Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaha bende oğlum olursa Sünnet düğüne falan yapmam belki sade bir Mevlid onun dışında asla hiç sevmem.

Aa memleketim ama epey uzaktayim selam olsun Yozgatima. İnşallah mucizenir sizinledr

Dış gebelikten bende korkuyorum bir hikaye dinledim ondan etkilendim galiba kk herkese bildirim yollamsti belki hatırlayan olur neyse.
Test pozitif ten sonra hemen Dr a mi gitmek lazım dış gebelik olup olmadığını anlamak için. Ben ilk bebeğim de hemen hemen gitmiştim yolsac falan vardı bebek yoktu epey gittim geldim bebeği görene kadar birde şişman olunca hep vajinal dan bakıldı yani demem oki bu defa gec gideyim diyordm şimdide bu aklıma takıldı

Hayırlı olsun sperm değerleri ameliyat öncesi nasıldı eşinizin acaba?
Sonrasında da test verdi mi ?

Leke bende de yoktu yeni başladı akıntı vardı ama. Kesin adet olucam yaa sen ne zaman yapacaksın testi
Bilmiyorum açıkçası korkuyorum o kadar çok negatif gördüm Kİ yine negatif görmekten korkuyorum bi diyorum 1 hafta geçsin öyle yapayım bi diyorum yarın ilk idrar olmasa da yapayım karışığım ya

Bilmiyorum açıkçası korkuyorum o kadar çok negatif gördüm Kİ yine negatif görmekten korkuyorum bi diyorum 1 hafta geçsin öyle yapayım bi diyorum yarın ilk idrar olmasa da yapayım karışığım ya
1 hafta çok değil mi yaa 2 gün geçmiş zaten yap bence yarın. Varsa yarın da çıkacak 1 hafta sonrada yoksa da 10 gün beklesen de yok maalesef. Ben perşembe kana gidicem olmazsam inşallah salı da bir evde yaparım. Tabi sabaha sürpriz olmazsa

Benim rahim filminde bi tarafım perdeli mi ne çıkmış doktorum açıldı dese de gösterdiğim başka bi doktor dış gebelik konusunu söyledi tedbiri elden bırakmamak lazım dedik biz de ama pozitif görene kadar her gün test tekrarlamak da beni yıpratıcak gibi görünüyo.Vajinalde kese kaçıncı haftada görünüyo? Bana farketmez alttan üstten isterse burnumdan girip baksınlar görünsün de

Aynı fikirdeyim canım medikal bilgilendirmelerde gebeliğin ilk belirtisi adetin gecikmesi diyor biz erkenden başlıyoruz testleri yapmaya ama insan sabredemiyor işte

He senin durumun ayrı kan da daha erken belli olur öyle bile öğrenebilirsin
Dış gebelik ihtinalini neye göre söyledi canım öncesinde bilinebiliyor muymu. İnşallah sağlıkla olsunn

Birinci dereceden akrabalarınıza söyleyin, iyice tembihleyin kimseyle paylaşmasınlar. Ben nazardan da çok korkuyorum bu konuda.
Aynen canım nazara inanıyorum.İnsan iyi niyetle o seviçle herkese söylemek istiyo ama kendimiz tutup saklamamız lazım

İlk idrar olmasa da çıkar dimi erken gebelik testinde ben hastanede çalışıyorum da nöbetten çıkınca anca alıp evde yapabilcem yada salıyı mı belliyim ilk idrarla

Durumumuz da benzermiş inşallah şeytanın bacağını kırarız bu ay baş ağrısı başladı bende genelde reglin gelişini söyler bana geciksin derken erken olmasam Allahım bat 10 u daha var..

Kıslar havuç niye yiyoruz ..önceden bileyim de ona göre tüketyim
Valla bende merak ettim. Bu ay kafamda deli sorular benimde. Kuru incir yemeyi planlıyorum
Bal tarçın çörek otu yapan var
Testere dişli aslan pemcesi :) içen var.
Hangisini yapsam bilemedim. Oluvusyon testimaldim.ilk defa oyle deneyecem bu ay

He senin durumun ayrı kan da daha erken belli olur öyle bile öğrenebilirsin
Dış gebelik ihtinalini neye göre söyledi canım öncesinde bilinebiliyor muymu. İnşallah sağlıkla olsunn
İnşallah hepimizin sağlıkla gelsin bebekleri en kısa zamanda hsg çektirmiştim bi taraf perdeli gibi çıkmış o yüzden dış gebelik ihtimali var dedi doktor.Bi sağdan bi soldan mı yumurtluyoruz net mi o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…