- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #22.181
Ben bugun Astoria nın geçen tarif verdiği mantarlı kabağı yaptım çok güzeldi Tarif için teşekkürler
Beğenmenize çok sevindim. Ellerinize sağlık, afiyetler olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun Astoria nın geçen tarif verdiği mantarlı kabağı yaptım çok güzeldi Tarif için teşekkürler
Sizinde ellerinize sağlıkBeğenmenize çok sevindim. Ellerinize sağlık, afiyetler olsun.
Canım salçalı hiç yapmadım sanki yakışmaz gibi yaFeslegen Kokulu Nane canim nasilsin tasindinizmi ne durumdasiniz merak ettim
Kmsl Hnd sana birsey soracagm makarna ve tavuk ustasi olarak bu kremali mantarlu tavuklu makarnadan yapacagm ben spagettiyle yap demistin hatta oyle yapacagim ama salcali yapsam nasjl olur oyle denedinmi biz beyaz bir makarnadansa salcaliyi dha cok seviyoruzda buna yakisir mi krema da olacakya gerci gigi hadid makarnasnda da salcali yapmislar hep
Bende oyle dusundum salcasiz yaptim canim sagol yedim bile aksam yemegmiCanım salçalı hiç yapmadım sanki yakışmaz gibi ya
Bende yazacaktım yaa Feslegen Kokulu Nane nin çok işi var sanırııım buralara hiç bakmıyor
Afiyet olsun canım beğendin miBende oyle dusundum salcasiz yaptim canim sagol yedim bile aksam yemegmi
Sen de Allah’a emanet ol canımSelamun aleyküm kızlar. Evimize taşındık ama burada internet çekmiyor. Ne sabit ne mobil. Dışarıdan yazıyorum. Sorun giderilene kadar maalesef yapamayacağım. Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun ❤❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Huzurla oturun yeni evinizde canım. Umarım sorun da kısa sürede hallolur. Kendine iyi bak görüşürüzSelamun aleyküm kızlar. Evimize taşındık ama burada internet çekmiyor. Ne sabit ne mobil. Dışarıdan yazıyorum. Sorun giderilene kadar maalesef yapamayacağım. Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun ❤❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
hayirli olsn yeni eviniz canim sende Allaha emanet ol :)Selamun aleyküm kızlar. Evimize taşındık ama burada internet çekmiyor. Ne sabit ne mobil. Dışarıdan yazıyorum. Sorun giderilene kadar maalesef yapamayacağım. Hakkınızı helal edin. Allah'a emanet olun ❤❤❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Bende seni ödedim canım. Bir an önce haĺledilir inşallah sorun.yine yazalım menümuzüSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız, çok özledim sizleri. Ama internet hâlâ düzelmedi. Arıyorum arıyorum düzeltmeye uğraşıyoruz diyorlar ama düzelmedi.
Dışarı çıkınca çekiyor ama.
Sadece internet değil arama da yapamıyorum. Neyse bugünkü menüyü yazıp çıkayım. Nohut pilav ve salata. Rabbim bereket versin. Sizlere de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun. Öpüyorum hepinizi
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
İnşallah düzelir canım. Bende de aynı menü var dünden kalan.Yanına çorba yapcam.Selamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız, çok özledim sizleri. Ama internet hâlâ düzelmedi. Arıyorum arıyorum düzeltmeye uğraşıyoruz diyorlar ama düzelmedi.
Sadece internet değil arama da yapamıyorum. Neyse bugünkü menüyü yazıp çıkayım. Nohut pilav ve salata. Rabbim bereket versin. Sizlere de şimdiden hem kolay gelsin hem de afiyet olsun. Öpüyorum hepinizi
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Aleyküm selam hayırlı cumalar olsun canım şimdiden afiyet olsunSelamun aleyküm kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız, çok özledim sizleri. Ama internet hâlâ düzelmedi. Arıyorum arıyorum düzeltmeye uğraşıyoruz diyorlar ama düzelmedi.
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl