- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
-
- Konu Sahibi Cotton Candy
Aynen cidden oyle canim hakkimizda artik hayirlisi olsun. Carsamba buyumus olur insİnş beyin msjları doğru okur ve şipşak hallediverirAy valla bazen gına geliyor. Büyüyor çatlıyor ama döllenmiyor. Biz çatladık valla
Siz ne kadardır deniyorsunız canım, sperm sorunu var mı?Merhabalar kızlar ben de bu ay adetim ile birlikte asilama için başlayacağım. İlk kez deniycem hiç klomen femara iğne kullanmadım, kendiliğinden büyüyor yumurtalarim igne yerine ilaçtan yanayım bakalım Dr ne düşünür
Merhabalar kızlar ben de bu ay adetim ile birlikte asilama için başlayacağım. İlk kez deniycem hiç klomen femara iğne kullanmadım, kendiliğinden büyüyor yumurtalarim igne yerine ilaçtan yanayım bakalım Dr ne düşünür
Polikistik over hastasiysan evet tup bebek doktorlarinin en sevdigi hastayiz biz yumurta cok olunca sans fazla oluyor ya o yuzden
Hayır aksine erken çatlamaması içinde çaba sarf ediyor vakitlice olsun diye. Öyle demişlerdiKızlar çatlatma iğnesi erken çatlatabilir mi yumurtaları?
Artik gerek kalmasin ikimiz icinde yeterince yiprandik zaten ins hersey yolunda ilerlerAynen pcos var bende de. Allah inşallah nasip eder bu aşılamayla hamile kalmayı ama olmazsa da tüp bebekten umutluyum
10 ay fln oldu deneyeli, eşimin sperm sayısı az ve hareketi düşüktü prof gittik ilaç verdi bitkisel takviyeler sayesinde şimdi düzeldi sorun kalmadı, bende de sorun gözükmüyor ama daha olmadı malesefSiz ne kadardır deniyorsunız canım, sperm sorunu var mı?
Cipli asilama cokmus 2500 lira dedi dr ama ilaclarla 3500u bulucak sanirimCipli asilama fiyatida 4100 müs baya iyi cidden neden bu kadar pahaliysa
Merhabalar bende bu ay asilama yaptiricam kismetse esimde verikosel vardi daha once 1 evladim var bu avantajmis benim icin bir tane kistim var bakalim daha once hic denememistim asilamayi ilk olucak adetimin 3. Gunu letu kullanip 6.gunu fostimol75 ile drye gidicem basliycaz bakal8m surec nasil gidicek hic bilmiyorum kac kutu ilac alinmasi gerek kac igne nasil olucak tutucakmi catliycamMerhabalar kızlar ben de bu ay adetim ile birlikte asilama için başlayacağım. İlk kez deniycem hiç klomen femara iğne kullanmadım, kendiliğinden büyüyor yumurtalarim igne yerine ilaçtan yanayım bakalım Dr ne düşünür
Merhaba, ben de bu ay kısmetse devlette aşılama yaptıracağım adet olursam bekliyorum şuan. rapor alınıyormu nasıl oluyor süreç bir de hangi ilaçları verdiler. Allah hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inşBenim raporlu devlette yapılıyor. Normal aşılama. İlaçlar dahil herşey 1000 tl civarı tutuyor
Bizim ilaclarla geciyor fiyat sehirden sehire cok fark ediyorCipli asilama cokmus 2500 lira dedi dr ama ilaclarla 3500u bulucak sanirim
Haklisiniz baska bi yer yokmuydu daha uygun yazik gunah yaBizim ilaclarla geciyor fiyat sehirden sehire cok fark ediyor
Haklisiniz baska bi yer yokmuydu daha uygun yazik gunah yaayri bi labratuarda 1000 tl mis toplam ozaman 3080 olcak asilama dahil ama bilmiyorum. Ya artik parada gormuyor benim gozum kenarda birikimimiz var desev oda yok hep borcla harcla oluyor biseyler
Olmuyor bebisim icin rahat olsun normal muayene gibi dusun hakkinda hayirlisj artik guzel sonuclarin olsun insMerhaba bende 2 saat sonra aşılama olucam inşallah
dün doktorum 3 yumurta büyüdü tutarsa üçüz olma ihtimali var dedi
gülsemmi ağlasammı bilemedim
kızlar asılama işleminde acı agrı oluyormu