- 15 Ocak 2014
- 5.928
- 5.124
- 398
Hahahaha bende oğlum olursa Sünnet düğüne falan yapmam belki sade bir Mevlid onun dışında asla hiç sevmem.Bu konularda ben cok kotuyum. Yani direkt bir insanim. Ilkinde testi eline vermistim. Napicam ben bu usb bellegi demisti esim. Tersten oyle sandibebegimiz olacak deyince yok cnm filan demisti inanmamisti. Ne kadar umarsizmisiz . Hani bu evlilik teklifleri filan var, yok Parisler, yok surprizler filan. Ayy bizim heyecanimiz bitmis diyecegim de biz hep boyleydik. Mesela sunnet dugunu yapip anne baba gelin damat gibi giyiniyor filan. Hic bana gore degil. Gittik hastaneye yaptirip geldik. Bebis olursa yine testi veririm eline
Aa memleketim ama epey uzaktayim selam olsun Yozgatima. İnşallah mucizenir sizinledrKızlar merhaba biz de 1 senedir istiyoruz olmadı. Eşim varikosel ameliyatı oldu Şubat'ta. Ağustosta aşılama yaptık ve tuttu fakat boş kese yani boş gebelik olunca kürtaj olmak zorunda kaldım. İki ay ara verdikten sonra bugün ikinci asilamami yaptırdım. Çok mesaj var hepsini okuyamadım. Bu ay başka aşılama yaptıran var mı? Bir de bat beklenen adet tarihi oluyordu değil mi, benimki 17 Ocak. Şehir yazılıyorsa şehir de Yozgat .İnşallah hepimiz güzel haberler alırızmaviss_34 (etiketi becerdim mi bilmiyorum )
Doktor bana dış gebelik ihtimali olduğu için ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi dedi biz de internetten birsür erken gebelik testi satın aldık 5gün kala başlarım yapmaya testleri.Gecikmeyi bekleyemem zaten sabırsızım
Hayırlı olsun sperm değerleri ameliyat öncesi nasıldı eşinizin acaba?Kızlar merhaba biz de 1 senedir istiyoruz olmadı. Eşim varikosel ameliyatı oldu Şubat'ta. Ağustosta aşılama yaptık ve tuttu fakat boş kese yani boş gebelik olunca kürtaj olmak zorunda kaldım. İki ay ara verdikten sonra bugün ikinci asilamami yaptırdım. Çok mesaj var hepsini okuyamadım. Bu ay başka aşılama yaptıran var mı? Bir de bat beklenen adet tarihi oluyordu değil mi, benimki 17 Ocak. Şehir yazılıyorsa şehir de Yozgat .İnşallah hepimiz güzel haberler alırızmaviss_34 (etiketi becerdim mi bilmiyorum )
HemşehrimAa memleketim ama epey uzaktayim selam olsun Yozgatima. İnşallah mucizenir sizinledr
Çok şükür 1yıl 7 ay oldu bu ayla umarım gelir mucizemOoo maşallah gene buraya kadar gelmisiniz benim daha yumurtlamam yeni oldu
Amiin bol bol aminHemşehriminşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Bilmiyorum açıkçası korkuyorum o kadar çok negatif gördüm Kİ yine negatif görmekten korkuyorum bi diyorum 1 hafta geçsin öyle yapayım bi diyorum yarın ilk idrar olmasa da yapayım karışığım yaLeke bende de yoktu yeni başladı akıntı vardı ama. Kesin adet olucam yaasen ne zaman yapacaksın testi
1 hafta çok değil mi yaa 2 gün geçmiş zaten yap bence yarın. Varsa yarın da çıkacak 1 hafta sonrada yoksa da 10 gün beklesen de yok maalesef. Ben perşembe kana gidicem olmazsam inşallah salı da bir evde yaparım. Tabi sabaha sürpriz olmazsaBilmiyorum açıkçası korkuyorum o kadar çok negatif gördüm Kİ yine negatif görmekten korkuyorum bi diyorum 1 hafta geçsin öyle yapayım bi diyorum yarın ilk idrar olmasa da yapayım karışığım ya
Benim rahim filminde bi tarafım perdeli mi ne çıkmış doktorum açıldı dese de gösterdiğim başka bi doktor dış gebelik konusunu söyledi tedbiri elden bırakmamak lazım dedik biz de ama pozitif görene kadar her gün test tekrarlamak da beni yıpratıcak gibi görünüyo.Vajinalde kese kaçıncı haftada görünüyo? Bana farketmez alttan üstten isterse burnumdan girip baksınlar görünsün deDış gebelikten bende korkuyorum bir hikaye dinledim ondan etkilendim galiba kk herkese bildirim yollamsti belki hatırlayan olur neyse.
Test pozitif ten sonra hemen Dr a mi gitmek lazım dış gebelik olup olmadığını anlamak için. Ben ilk bebeğim de hemen hemen gitmiştim yolsac falan vardı bebek yoktu epey gittim geldim bebeği görene kadar birde şişman olunca hep vajinal dan bakıldı yani demem oki bu defa gec gideyim diyordm şimdide bu aklıma takıldı
Aynı fikirdeyim canım medikal bilgilendirmelerde gebeliğin ilk belirtisi adetin gecikmesi diyorSelam kızlarrr bugün bat bi ihtimal yarın da olabiliiir ama regl olcak gibi değilim yine de test yapmak istemiyorum tek çizgilerden çok sıkıldım sanki yapıp tek çizgi görcem büyü bozulcak diye totem yapıp benim gibi testten kaçanlar burda mı
He senin durumun ayrı kan da daha erken belli olur öyle bile öğrenebilirsinDoktor bana dış gebelik ihtimali olduğu için ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi dedi biz de internetten birsür erken gebelik testi satın aldık 5gün kala başlarım yapmaya testleri.Gecikmeyi bekleyemem zaten sabırsızım
Aynen canım nazara inanıyorum.İnsan iyi niyetle o seviçle herkese söylemek istiyo ama kendimiz tutup saklamamız lazımBirinci dereceden akrabalarınıza söyleyin, iyice tembihleyin kimseyle paylaşmasınlar. Ben nazardan da çok korkuyorum bu konuda.
Malesef ben regl oldum1 Ocakli kızlar test yapan varmi yada kirmizilari gören listeyi düzenleyelim artık verin mutlu haberleri❤
Kıslar havuç niye yiyoruz ..önceden bileyim de ona göre tüketyimOvulasyon testi yaptım ben ne zaman havuca geçiş yapıcam ya şiştim avokadodan
İlk idrar olmasa da çıkar dimi erken gebelik testinde ben hastanede çalışıyorum da nöbetten çıkınca anca alıp evde yapabilcem yada salıyı mı belliyim ilk idrarla1 hafta çok değil mi yaa 2 gün geçmiş zaten yap bence yarın. Varsa yarın da çıkacak 1 hafta sonrada yoksa da 10 gün beklesen de yok maalesef. Ben perşembe kana gidicem olmazsam inşallah salı da bir evde yaparım. Tabi sabaha sürpriz olmazsa
Durumumuz da benzermiş inşallah şeytanın bacağını kırarız bu ayAyy hadi inşallahValla bizim 8. Ay olcak heralde biraz saldım artık sperm sorunu çıkalı inancım da azaldı sanırım tüpe doğru gidiyorum ondan çok dinlemiyorum kendimi 2 aydır ama 3 gün önce sağ yumurtalığım baya sancılıydı tüm gün sanki yumurtlama ağrısı gibi ama üşütmüşüm de gibii bi de bazen sarı bazen beyaz akıntılar oluyo bi acaba mı illa ki oluyo o yüzden ama ümitlenip üzülmek hep daha üzücü oluyor bakalım nolcak güzel haberlerle dolu bi ay olsun inşallah
Evet beybi, burda birbirimizle paylaşırız mutluluğumuzu.Aynen canım nazara inanıyorum.İnsan iyi niyetle o seviçle herkese söylemek istiyo ama kendimiz tutup saklamamız lazım
Valla bende merak ettim. Bu ay kafamda deli sorular benimde. Kuru incir yemeyi planlıyorumKıslar havuç niye yiyoruz ..önceden bileyim de ona göre tüketyim
İnşallah hepimizin sağlıkla gelsin bebekleri en kısa zamandaHe senin durumun ayrı kan da daha erken belli olur öyle bile öğrenebilirsin
Dış gebelik ihtinalini neye göre söyledi canım öncesinde bilinebiliyor muymu. İnşallah sağlıkla olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?