-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #22.201
Canim yerlestin mi evine iyisin dimi bende ozledim burayi cidden sensizde 1 2 yazdik ama sensiz olmuyürSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız, çok özledim sizleri. Ama internet hâlâ düzelmedi. Arıyorum arıyorum düzeltmeye uğraşıyoruz diyorlar ama düzelmedi.
Dışarı çıkınca çekiyor ama.
Sadece internet değil arama da yapamıyorum. Neyse bugünkü menüyü yazıp çıkayım. Nohut pilav ve salata. Rabbim bereket versin. Sizlere de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun. Öpüyorum hepinizi
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Umarım sorununuz hallolur canım. Kızının da dersleri aksıyordur böyle.. bende menü belli değil. Sadece patates salatasını belirledim şimdilikSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız, çok özledim sizleri. Ama internet hâlâ düzelmedi. Arıyorum arıyorum düzeltmeye uğraşıyoruz diyorlar ama düzelmedi.
Sadece internet değil arama da yapamıyorum. Neyse bugünkü menüyü yazıp çıkayım. Nohut pilav ve salata. Rabbim bereket versin. Sizlere de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun. Öpüyorum hepinizi
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız, çok özledim sizleri. Ama internet hâlâ düzelmedi. Arıyorum arıyorum düzeltmeye uğraşıyoruz diyorlar ama düzelmedi.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız, çok özledim sizleri. Ama internet hâlâ düzelmedi. Arıyorum arıyorum düzeltmeye uğraşıyoruz diyorlar ama düzelmedi.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Hayırlı olsun canımCanım yeni evin hayırlı olsun netinizdw düzelir inşallah
Bende doğum yaptı ondan pek giremiyorum artık
Hepinizin ellerine sağlık vede kolay gelsiiinn
Afiyet olsun canım. Nice mutlu senelereSlm kızlar bende yazayim dun menemen yapmıştım
Bugunde yoğurt corbası var çocuklra
Bide evlilik yildonumumuz esimin sevdiği seyleri yapaym dedm fındklı şekerpare, pizza poğaça yapicam bi çesit daha iyi olur oda belki kısır yaparim eşim pek sevmesede yakisir yanina
Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım. Nice mutlu senelere
Bende cuma günü kendime gün menüsü yapmak istiyorum
Ayyyyy çok mutlu oldum canımCanım yeni evin hayırlı olsun netinizdw düzelir inşallah
Bende doğum yaptı ondan pek giremiyorum artık
Hepinizin ellerine sağlık vede kolay gelsiiinn
Yerleştim canım da İnternet çekmiyor evde. Büyük kızımın da dersleri aksadı hepSelam kızlar menümü yazayım
Fırında tavuk şiş
Mercimekli bulgur pilavı
Salata
Ayran
Feslegen Kokulu Nane canım ne yaptın yerleşebildin mi
En kısa zamanda hallolur iniallahhhYerleştim canım da İnternet çekmiyor evde. Büyük kızımın da dersleri aksadı hep