Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynı
Ben pkoluyum her halükarda çok yumurtam gelişiyor ama dediğin gibi letu daha kaliteli yumurta geliştiriyormuş.

Duyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynı
Yaa ben üç aydır klomen kullaniyorum 2ser yumurtam gelişti hep. Hoca da klomen cevap veriyor diye yine ona devam ettiriyor. Acaba letu falan mı istesem

Sağol kuzum Başla başla hic durma zamanın varsa. Çok tarifler var youtubede saniye saniye anlatıyor. Ogrenirsin merak etme . Miniklerimize kendi ellerimizle örmek çok çok zevkli.
O zaman birkaç gün içinde çıkıp alışveriş yapayım, ya da ilk olarak kit alayım.

Saldım artık zaten yumurtlama falan kalmadı uzun bı sure eşim de beni görmek istemeyecek zaten inan zaten bu bebek işine başladığımdan veri cinsellik görev gibi oldu ya insan istemiyor ama işte mecburen
Aynen öyle ya bi de ben hep büyük büyük konuştum yatak odası çocuğu istemiyorum sıradan olmasın filan dedim sıkıyosa denk getirTeşekkürler hayaller hayatlar teşekkürler

Avuçla vitamin içiyorum her gün zaten halsizliğim filan olmadığı için hastalığa okeyim şuan.Tat koku olmayınca çok kötü oluyo sadece ona iyi gelicek bi öneriniz olursa alırım bi dal
Valla önerimi yaptım ben ablamda da tat koku gitti kekik limon multi vitamin gibi bi şey almışlar içinde vitamin vardı bi de aferin kullanmıştı sanırım

Yaa ben üç aydır klomen kullaniyorum 2ser yumurtam gelişti hep. Hoca da klomen cevap veriyor diye yine ona devam ettiriyor. Acaba letu falan mı istesem
Ya bazı doktorlar takmış klomene başka ilaçları vermek istemiyorlar ama 3 ay klomenle olmamış işte başka ilaçları da denemekte fayda var dimi. Benim eski doktor da 6 7 ay klomenle devam edicez falan dedi doktor değiştirdim aşılama düşünüyorduk artık doktor 3 ay daha ilaç kullanalım deyince ben femera isteyecektim ama daha ben demeden klomenle 3 ay olmadıysa letuya başlayalım 3 ay olmazsa aşılamaya geçeriz dedi. Hoş 2. Aydayım hala bi sonuç almadım ama en azından farklı yollardan gidiyoruz. Yoksa denenmişi tekrarlamak çok saçma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…