Ocak 2021 Embriyo Transferleri

Merhaba Herkese. 30 ocakta 5.gün embriyosunun transferi yapıldı. Doktorum 9 Şubat'ta yani 10. gün kan testi yaptirmami söyledi fakat ben bugün 8.gunde sabirsizliktan idrar testi yaptım 2. Çizgi çıktı silikte olsa çıktı. Sizce yarın kan testi yaptırmalımıyım yoksa 9 Şubat'ı beklesemmi? Teste sizde bakıp bir fikir verirmisiniz pozitif olabileceğine hala inanamiyorum

En iyisini yapmşsn calısıyorm bn haftaiçi izin alamam dye bra

hayirlisi olur insallah ve de 9 subati bekleyip kan testi yapsan daha iyi sonuc alabilirsin bende yaptim idrar testi ama bisey çıkmadı yine her ihtimale karsi 9 subati beklicem

P paradise3516 bak olsa çıkıyo bnde tansferden snra 10. Gün çıkmamştı hayırlı olsn bacm

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen benim ilk transferim tutmadı 2ciyi denemek istiyorum ama hemen baslamalimiyim dondurulmus embriyolarim var

slm kızlar . bende 21 subatta embriyo transferi oldum. sonuc gununu bekliyorum. ilac etkileri disinda pek bir belirti oldugunu sanmiyorum. sonuc bekleyen var mi bu ara?
Ben bekliyorum cnm bugun 9.gunum. Dun gece orta siddette bel agrim oldu farkli olarak, diger belirtiler ilaclardan da oluyo diye pek onemli gormedim

Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen benim ilk transferim tutmadı 2ciyi denemek istiyorum ama hemen baslamalimiyim dondurulmus embriyolarim var
Ben 2 ay ara vermistim canim, hem yumurta reservim biraz artsn diye hem de kullandigimiz ignelerin etkisi gecsin diye. Ama tabi onemli olan endemtrium kalinligi ve progesteron degerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…