- 16 Mart 2008
- 45.398
- 220.511
-
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #22.141
Bir haftadır kilo veremiyorum feslegenim...if yaptım bugün açım bacım hâlâ açım ama yemicim direncimi kırmam lazım.Şaka yapıyorsun değil mi
Ağlama emojisi beni tereddüte düşürdü.
Abla ac durunca kilo gitmiyor diyorlar oyle degil miBir haftadır kilo veremiyorum feslegenim...if yaptım bugün açım bacım hâlâ açım ama yemicim direncimi kırmam lazım.
Yemek yapmadım dünden lahana sarmıştım tekrar aynısını yazmak istemedim. Isıtıp koyuyorum işte önüne...bir çorba olsa iyiydi ama içimden gelmedi ... böyle işte endişelenme kuzum her şey yolunda
Canım bu açlık biraz farklı....if diyeti yapıyorum haftada iki gün....Abla ac durunca kilo gitmiyor diyorlar oyle degil mi
Afiyet olsun :)
Şimdiden afiyet olsun canım
Ayyy boşver kilo dediğin nedir? Hava soğukken vücut ödem yapar koruma amaçlı. Ödemdir o ödemBir haftadır kilo veremiyorum feslegenim...if yaptım bugün açım bacım hâlâ açım ama yemicim direncimi kırmam lazım.
Yemek yapmadım dünden lahana sarmıştım tekrar aynısını yazmak istemedim. Isıtıp koyuyorum işte önüne...bir çorba olsa iyiydi ama içimden gelmedi ... böyle işte endişelenme kuzum her şey yolunda
Kolay gelsin canım Ayyy bende taşınmak istiyorumSelamun aleyküm kızlar nasılsınız? Yarın taşınıyoruz Allah nasip ederse. O yüzden bugünü makarna ile geçiştireceğiz. Herpinize şimdiden kolay gelsin. Afiyet olsun ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl
Gonulmeyvesi
Alyaliya
Elhan
Carinanebulasi
sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
Truman Show
B blossom-
Aleyküm selam canım kolay gelsin hayırlı olsun şimdidenSelamun aleyküm kızlar nasılsınız? Yarın taşınıyoruz Allah nasip ederse. O yüzden bugünü makarna ile geçiştireceğiz. Herpinize şimdiden kolay gelsin. Afiyet olsun ❤❤❤
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
H hasbeenandgone
1 1mirac
-Adel-
Wilma11
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
Astoria
Night owl