Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah emeklerinizin karşılığını versin canım Bizde sperm ileri hızı düşük takviye başladık varikosel çıktı bir de damar genişlemesi onu ayrıntılı görüşemedik doktorla ameliyatlık bir durum mu bilmiyoruz henüz. O zaman dediğin gibiyse aşılama bizim için de mantıklı olabilir

Aminnn inşallah canımm ben de vücudumu dinlememeye çalışıyorum.. Bugün sabahtandır bi halsizlik baş ağrısı uyku hali var ama 9 gün kala böyle şeyler olmaz sanırım bence ben de üşüttüm

Ben 1 ocaktı adetim bugünde gelen kurmızı yok hala yapmadım eşim izin vermiyor totem yapmış galiba yaptırtmıyor aldırtmıyor

O kadar spesifik belirtilerin ben de çok erken olacağına inanmıyorum kuzum ama burda olduğumuza göre hepimiz biraz obsesifizz
Ben 1 ocaktı adetim bugünde gelen kurmızı yok hala yapmadım eşim izin vermiyor totem yapmış galiba yaptırtmıyor aldırtmıyor
Dfödlld evde gebelik testi yok sadece ovü var son 1 sanıyodum meğer gebelik de varmış tam yapıyodum tuttum kendimi o kadar içtiğim suya rağmen 1 ovü neye yarar bitsin dedim yaptım silik çizgi çıktı sanki bi anlamı varmış gibi neden yaptım hala bilmiyorumnckxkkxk
Ne zaman yapacaksınız seni çok merak ediyorum. Belirtin falan vsr mı
Ay evet var mı bu belirtiler de neymiş arkadaş benim regl öncesi memeler falan biraz hassaslaşır o da yok şuan mesela ama genelde herkes ilk belirtim memelerin acısı rengi vs diyo çok garip herkeste nası bu kadar farklı olabilir yaaa

Nasıl yiyosun acaba ben baya olgunlaşmış şekilde dilimleyip limon sıkıyorum bolca öyle yiyebiliyorum limonsuz yiyemiyorum
Bugün resmen limonlu avokado değil avokadolu limon yedim ama yok ne yapsam olmuyo yarından itibaren havuç suyu

İlk gebeliğimde reglime yaklaşık bir hafta kala inanılmaz bir mide bulantısıyla uyandım, birkaç gün boyunca midem bulandı, annem ve eşim test yap diye sıkıştırdıkça dedim ki ‘Ben kendimi bilmez miyim? Midemi üşüttüm sadece’

Ne zaman yapacaksınız seni çok merak ediyorum. Belirtin falan vsr mı
Sadece arada adet olcaktı gibi hissediyorum sabah da karnım ağrıdı hatta adet olcam her halde dedim sonra bi anda o ağrı geçti gitti bi de göğsüm şiş belirti mi bilmiyorum ama akşam yemeğimi yedim 9 gibi uyumuşum 11 gibi uyandım uykum yok dedim çay içtik fandık fıstık sonra yatağı yaptık uykum yok dedim film izliyim dedim eşimde telefonda oyun oynuyordu benim gözler ağırlaştı uyuyup kalmışım testi bana kalsa ben bugün alıp yapacaktım ama eşim izin vermedi yapma biraz daha bekle sonra yine olmazsan yap dedi bakalım

İşte sende var benim evde ne Ovulasyon nede gebelik testi var Kİ yapayım gizli gizli

Anlık karın ağrısı bende de oluyor regly son 3 gün. Bide dün yattıktan sonra mide bulantı oldu bide şimdi oldu. Bide az önce dışarıdan geldim peçeteye kahverengi mi desem kırmızı mı desem değişik bir leke geldi çamaşıra da gelmiş Bi iki damla. Ya adet olucam ya başka bişey.

Leke yok ama akıntım arttı pedsiz duramıyorum dışarda

Bu ay sanki herkes temkinli gibi Aralık ayında erken gebelik testleri havada uçuyordu ben geçerse inşallah direkt kan vermek istiyorum. Hiç beta hcg baktırmadım inşallah ilkte tuttururum tabi adetim geçerse o da
Doktor bana dış gebelik ihtimali olduğu için ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi dedi biz de internetten birsür erken gebelik testi satın aldık 5gün kala başlarım yapmaya testleri.Gecikmeyi bekleyemem zaten sabırsızım

Kızlar merhaba biz de 1 senedir istiyoruz olmadı. Eşim varikosel ameliyatı oldu Şubat'ta. Ağustosta aşılama yaptık ve tuttu fakat boş kese yani boş gebelik olunca kürtaj olmak zorunda kaldım. İki ay ara verdikten sonra bugün ikinci asilamami yaptırdım. Çok mesaj var hepsini okuyamadım. Bu ay başka aşılama yaptıran var mı? Bir de bat beklenen adet tarihi oluyordu değil mi, benimki 17 Ocak. Şehir yazılıyorsa şehir de Yozgat .İnşallah hepimiz güzel haberler alırız maviss_34 (etiketi becerdim mi bilmiyorum )

Ben kullandım mavi olandan. Mavi pcolular için içinde inositol var tek farkı bu bildiğim kadarıyla
Bende hafif yumurta tembelliği vardı onun için kullanmistim
Hayır pembede de inositol var hemde daha fazla oranda. Ben pembe olanı kullanmıştm. Pembe olanın formu toz. Suya karıstırıp iciyosunuz. Yanlıs bilgilendirme olmasın diye cevap vermek istedim:)

Ya okadar kötü nezle oldum ki gözlerim akıyo burnum tıkandı dün gece mide bulantısı ve baş ağrısından uyuyamadım bugün de devam ediyo şu olay 2 hafta sonra olsaydı parti veriyodum şuan Yine olayların,gerçekleştiği zamanla ilişkisini düşünüp hayrete düşüyorum aydınlanma zamanlarım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…