- 11 Şubat 2020
- 13
- 7
- 36
- 31
- Konu Sahibi PapillioEffectus
-
Çok teşekkür ederim canım ❤ bende belirti için erken gördüm zaten bu yüzden korkmuştum ama ilaçlar olabilir dediğin gibi. Bu içimi rahatlattışimdiden hayırlısı olur inşallah.ama belirti yaşaman için çok erken herkeste ilk günler benzer belirtiler oluyr ama ilaçlardan.7.günden sonra birçoğu bitiyor.guzel sonuçlarını bekliyoruz
Merhaba 23 ocak da transfer oldum bende şuan 8. Gundeyim ama hiçbir belirtim falan yok sadece dün biraz kasik ağrım oldu o kadarslm kızlar . bende 21 subatta embriyo transferi oldum. sonuc gununu bekliyorum. ilac etkileri disinda pek bir belirti oldugunu sanmiyorum. sonuc bekleyen var mi bu ara?
test gunun ne zaman. pespese ogrenecegiz galibaMerhaba 23 ocak da transfer oldum bende şuan 8. Gundeyim ama hiçbir belirtim falan yok sadece dün biraz kasik ağrım oldu o test t
ben oraya subat mi yazmisim. su an farketttim. tabiki ocak :)Merhaba 23 ocak da transfer oldum bende şuan 8. Gundeyim ama hiçbir belirtim falan yok sadece dün biraz kasik ağrım oldu o kadar
Sali günü senin hem bende hic bir belirti akinti falan yok sadece dun biraz kasik ağrılarım başladıtest gunun ne zaman. pespese ogrenecegiz galiba
benimki de yarin. 5.gun embriyosu galiba seninki. yasin kac ? giresundasin galiba.ozelden yazabilirsin istersenSali günü senin hem bende hic bir belirti akinti falan yok sadece dun biraz kasik ağrılarım başladı
Yaa senin için çok sevindim! Bu hafta sonu test günüm ama hafta sonu kapalı olacağı için pazartesi kan vereceğim. Dualarımız kabul olsun inşallah, isteyen tüm anne adaylarına nasip olsunslm kızlar . bende 21 subatta embriyo transferi oldum. sonuc gununu bekliyorum. ilac etkileri disinda pek bir belirti oldugunu sanmiyorum. sonuc bekleyen var mi bu ara?
Ayy çok heyecanlı. Inşallah miniğin tutunmuşturkizlar kan verdim sonuc bekliyorum.
Merhaba canim seni asilamayla ilgili konulardan hatirliyorum eger karistirmiyorsam. Insallah bebegin tutunur.Merhba 28 ocakta da bn transfer oldm beklyrm
Olabilir iki asılama bir tüp bebek basarısız denemem oldu gecen zamanda amei ikncisi için bekliyorm gerci evde test yaptm tek çizgydi ama. Erken yaptm ondanda olabilir umuduyla sabırla bekliyormMerhaba canim seni asilamayla ilgili konulardan hatirliyorum eger karistirmiyorsam. Insallah bebegin tutunur.
Insallah tutar emeklerin bosa cikmazOlabilir iki asılama bir tüp bebek basarısız denemem oldu gecen zamanda amei ikncisi için bekliyorm gerci evde test yaptm tek çizgydi ama. Erken yaptm ondanda olabilir umuduyla sabırla bekliyorm
Aynı günn transffer olmusz28 ocak transfwrim oldu sali gununu iple çekiyorum inşllah guzel haberlerle gelirim buraya
him evde yapmayi önermiyorlar kan daha kesin sonuc deilmi ben daha test yapmadimAynı günn transffer olmuszbn evde test yaptm negatif cıktı bu sabah ins kanda gebelik görürsünüz
En iyisini yapmşsn calısıyorm bn haftaiçi izin alamam dye braz da meraktnhim evde yapmayi önermiyorlar kan daha kesin sonuc deilmi ben daha test yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?