- 12 Mayıs 2018
- 382
- 214
- 53
- 36
- Konu Sahibi Cotton Candy
Ben hsg den sonrada hamile kalamadım direk aşılamayı dene derim
teşekkür ederim cevaplarınız için süreç nasıl ilerliyor bilgin verebilir misiniz rica etsemAşılama deneyin derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hsg den sonrada hamile kalamadım direk aşılamayı dene derim
teşekkür ederim cevaplarınız için süreç nasıl ilerliyor bilgin verebilir misiniz rica etsemAşılama deneyin derim
Adetin 2veya 3. Günü doktora gidiyorsunuz onların iğneleri var size iğne veriyor o iğneler yumurtaları büyütene kadar vuruyorsunuz doktor söylüyor zaten daha sonra çatlatma iğnesi vuruluyor eşiniz sperm veriyor o sperm temizleniyor ve aşılama başlıyorteşekkür ederim cevaplarınız için süreç nasıl ilerliyor bilgin verebilir misiniz rica etsem
Birde ben özelde yaptırdımteşekkür ederim cevaplarınız için süreç nasıl ilerliyor bilgin verebilir misiniz rica etsem
teşekkür ederim bende özele gidiyorum orda yaptırcam inşallah bazı yerlerde ileri hızlı sperm sayısı 10 milyonu geçmeli falan diyor bilginiz var mı bu konudaAdetin 2veya 3. Günü doktora gidiyorsunuz onların iğneleri var size iğne veriyor o iğneler yumurtaları büyütene kadar vuruyorsunuz doktor söylüyor zaten daha sonra çatlatma iğnesi vuruluyor eşiniz sperm veriyor o sperm temizleniyor ve aşılama başlıyor
bu süreç bende 15 gün sürdü
Bnm yaptrdigim yerde hap ile tedaviye basladiydim 200 300 faln tuttu ilacida onlar veriyorilaçlar ne kadar tuttu hanımlar fiyat bilgisi verebilir misiniz? bana da doktorum aşılama önerdi.
Igneli olursa cok tutuyo ilk asilamam da ilaclara 3000 kadar gtmisti 2.de bukadr uygun olunca cok sasirmistimilaçlar ne kadar tuttu hanımlar fiyat bilgisi verebilir misiniz? bana da doktorum aşılama önerdi.
teşekkür ederim cevaplarınız için süreç nasıl ilerliyor bilgin verebilir misiniz rica etsem
ilaçlar ne kadar tuttu hanımlar fiyat bilgisi verebilir misiniz? bana da doktorum aşılama önerdi.
çok teşekkür ederim. tez zamanda hepimiz güzel haberler alalım inşallahAdetin 2. Veya 3. Günü uyarıcı ilaç (klomen vs) ya da iğne ile yumurtalıkları uyarıcı tedaviye başlanıyor ve yumurta takibi yapılıyor. Yumurtalar ideal boya gelince çatlatma iğnesi yapılıp doktorun tercihine göre 24-36 saatler arasında eşinizden alınan spermler yıkanıp size kanül yardımıyla enjekte ediliyor. Ağrısız acısız bir işlem. İşlem sonrası 30 dk sırt üstü yatıyorsunuz. Sonra hayatınıza kaldığı yerden devam edebilirsiniz. 14 gün sonra da kan tahlili vererek sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Hayırlısı olsun
özel de de iğneler için rapor çıkarabiliyoruz dimiKişiye göre değişir. Bana 450 ünite 1 kutu gonal f yeterli gelmişti. Ayrıca benim raporluydu ilaç raporsuz 840 tı ama ben hemen hemen yarısını ödedim. Yumurtaların vereceği tepki, kullanılan doz, raporlu raporsuz hepsi etkiler ücreti
özel de de iğneler için rapor çıkarabiliyoruz dimi
%15-%20 demişti doktorumAşılama sonrasi gebelik olasılığı yüksekmi hanımlar?
Teşekkür ederim cevabınız için. Siz aşılama yaptırdınızmı?%15-%20 demişti doktorum
Evet yaptırdım ve dün adet oldum maalesefTeşekkür ederim cevabınız için. Siz aşılama yaptırdınızmı?
İnşallah bir dahaki sefere olurEvet yaptırdım ve dün adet oldum maalesef
Ben sordum ozelde rapor cikartmiyolarmis tup bebekde cikartiyolatmisözel de de iğneler için rapor çıkarabiliyoruz dimi