- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Tatlım nasıl oldun?Geçmedi ☹ eczane verir mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım nasıl oldun?Geçmedi ☹ eczane verir mi ki
Ne yarışması?Kizlar bndr yarisma icin yaptim yemeğim hazir
- et tava
- pirinc pilavi
- mercimek corbasi
- kola yeterli bnce
Çamaşır suyuyla yıkadım canım geçti şükür ama feci yandım saatlerceTatlım nasıl oldun?
Hoşgeldin tatlımVayy be o kadar insandan sadece senin beni etiketlemen limonsuzum..
Yazdım kenara bunu unutmam.
Topik hayırlı olsun bu arada
Selamlarr... Bende yeni geldim topige bayıldım sabah sabah iştah açtınız bende ve akşam yemeğine hemen karar verdim
Domates çorbası
Etli nohut
Pilav
Cacık
Dondurmalı irmik helvasıGünaydın kızlar. Bugün kuru fasulye pilav mercimek çorbası turşu salata❤
Bide kolay bi tatlı bulsam iyidir aslında
Çok şaşkınım şu an. Çamaşır suyuÇamaşır suyuyla yıkadım canım geçti şükür ama feci yandım saatlerce
Kız benim konum bana bile bildirim gelmedi.Ay bana neden bildirim gelmiyor anlamadımeşim yok .çocuklarla yicez. Bol soslu kıymalî makarna.ama rejimdeyim çaktırmayın☺
Nereye gidiyor sen bakim
Afiyet olsun tatlım. Ellerine sağlıkBana d bildirim gelmeyince yazamadim. Bugün menüde
Nohut
Şehriyeli pilav
Yogurt ve turşu var
Ellerine sağlık.Bugünkü menü mercimek çorbası kavurma makarna salata
Evet canım çamaşır suyu çok iyi geliyor ben önce hamilelikten dolayı yıkamak istemedim. Temizlik yaparken bile eldiven kullanıyorum ama dün baktım geçmiyor mecbur kaldımÇok şaşkınım şu an. Çamaşır suyu
Benim de bir kere öyle oldu. Üç gün geçmedi acısı. Seni çok iyi anlıyorum.
Patates varsa at düdüklüye haşlansın.bugunde yemem yok çünkü dün geç gittim
Anca mı vardın kızeve gidiyodum kız işten
Tekrar tekrar çok geçmiş olsun canım.Evet canım çamaşır suyu çok iyi geliyor ben önce hamilelikten dolayı yıkamak istemedim. Temizlik yaparken bile eldiven kullanıyorum ama dün baktım geçmiyor mecbur kaldım
Ben direk makarnaya saldırıyorum öyle olunca bizim adam da her gün makarna sa yok demez işime yarıyorPatates varsa at düdüklüye haşlansın.
Kabuklarını soyup üzerine isteğe göre tereyağı veya zeytin yağı, pul biber, nane, kimyon, kekik dök.
Çok doyurucu oluyor. İki patates yetiyor yani.
Çok sıkışırsam 15 dakikaya hallediyorum yemek işini.
Sağol canım benimTekrar tekrar çok geçmiş olsun canım.