Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hoca da söyledi sürekli gözetim altında olmalısın çünkü fazla yumurta gelişimi olursa aşılama yapamayiz diye
Gerçi 5 yumurta ile doğal yolla denedim doktoru dinlemeyip ama yine tutmadı olmayınca olmuyor malesef ben hep çift yumurtluyom nedense doktor illa ikiz doğurtacak femera kullanırken 2 yumurta klomende 5 yumurta bakalım kaç tane çıkarsam görcez bi gün ya bakalım ne zaman görürüz

Kuzum benim ikinci ay klomen kullandığım tutmuştu (aşılama ile) maalesef bos gebelik nedeniyle kürtaj oldum. şu anda da üçüncü ay klomen kullaniyorum ve ikinci asilamayi oldum. Tedavi böyle cabp verince klomene devam edelim dedi hoca

17 ocak daha var ama bu ay sogan kurunu yaaptım ıncır tukettım catlama gunu havuc yedım sontasında avakado devam ettım ve devam edıyorum bu ay cok ıddalı basladım sanırım bır de folık asıy bıtmıstı burada almanyada degısık bır urun buldum onu kullanıyorum gebelık sansını arttırıyormus

Conceive Plus Women Fertility Support​

Ay benim de 17 Ocak çok güzel başlamışsın hadi inşallah bakalım

Dimi ya olmayınca olmuyor nasip bakalım inşallah olacak

hadı bakalım sene varmı belırtı yumurtlamann ne zamandı
Belirti için biraz erken karnimda ara ara ağrı oluyor ben aşılama yaptırdım. 31 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım 2 yumurtam gelişmiş, 2 ocakta da aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesi gebelik belirtileri yapabiliyor o yüzden ben çok belirtilerimi takmayacagim. Heyecanla adet gunumu bekliyorum

bol bol avokado ye

bol bol avokado ye
Ya burda herkes bahsediyor ben hiç avokado yemedim desem ama genelde tadının güzel olmadığı söyleniyor o yüzden hep önyargım oluştu. Galiba ben de başlayacağım günlük mu yemem gerekiyor. Ben şu an folik asit kullanıyorum sen de basladin dimi folik aside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…