Ocağınıza Düştüm 😋

oldum olasi ağır yemekleri sevmem ben :) bebek de olduktan sonra hepimizin yiyebileceği sağlıklı yemekler yapmaya çalışıyorum :)
buharda sebze, fırında balik, tavuk, kizartma.

begenmene çok sevindim:) bazen ağır zahmetli yemekleri görünce ben çok tambelim gibi geliyo :KK70:
bu arada semizotunda omege 3 olduğunu bilmiyodum ben bilgi için teşekkürler :)

bide tencerenin dibine yağ gezdirip dizmeyi dene belki dolmalar yapismaz :)
Suan özendim sana. 🤗🤗Bende oldum olasi acılı,yağlı baharatli yemekleri severim. Bir lahmacunu katlayip sardığında altindan akan o turuncu yağ kadar hicbisey mutlu edemez beni :KK70:
Keske bende senin gibi olsam. Gözüm dönüyor. Sabah uyaninca ilk düşündüğüm şey yemek
Rica ederim :) arada bende cacik yaparim semizotlu. Süper oluyor. Bende bebis olunca tabi bende bu yemek düzenine geçerim insallh🙏🤗

Bugünde kaynanamdayımmm :KK53:
Yırttın yemek isinden yine :KK8:
dun zeytinyagli yaprak sarmasi
kuru patlican ve kuru kabak dolmasi
Mercimek corbasi kendi yaptıgım kırmızı biber turşusu vardı bugunde kendime izin verdim yemek yapmicam :halay:
Afiyet olsun. :KK76:
Malum bugün pazar ailemizle gözleme yiyoruz ev yapımı.....
🤩🤩🤩
Ailecek hepinize afiyet olsun
Yaprak sarması
Kuzu pirzola
Pilav
Patates ve yeşil Salata
Senin de ellerime sağlık canım. Bayağı uğraşmışsın.

dun zeytinyagli yaprak sarmasi
kuru patlican ve kuru kabak dolmasi
Mercimek corbasi kendi yaptıgım kırmızı biber turşusu vardı bugunde kendime izin verdim yemek yapmicam :halay:
Offf harika duruyo ellerine saglik canim 😂🥰😍

Suan özendim sana. 🤗🤗Bende oldum olasi acılı,yağlı baharatli yemekleri severim. Bir lahmacunu katlayip sardığında altindan akan o turuncu yağ kadar hicbisey mutlu edemez beni :KK70:
Keske bende senin gibi olsam. Gözüm dönüyor. Sabah uyaninca ilk düşündüğüm şey yemek
Rica ederim :) arada bende cacik yaparim semizotlu. Süper oluyor. Bende bebis olunca tabi bende bu yemek düzenine geçerim insallh🙏🤗

ay çok güldüm çok yaşa emi :KK70: :KK70: çok tatlısın ya

ben çoğu seyi hamileligimde yemeye basladim :)
gözleme poğaça börek gibi hamurisi yiyemezdim. tost bile yiyemezdim :KK70: yağlı olan hiç biseyi yiyemezdim yillarca lahmacun yiyemedim o yüzden :KK70: :KK70:
şimdi yiyorum hepsini az da olsa :) herseyden yemek lazim bence

senle çok güzel yemekler yerdik ama 😋😋

ay çok güldüm çok yaşa emi :KK70: :KK70: çok tatlısın ya

ben çoğu seyi hamileligimde yemeye basladim :)
gözleme poğaça börek gibi hamurisi yiyemezdim. tost bile yiyemezdim :KK70: yağlı olan hiç biseyi yiyemezdim yillarca lahmacun yiyemedim o yüzden :KK70: :KK70:
şimdi yiyorum hepsini az da olsa :) herseyden yemek lazim bence

senle çok güzel yemekler yerdik ama 😋😋

Tesekkur ederim canim ama sende bir o kadar tatlı gözüküyorsun burdan :) hemde nasil yerdik.
O saydığın yiyecekler var ya onlar caaaan caaan hayat :) yanina da köpüklü ayran. Aslinda cok guzel beslenmissin masallah. Zaten faydasiz seyler onlar.

Tesekkur ederim canim ama sende bir o kadar tatlı gözüküyorsun burdan :) hemde nasil yerdik.
O saydığın yiyecekler var ya onlar caaaan caaan hayat :) yanina da köpüklü ayran. Aslinda cok guzel beslenmissin masallah. Zaten faydasiz seyler onlar.

teşekkür ederim canım benim :)
o zaman sen lezzetli yemek tariflerini verirsin ben sağlıklı yemek tariflerini :KK70: gül gibi yaşar gideriz bu topikte 😍😍

bi ara ekmek kola ve sekerli çay kahve bağımlısıydim :KK70: geçen hafta esim diyete baslayim deyince ben de onla beraber kestim o zararli şeyleri :) ben de cok masum degilim deep. bı oturuşta bi ekmegi yerim rahat :KK70: :KK70:
bizim evin güzel yani diyete baslayinca yemekler degismiyo aburcubur yasaklaniyo :KK70:

X