Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sana inanıyorum olacak inşallah merak etme Rabbim kimseye dermansız dert vermesin şükür en azından her seyin tedavisi var cozumu var. Yüreğini ferah tut
Öyle gerçekten sagligimiz yerinde olsun hersey hallolur bende dinlenmeye geçtim artık zaten iş yükü zaten fazlaydı üstümüzde daha fazla üst üste denemeye gerek yok şükür kistin buyumedigini de gördüm uzun zamandır o içimi rahatlattı o yüzden

Yaaa çok tatlı çoook.
Ben de düşündüm bunu biliyor musun? Hala düşünüyorum ama cesaret edemedim sence zorlanır mıyım sıfırdan başlasamm?
Bı de şunlara bak şimdi de kocaman bı bebek tarifi var ona basladim

Eklentiler

• IMG_20210827_124000.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20210827_123944.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210801_121939.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 42
Bi kere hamile kalabildin inşallah devamı da gelecek içini ferah tut boşa umitlenmek zordur biliyorum ama sağlıksız olduğu için vücudumuz onu atiyor en baştan. Bundan sonra sakince bekleme vakti
Evet ilki çok üzdü aynen kuzum dotkorda öyle dedi.
İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip olur

Ne güzel bak şimdi biraz kafa dinle ve sen varya Friends diye bı dizi var çok eski onu izle. İnanılmaz komik gülmeye ihtiyaci olana birebir. İyi gelir sana

O zaman kekik limon için bi de eritmeli vitaminler var çinko magnezyum içeren o vitaminlerden de kullanın bol C vitamini şimdiki aklım olsa o ilaçları bende kullanmazdım
Avuçla vitamin içiyorum her gün zaten halsizliğim filan olmadığı için hastalığa okeyim şuan.Tat koku olmayınca çok kötü oluyo sadece ona iyi gelicek bi öneriniz olursa alırım bi dal

Evet ilki çok üzdü aynen kuzum dotkorda öyle dedi.
İnşallah hepimize en kısa zamanda nasip olur
Yani illaki üzülüyoruz üzülmesek saçma olur. O kadar uğraş acı çek üstüne pozitifi gör kısacık sürsün. Buna şimdi kaç yaşında olursak olalım uzulmesek daha saçma değil mi? Yani o kadar emeğe insan beklentiye giriyor tabiki, ki ben birde çok acı çekmiştim asilamada kistimin olduğu yerden nasıl üzülmeyeyim? Ama taviki üzüntümüzü uzun sürdürürsek sıkıntı. Allah kalbimize ferahlık versin, dermansız dertle uğraştırmasin inşallah seninde devamı gelecek

Doktora danıştım cnm sen istiyosan uygundur bı sorun olmaz dedi bende bu ay son korunmasız aydi adet olursam hapı 2 ay kullancam çünkü böyle olmayacak belliki
İyi yapmışsın canım kullan ins etkisi olur seninde küçük kistin iki ayda erir. Benim 7_8cm civarıydı 5 ay bitmişti. Ama tabi hemen geri gelmiş.

Aşılama işleminin detayını bilmiyorum bildiğim tek şey olucaksa yarım yamalak alakasız bi günde de bi mucize olabileceği İçini ferah tut kocanı da rahat bırak yazık adama Kendimden biliyorum hiç canım istemiyo hiç halim yok eşim dürtüyo beni

Amin inşallah Aynen önceki doktorla 3 ay klomen kullandık kadın şey diyor olana kadar 6 ay 7 ay kullanıcaz falan dedi geçen ay doktor değiştirdik bu da letuyu önerdi daha etkili dedi.

Ne güzel bak şimdi biraz kafa dinle ve sen varya Friends diye bı dizi var çok eski onu izle. İnanılmaz komik gülmeye ihtiyaci olana birebir. İyi gelir sana
Hep duymuştum ama izlememiştim aklımda olsun eşimi de göreve yollucam 2 ay evde izlerim
İnşallah Allah herkesin kalbine ferahlık versin

Saldım artık zaten yumurtlama falan kalmadı uzun bı sure eşim de beni görmek istemeyecek zaten inan zaten bu bebek işine başladığımdan veri cinsellik görev gibi oldu ya insan istemiyor ama işte mecburen

Amin inşallah Aynen önceki doktorla 3 ay klomen kullandık kadın şey diyor olana kadar 6 ay 7 ay kullanıcaz falan dedi geçen ay doktor değiştirdik bu da letuyu önerdi daha etkili dedi.
Duyduğuma göre klomen daha çok yumurta gelistiriyormus ama o kadar kaliteli olmuyormuş sanirim. Letu da genel de 1ya da 2 gelişiyor ama daha kaliteli oluyormuş yumurta. Tabi femarada öyle letuyla aynı

merhaba ben cok yenı katılıyorum benımde bat 17 ocak ovulasyon degerlendırdım aranıza katılabılırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…