Ocağınıza Düştüm 😋

Kızlar sütlü tatlı yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Tenceresiz kaldim anne sen tecrübelisin. Nasıl oluyor?
Bence katıl canim katilincada boyle bildirmek katıldığını demek yaptigini ulu ortada demek yasaktir nevreste ablaya yapacagin menu atacan uygun görürse kabul eder yada o sana bir seçenek sunar. Adim adim yaptigini cekip sunum yapip buraya paylascan canim nevreste abla sana anlatir ozelden ona yaz.

Günaydın canımmm, dün tavuk cıkartmıştım. Akşam bozulmasın diye kremayla pişirip dolaba kaldırdım. Yanınada bugun pilav yada makarna yaparım. Kızımda sebzeli kemik haşlama yapacagım :)
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık.
Aneeeeeee nie mapusa nie düştün
Polemikten
Günaydın ben bugün anneme gidiyorum
Ohhh. Şimdi seni bal kaymakla besler.
Günaydınn hoşgeldin..:)))
Benim aklımda hiçbir şey yok ama dönüşünün şerefine güzel birşeyler bulacağım❤
Teşekkür ederim canım.
Doguracagim sanip 3 gundur eve giremedigimden yemek falan yapamadik dogurmadim hala neyse ki.

Bugun benim de bir menum yok bakalim bulursam bir seyler yazarim
Aman aman. Sağlıklı bir şekilde doğum yap da yemek mühim değil.
Bugün kahvaltı diye geç kalktık henüz kahvaltı yapıyoruz gelmek isteyen varsa buyursun
Kız baştan okuyaydım gelirdim. Şimdi bulaşıklar bilr yıkanmıştır.
Gunaydin:)) hosgeldin seninki 3 gunde bitmis brnim cezam 11 gun oldu bi gudince kk yi unutuyorum

Yemek bilmiyorum ne yapsam : ( siz ne yapacaksiniz?
Oooo çokmuş kız.
Kaç senelik üyesin?
Bugün arkadaşlar kahvaltıya çıkalım dedi iki kırık peynir e para veremem deyip gitmedim arkasından bağladım konuyu kahvaltiya verecevim parayı akşam yemeğine veririz dedim eşime
Ayyy Allah iyiliğini versin
Kolay gelsin canım. Ben de hafta sonları çok gıcık oluyorum yemek yapma isine.

Günaydınbende balık kızartcam
En sevdiğim menü
Ayyy bende karar veremedim yaaaa aslında bugün balık yapacaktım hiç canım istemiyor bişey yapasım da yokkk
Niye kız? Ne oldu senin o enerjine?
Bugün fırına tavuk patates mantar sürecem.yanına salata yoğurt turşu.Allah ne verdiyse
Afiyet olsun canım.

Daha başlamadım pazartesi gel dediler bende suan evimin islerini bitirip. Bakalim atilcaz hayata sen napiyon kuzum.
Hayırlı olsun o zaman. İnşallah gönlüne göre olur ❤❤
Sizinle fikir alışverişi yapmam da mı yasak?

1 nisan 2011 kayit tarihim

Bugün fırına tavuk patates mantar sürecem.yanına salata yoğurt turşu.Allah ne verdiyse
Ohhhh en güzel menülerden biri
Ben kızartcam gel beraber yeriz Komşum
Sağol cqnım yemiş kadar oldum
Kız be bilim midem. Bulanıyor hiç yemek yapasım da yok kız kursttan gelsin kızın sporuna gidicez ordan belki anneme geçerim

Tam benim kafadasin en azindan deger bu sekilde bende kahvaltiya gidip para vermeyi sevmiyorum
yani evde dünden poğaça kek vardı zaten patates yumurta kaynattim domastes çeşit çeşit yeşillik koydum bundan ala kahvaltı mi olur de get iki salam a kişi başı vereceksin 35 lira ne gerek var ...eşime dedim oraya vereceğin parayı git bir kangal sucuk al gel
Kızlar sütlü tatlı yarışmasına katılmayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
Tenceresiz kaldim anne sen tecrübelisin. Nasıl oluyor?
nevresteye özelden tarif bildiriyorsin canım yani tarifi rezerve ediyorsun
Hayırlı olsun o zaman. İnşallah gönlüne göre olur ❤❤

Sizinle fikir alışverişi yapmam da mı yasak?
Yoooo yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…