-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Gerçekten kolaymış bunu ben bile yapabilirim sanki:) deneyeyim en kısa zamanda:))Asiri kolay knki
Tepsiye biberleri diziyosun uzerine etini koyuyosun onun uzerine domates koyuyosun onun uzerine yag sarimsak tuz 200⁰C de 1 saat pisir tmm misssss
Ben bile ne kiz yaparsin tabi biz kadinlar gerseyin ustesinden geliriz evelallahGerçekten kolaymış bunu ben bile yapabilirim sanki:) deneyeyim en kısa zamanda:))
Evet verir canım normal merhem çünkü. Anestol pomad kullanıyorum evimde yara yanık için çok iyi oluyor. En son yeğenimin topuğunu ayakkabı yara etmişti çok yanıyo dedi sürdük uyuştu tamamen. İlk sürdüğünde yakar gibi oluyo sonra hemen uyuşuyo. Eczane kapanmadan koş bence
Çamaşır suyuyla yıkadım canım geçirdi çok şükürYoğurt falan hiç geçirmez.
Teşekkür ederimKarpuzun içi ile ovun belki geçer duydum ama denemedim hiç faydası olur umarım.Gecmis olsun
Nereye gidiyor sen bakimYemek yapamicem sanaırım hala otobüsteyim
Çok sevindim geçmiş olsunÇamaşır suyuyla yıkadım canım geçirdi çok şükürama notaldım ilacı teşekkür ederim
Teşekkür ederimçamaşır suyuyla yıkadım valla dayanamadım geçti
Doğru söylüyorsun cnm.. kesin yaparım zaten ben bu ne kiBen bile ne kiz yaparsin tabi biz kadinlar gerseyin ustesinden geliriz evelallah❤
Aynen canım çok severizmakarnanın her halisini sevenlerrrrrrrrrrrrrrrr
Ben seni dualarıma katmışım madonnam topikler ne ki. İçime işlemişsen demekkiVayy be o kadar insandan sadece senin beni etiketlemen limonsuzum..
Yazdım kenara bunu unutmam.
Topik hayırlı olsun bu arada
Et kurumuyor mu cnm yarisma bolumunde gordum yaptigin yemegi de merak ettim eti cigden de koymussunya nasil yumussak oldumuBen bile ne kiz yaparsin tabi biz kadinlar gerseyin ustesinden geliriz evelallah❤
YaaaaBen seni dualarıma katmışım madonnam topikler ne ki. İçime işlemişsen demekki☺☺
Evet yumusacik oldu yavas yavas pistigi icinEt kurumuyor mu cnm yarisma bolumunde gordum yaptigin yemegi de merak ettim eti cigden de koymussunya nasil yumussak oldumu
Ayni menu bendede var ama corba haricGünaydın kızlar. Bugün kuru fasulye pilav mercimek çorbası turşu salata
Bide kolay bi tatlı bulsam iyidir aslında