Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben folık uzun zamandır kullanıyorum mayıstan berı avokado pregestron artırıyor oda rahme eger dollenmıs yumurta gelırse gebelık sansını arttırıyor dene bunu tadına gelınce tuz ve lıon kullan hatta cevız dovebılırsın ıcıne ama sarımsak koyma cunku o prolaktın artırıryor

Bende hiç yemedim cnm yalnız değilsin...yemek de içimden gelmiyo

Bu arada siz söylediniz diye kendimi açıklamak istedim. Ben 12 yaşında adet gördüm ve o yaştan beridir sayısız kez kadın doğuma gittim. Sayısız kez kistlerim oluştu, ayda iki kere adet olurdum bayılacak durumlara gelirdim. Çok kananam olurdu dışarı adım atamazdim bazen o kadar halsizlik ağrı vs. Yani bu iş küçüklüğümden beri geliyor
Bir keresinde kistim o kadar büyüktü ki yine her zamanki gibi doktora gittim, doktor inşallah kötü huylu değildir yoksa yumurtaligin alınır çok yazık olur dediğinde 17 yaşındaydım. Yani bu korku bana cokk önceden geliyor.
Artı bu hastalıklar genelde genetiktir annemde yıllarca çok çekti 40 yaşında bile değildi yumurtaliklari alındığında.
Tam rahatım 2 yildir bi sorunum yok diyordum evlendim, evlenir evlenmez aşırı ağrı ve kanamayla doktora gittim yine kistimi öğrendim ama bu sefer ki farklıydı adetle veya ilaçla geçen bisey değildi ve hızla büyüme riski vardı. Şimdi benim korkmam normal değil mi? Yanlış anlamayın ben gerçekten kendimi açıklamak istedim.
25 yaşındayım evet ama 3 aydır deneyip of niye olmuyor diyip burda üzülmedim ki? Öyle olsa çok haklisiniz derdim, tabi ki yine haklısınız o kadar şeye rağmen Yaşım genç ama neden stres yaptığımı şimdi daha iyi anlarsınız diye söylemek istedim
Ve son olarakta insanların 3 4 yılda denediği şeyleri ben doktor yönlendirmesiyle 13 14 ayda denedim, haliyle bu da aşırı yordu
Umarım anlatabilmisimdir

Ay deneyim bunu ben. Sağol kuzum

Bende hiç yemedim cnm yalnız değilsin...yemek de içimden gelmiyo
Çoğu insan nasıl yenmesi gerektiğini bilmediğinden beğenmiyor, bir kısmının da damak tadına uymuyor. Herkesin damak tadı farklı neticede. Ama lütfen benim bebeğime ön yargılı yaklaşmayınız.

Ya kan sulandiri alıyorum. Kimyasal geçirdiğim için önlem olarak. Regl olursam aşırı kanamam olmasından korkuyorum. Ondan biraz acele ettim sanırım
daha sakın ol oncelıkle bende kımyasal yasadım bana kımse kan sulandırıcı vermedı reglın asırı olursa korkma bak oncelık sakın ol bakalım reglın ne zaman gelecek ve 17 gun olmadan bence erken hele gec dollenem olmussa cok daha erken yanı

benım karnım sısıyor gıbı oluyor normalde adet olacagımda bu hıs 1 hafta once baslıyor suan 2 hafta onceden geldı ya hayırlısı bakalım

Pihtilasmayla alakalı yaptırdığım genetik testte heterozigot bı gen vardı ,normalde bu bı engel kabul edilmez ama bazen kimyasalları tetikleyebiliyor ,önlem olarak corasprin başlayalım dedi doktor. Bakalım zaten devam edecek bı gebelik varsa ne yaparsan yap eder. Yoksa da napsan olmuyo net gördüm bunu son 2 aydır. Beklenen regl pazar, bekleyeyim bakalim

hayırlısı olsun hakkımızda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…