Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sperm sorunumuz var açıkçası ama promotil men bi de arı sütü bal polen karışımı yediriyorum.Ona bi de hsg ye güveniyorum

Sperm sorunumuz var açıkçası ama promotil men bi de arı sütü bal polen karışımı yediriyorum.Ona bi de hsg ye güveniyorum
nasıp tabıkı ama sperm sorununuz var ıse bır gun ara verın derım ben.
bızde baya bıseyler kullanıyoruz takvıye kecıboynuzu ozu vs. ama yınede bır gun ara vermek ıstıyorum hatta ıkı olsa daha ıyı ama korkuyorum kacırırım dıye

Canım bilemedim ilk gittigim doktor da gebelik düşünmüyorsan en az 6 ay kullanırız demişti hap için
Zaten hamile kalamiyorsun daha da zorlaştırır dedi
Benim bı tanıdığım o şekilde kaldı demiştim ya cnm sorunu neydi bilmiyorm ama doktoru çok iyi bir doktordu kadın çoğu kişiyi tedavileriyle hamile kalmasına yardımcı olmuş o doktor 2 ay doğum kontrol hapı kullanalim demiş yumurtalıklara kısa süre kullanımda bı etkisi varmış ama şuan unuttum o şekilde 2 cocugunada hamile kaldı. Emine de hap kullanmadan olmaz demişti hatirliyosan. Bence 2 ay kullanım kısa bı sure belki vesile olur. 1 ayın sonunda gidip bı kontrol oluruz kistte küçülme var mı yok mu

Merhabalar bende bugun ari sutu bal polen karışımı aldim ama ari sutu insanı gerçekten az içinde. Genel olarak bal cok. Ari sutu de aktaran mi aldınız acaba

Ilk yumurtalamadan sonraki 10 gun icinde tekrar yumurtlarsan ikiz gebelik sansi oluyor diye biliyorum. Ikiside tutarsa tabi. Arkadasiminda ikizleri arasında bir hafta vardi :)

Merhabalar bende bugun ari sutu bal polen karışımı aldim ama ari sutu insanı gerçekten az içinde. Genel olarak bal cok. Ari sutu de aktaran mi aldınız acaba
Arı sütü bal polen karışımı olunca içinde çok yüksek bal çok az diğerleri oluyor canım dediğin gibi. Netten çok araştırdım hangi markayı alsam diye en çok eğriçayır markasını okudum güvenilir olarak.Nette eğriçayır markasının ballarına bak. Orda arı sütü de satılıyor. Daha almadım ben bata 7 gün var 3 gün kala filan erken gebelik testi yapar ona göre sipariş ederim ben canım

Benim daha regl bitmesine bor iki gün var. Kullanmaya başlasam jyi olur. Tesekkur ederim ayrıca ayrıntılı cevap icin

Lh ve estradiol yüksek onun için dedi herhalde bugün tekrar mı yaptırdın kan testini? Pco olduğun için belki doğum kontrol hapı kullan demiştir adetlerin düzenli mi düzensiz mi?
Düzensiz canım ama benim doğum kontrol hapında karşı bi ön yargım var kullanmak hoc gelmiyo içimden

Evet biraz sabırsız davrandım sanırım ama önümüzdeki ay eşim 2 aylığına eğitime gidicek o zaman kullanırım kendimiz bi son defa deneyelim dedim. Doktorum ovulasyon testine güvenmediğini progesteron testinin gereksiz olduğunu söyledi. Ben çok istekli olduğum için sanırım doktorun soğuk tavrı hiç hoşuma gitmedi

Emine? Hatırlayamadım canım
Doktor da daha da geciktirirsin gebeliği dediği için çekindim açıkçası cuma tekrar gidicem sorucam ama
Sen doktoruna sormuş muydun ne dedi?

Düzensiz canım ama benim doğum kontrol hapında karşı bi ön yargım var kullanmak hoc gelmiyo içimden

Canım benim eşimde göreve gidecek 2 aylığına bende o zaman kullanayım demiştim ama çikolata kistim var onu küçültmek için. Doktor da gebeliğini daha çok geciktirirsin küçültmez dedi, o hap adet düzenlemek için dedi yani sana faydalı olabilir
Cuma günü tekrar gittiğimde detaylı sorucam tekrardan

Emine? Hatırlayamadım canım
Doktor da daha da geciktirirsin gebeliği dediği için çekindim açıkçası cuma tekrar gidicem sorucam ama
Sen doktoruna sormuş muydun ne dedi?
E Emine1990 cnm onunda çikolata kisti vardı Aralık topiginde konuşmuştuk.
Sordum cnm. İstiyosan olur tabi önemli olan çocuk düşüncesine ara vermek dedi yazicakti hatta ben 1 ay daha denicegimi söyledim. Bal propolis polen arı sütü karışımı aldim çünkü bide ovu testi bu ay o şekilde değerlendirdim bı dahaki ay gidip yazdircam. Ama bu ay neden bilmiyorum hiç üstüne düşmedim ilişki konusunda bı salmislik var çünkü bu ay olursa tam oğlum 1. Sınıfa başladığı ay doğacak diye hesap ettiğim için tedirgin oldum çok üstünde durmadim

Bana da haber verir misin canım merak ettim doktorum biraz ilgisiz geldi bana sorularımı çok yanıtlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…