- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #22.121
Biz çok seviyoruz. Normal restorantlarda yediğimiz künefe gibi. Hemde çok pratik. Deneyin mutlakaAfiyet olsun kunefe nasil guzel oluyor mu bimdeki alayim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz çok seviyoruz. Normal restorantlarda yediğimiz künefe gibi. Hemde çok pratik. Deneyin mutlakaAfiyet olsun kunefe nasil guzel oluyor mu bimdeki alayim bende
Ooo belki yarin denerim cok severim kunefe tsk ederim puf noktasi varsa alabiliriBiz çok seviyoruz. Normal restorantlarda yediğimiz künefe gibi. Hemde çok pratik. Deneyin mutlaka
2 adet çıkıyor zaten. İçinde folyodan kutuları var kutularıyla fırın tepsisine koyup 200 derece de 20 dk pişirin, üstü kızarınca anlarsınız. 1 bardak su 1 bardaktan birkaç parmak kadar az şekerle şerbet yapın (kaynamaya başlayınca hemen kapatın altını) soğuk yada ılık olsun şerbet. Hemen fırından çıkarır çıkarmaz dökün şerbetini zaten çossss diye çok güzel ses çıkıyor afiyet olsun. :)Ooo belki yarin denerim cok severim kunefe tsk ederim puf noktasi varsa alabiliri
Su bardağı küçük bardaklardan olsun birde çok tatlı severseniz bire bir ölçü yapabilirsiniz. 1 bardak şeker bir bardak su şeklinde ama çok tatlı oluyor. Eşim daha çok seviyorda beni çok tatlı kestiği için azalttım şekerini :)2 adet çıkıyor zaten. İçinde folyodan kutuları var kutularıyla fırın tepsisine koyup 200 derece de 20 dk pişirin, üstü kızarınca anlarsınız. 1 bardak su 1 bardaktan birkaç parmak kadar az şekerle şerbet yapın soğuk yada ılık olsun şerbet. Hemen fırından çıkarır çıkarmaz dökün şerbetini zaten çossss diye çok güzel ses çıkıyor afiyet olsun. :)
Cok tesekkurler yarin deneyecegm insallah canim cok istediSu bardağı küçük bardaklardan olsun birde çok tatlı severseniz bire bir ölçü yapabilirsiniz. 1 bardak şeker bir bardak su şeklinde ama çok tatlı oluyor. Eşim daha çok seviyorda beni çok tatlı kestiği için azalttım şekerini :)
Canım ben boş yere fırın açmıyorum tavaya azıcık tereyağ koyup ters düz pişiriyorum büyük kızım çok seviyorCok tesekkurler yarin deneyecegm insallah canim cok istedi
Merhabalar. Fırında Tavuk but ve pilav yapıyorum bendeSelamun aleyküm kızlar nasılsınız? İşlerimi bitirdim biraz şimdi yemeğimi ocağa koydum. O arada da yazayım dedim. Salçalı bulgur pilavı yaptım. Tavada da baget kızartıyorum. Allah bereket versin. Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler hazır mı
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@blossom-
Hmm bu da bir alternatifCanım ben boş yere fırın açmıyorum tavaya azıcık tereyağ koyup ters düz pişiriyorum büyük kızım çok seviyor
Ben hiç Şerbetli tatlı yemem ama büyük kızım bayılıyor bimdeki daha güzel diyorHmm bu da bir alternatif
Ya yillar once a101 dekni denemistim sanirim begenmemistimsuan acayp canim istedi
Bizim de bugün temizlik günümüzdü. Ev halkını güzelce çalıştırdım. Sonra da erişteli yeşil mercimek yemeği ve fırında beşamel soslu patatesli karnabahar ile ödüllendirdim.Selamun aleyküm kızlar nasılsınız? İşlerimi bitirdim biraz şimdi yemeğimi ocağa koydum. O arada da yazayım dedim. Salçalı bulgur pilavı yaptım. Tavada da baget kızartıyorum. Allah bereket versin. Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler hazır mı
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@blossom-
Kemik sulu pirinç çorbası yaptım. Birde domatesli bulgur pilavı.yarın gıda alışverişi var.dolap bosaldıSelamun aleyküm kızlar nasılsınız? İşlerimi bitirdim biraz şimdi yemeğimi ocağa koydum. O arada da yazayım dedim. Salçalı bulgur pilavı yaptım. Tavada da baget kızartıyorum. Allah bereket versin. Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler hazır mı
Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini
@Truman Show
@blossom-
Bi kaç yıl önce bimdeki çok kötüydü. İçinde hiç peyniri yoktu. Demekki gelistirmisler. Biz yerel bi marketten aliyorduk nefisti. Öf benimde canım istedi.ama diyetteyimBen hiç Şerbetli tatlı yemem ama büyük kızım bayılıyor bimdeki daha güzel diyor
Bende sevmem genelde yuzde 90 sutlu tatli yaparim zaten ama kunefe baska severim onuBen hiç Şerbetli tatlı yemem ama büyük kızım bayılıyor bimdeki daha güzel diyor
Şaka yapıyorsun değil miBugün açız evlatlarım
Bence de yemeBi kaç yıl önce bimdeki çok kötüydü. İçinde hiç peyniri yoktu. Demekki gelistirmisler. Biz yerel bi marketten aliyorduk nefisti. Öf benimde canım istedi.ama diyetteyim