Ocağınıza Düştüm 😋

Kızlar o kadar basit ki 😌
Etleri kuş başı doğruyoruz.
Patatesleri küp küp doğruyoruz.
Yeşil biber, kapya biber, domates doğruyoruz.
Baharat atıp hepsini harmanlıyoruz.
Alüminyum folyonun içine yağlı kağıt koyup malzemeyi içine koyuyoruz. Sonra tekrar yağlı kağıt ve alüminyum folyo kapatıyoruz. Hiç hava almayacak şekilde. Yağlı kağıdın mantığı alüminyum folyo yemeğe temas etmesin diye.
Sonra 180 derece fırında yaklaşık 1 saat pişirip üzerini açıp üstü kızarana kadar tekrar pişiriyoruz oda yaklaşık 15 dk.
Bu kadan. 😍😍 sonra afiyetle yiyioruz 😀😀
Canim ellerine sağlık yemeğin cok güzel görünüyor ama ben de bu folyonun çok zararlı olduğu yönünde yazılar görmüştüm.
Yağlı kağıdı kullanman çok iyi olmuş.Folyo ile yemek pisirilmesi gerektigi durumlar icin fikir olmuş oldu . ❤️

Canim ellerine sağlık yemeğin cok güzel görünüyor ama ben de bu folyonun çok zararlı olduğu yönünde yazılar görmüştüm.
Yağlı kağıdı kullanman çok iyi olmuş.Folyo ile yemek pisirilmesi gerektigi durumlar icin fikir olmuş oldu . ❤
Evet canım zaten gördüğüm videoda içi kağıt dışı folyo olan ürünler varmış ondan kullanmışlar ben görmemiştim. Bende elimde olmadığı için böyle yaptım 😌😌 deneyin gerçekten et haşlanmış gibi yumuşacıktı

Bugün okul Menümüzde makarna var.domatesli yaparım.akşama az kalırsa yaparım bişeler.dün öğlen pizza yapmıştım yine okul menüsü akşama az kalmıştı Menemen yaptım yedik yanına.okul menüsü de çok işime yaradı.bizim yemeklerde aradan çıkıyo😁😁
Ohhhhhh afiyet olsunnnnnn😍😍

Bugün okul Menümüzde makarna var.domatesli yaparım.akşama az kalırsa yaparım bişeler.dün öğlen pizza yapmıştım yine okul menüsü akşama az kalmıştı Menemen yaptım yedik yanına.okul menüsü de çok işime yaradı.bizim yemeklerde aradan çıkıyo😁😁
Ellerine sağlık canım.
Okul menüsü kahvaltı için güzel oluyor. Maalesef bana yemek icin fikir vermiyur :KK43:
Anneme gidicem birazdan yemek derdim yokkkkkk😂😂😂😂
Seni seni seni
Derdin yok ama "evde olsam ne pişirdim" adlı başlığa istinaden örnek menü yazabilirsin 🤣🤣🤣

Ellerine sağlık canım.
Okul menüsü kahvaltı için güzel oluyor. Maalesef bana yemek icin fikir vermiyur :KK43:

Seni seni seni
Derdin yok ama "evde olsam ne pişirdim" adlı başlığa istinaden örnek menü yazabilirsin 🤣🤣🤣
O zaman yazayım menğyü

Tavuklu şehriye çorbası
Kabak biber patlıcan dolması
Kara lahana salatası
Turşu
Aşure😂😂😂

X