- 21 Ağustos 2021
- 956
- 789
- 23
- 29
Sağol kuzum başla hemen bizim gibi strese girenlere birebirAllahım ne bunlar nee.Ellerine sağlık minnoş, çok güzel hepsiii. Kesinlikle başlayacağım.
Gerçi 5 yumurta ile doğal yolla denedim doktoru dinlemeyip ama yine tutmadı olmayınca olmuyor malesef ben hep çift yumurtluyom nedense doktor illa ikiz doğurtacak femera kullanırken 2 yumurta klomende 5 yumurta bakalım kaç tane çıkarsam görcez bi gün ya bakalım ne zaman görürüzEvet hoca da söyledi sürekli gözetim altında olmalısın çünkü fazla yumurta gelişimi olursa aşılama yapamayiz diye
tesekkur ederım 3.gunum bugun adet olacakmısın gıbı sızı var bakalım artıkYaa geçmiş olsunHadi hayırlısı inşallah canım
Peki kiti tuhafiyeler falan satıyor mu yoksa internetten mi sipariş edeyim?Kit ucuza geliyor ipler çok pahali
tesekkur ederım genelde okuyorum yorumları ama boyle guzel oluyormusEkledim kızlar Hosgeldiniz
Kuzum benim ikinci ay klomen kullandığım tutmuştu (aşılama ile) maalesef bos gebelik nedeniyle kürtaj oldum. şu anda da üçüncü ay klomen kullaniyorum ve ikinci asilamayi oldum. Tedavi böyle cabp verince klomene devam edelim dedi hocaYa bazı doktorlar takmış klomene başka ilaçları vermek istemiyorlar ama 3 ay klomenle olmamış işte başka ilaçları da denemekte fayda var dimi. Benim eski doktor da 6 7 ay klomenle devam edicez falan dedi doktor değiştirdim aşılama düşünüyorduk artık doktor 3 ay daha ilaç kullanalım deyince ben femera isteyecektim ama daha ben demeden klomenle 3 ay olmadıysa letuya başlayalım 3 ay olmazsa aşılamaya geçeriz dedi. Hoş 2. Aydayım hala bi sonuç almadım ama en azından farklı yollardan gidiyoruz. Yoksa denenmişi tekrarlamak çok saçma geliyor
Ay onu bilmiyorum inan ben hiç kit kullanmadım bu marketlere falan geliyor ya orda goruyorumPeki kiti tuhafiyeler falan satıyor mu yoksa internetten mi sipariş edeyim?
Ne zaman BATintesekkur ederım 3.gunum bugun adet olacakmısın gıbı sızı var bakalım artık
Aaa amigurimi mi yapıyorsun çok güzellerBı de şunlara bak şimdi de kocaman bı bebek tarifi var ona basladim
Tamam beybisi, ben bir araştırayım bakalım.Ay onu bilmiyorum inan ben hiç kit kullanmadım bu marketlere falan geliyor ya orda goruyorum
17 ocak daha var ama bu ay sogan kurunu yaaptım ıncır tukettım catlama gunu havuc yedım sontasında avakado devam ettım ve devam edıyorum bu ay cok ıddalı basladım sanırım bır de folık asıy bıtmıstı burada almanyada degısık bır urun buldum onu kullanıyorum gebelık sansını arttırıyormusNe zaman BATin
Evet kuzum yapıyorumAaa amigurimi mi yapıyorsun çok güzeller
Ay benim de 17 Ocak17 ocak daha var ama bu ay sogan kurunu yaaptım ıncır tukettım catlama gunu havuc yedım sontasında avakado devam ettım ve devam edıyorum bu ay cok ıddalı basladım sanırım bır de folık asıy bıtmıstı burada almanyada degısık bır urun buldum onu kullanıyorum gebelık sansını arttırıyormus
Conceive Plus Women Fertility Support
Dimi ya olmayınca olmuyor nasip bakalım inşallah olacakGerçi 5 yumurta ile doğal yolla denedim doktoru dinlemeyip ama yine tutmadı olmayınca olmuyor malesef ben hep çift yumurtluyom nedense doktor illa ikiz doğurtacak femera kullanırken 2 yumurta klomende 5 yumurta bakalım kaç tane çıkarsam görcez bi gün ya bakalım ne zaman görürüz
hadı bakalım sene varmı belırtı yumurtlamann ne zamandıAy benim de 17 Ocakçok güzel başlamışsın hadi inşallah bakalım
Belirti için biraz erken karnimda ara ara ağrı oluyor ben aşılama yaptırdım. 31 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım 2 yumurtam gelişmiş, 2 ocakta da aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesi gebelik belirtileri yapabiliyor o yüzden ben çok belirtilerimi takmayacagim. Heyecanla adet gunumu bekliyorumhadı bakalım sene varmı belırtı yumurtlamann ne zamandı
internetten alıyorum ben coklu hemde kullan kullan bıtmıyor :)Bende surekli ayni eczaneden almaya utanıyorum. Farkli farkli eczaneden alıyorum :)
bol bol avokado yeBelirti için biraz erken karnimda ara ara ağrı oluyor ben aşılama yaptırdım. 31 aralıkta çatlatma iğnesi yaptım 2 yumurtam gelişmiş, 2 ocakta da aşılama yaptırdım. Çatlatma iğnesi gebelik belirtileri yapabiliyor o yüzden ben çok belirtilerimi takmayacagim. Heyecanla adet gunumu bekliyorum
Ya burda herkes bahsediyor ben hiç avokado yemedim desembol bol avokado ye
yumurtlamadan 17 gun sonra yap lutfen en erkenTest yaptım bu sabah, negatifti, yumurtlamanın 11. günü oluyor bugün, pazar günü beklenen regl, cumartesi testi yinelerim belki erken yapmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?