruz. Eşim de benimle evlenmeden önce hiç yememiş, şimdi ise kahvaltılık sosumu ondan saklamaya çalışıyorum.

Avokado tüketirken limon ve sarımsak kullanmalısın beybi, youtube tariflerini de deneyebilirsin. Ama salatasını seveceğine eminim.

Geçmiş olsun size de ama doktorlarin dediğine göre pko şanslı grupta inşallah bilmiyorsanız bu içinizi biraz rahatlatır.
Benim kistlerim de hani bu yumurta buyutme ilaclarindan sonra da olabilen doktorlarin adetle atılan basit kistler dediği kistlerdendi
Ama benimki çok başka boyuttaydi. 3 ayda bir tekrarlar boyutları çok büyük olur ayda 2 kere adet olurdum. Tabi bu kadar kanamadan sonra afedersiniz başka başka sorunlar demir anemisi vs. kansizlik da oluşuyordu. Dediğim gibi 17 yaşımda ağlayarak çıkmıştım doktor kapısından gitmediğim doktor kalmamıştı ve bunlar 12 yaşında başladı hiç kolay geçmedi. Artı bunların yanında farklı farklı hastalıklarında vardı skolyoz vs.
Yani yasim genc ama az da çekmedim
Annem zaten ne çektiğini az çok hatırlıyorum zorla 39 yaşına kadar bekletti doktor erken almayalım erken menapoz olmasın diye. Anneme sordum ne vardı diye hatırlamıyor tabi o zamanlar çokta bilgi verilmiyormus, bu çikolata kisti de genetik oluyormuş büyük ihtimal bende geçmişimden de yola çıkarak elbet geleceğimden endişeliyim, korkuyorum. Artı olarak cocugumda yok niye üzülmeyeyim ki?
Ya hiç olmazsa korkusuna elbet kapılıyorum, Yaşım gençken herseyi deneyeyim diyorum stres yapıyorum normal olarak
İnşallah bu kadar zahmetimizin arkasında hayirli bi evlat nasip eder Allah hepimize

Avokado severler onerileriiniz aklımda bakalım deneyeceğim inşallah Eflatun1Kelebek yoldaşım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…