Ocağınıza Düştüm 😋

Sabah kalkar kalkmaz kizimla kar oynamaya ciktik gelincede kahvaltimizi yaptik . Ardina hemen pirasa yemegi koydum ocaga pisti . O esnada mutfagmi topladim . Camasir yikadim,kuruttum,katladim tum isleri erkenden bitirip evi toplamis oldm ne buyuk rahatlik 😀

Tarhana islattim onu pisirecegm birde pirasanin yanina manti yapacagm 4 gun kalms skt ne

Ooo belki yarin denerim cok severim kunefe 😍 tsk ederim puf noktasi varsa alabiliri 😉
2 adet çıkıyor zaten. İçinde folyodan kutuları var kutularıyla fırın tepsisine koyup 200 derece de 20 dk pişirin, üstü kızarınca anlarsınız. 1 bardak su 1 bardaktan birkaç parmak kadar az şekerle şerbet yapın (kaynamaya başlayınca hemen kapatın altını) soğuk yada ılık olsun şerbet. Hemen fırından çıkarır çıkarmaz dökün şerbetini zaten çossss diye çok güzel ses çıkıyor :kk77::kk77: afiyet olsun. :)

2 adet çıkıyor zaten. İçinde folyodan kutuları var kutularıyla fırın tepsisine koyup 200 derece de 20 dk pişirin, üstü kızarınca anlarsınız. 1 bardak su 1 bardaktan birkaç parmak kadar az şekerle şerbet yapın soğuk yada ılık olsun şerbet. Hemen fırından çıkarır çıkarmaz dökün şerbetini zaten çossss diye çok güzel ses çıkıyor :kk77::kk77: afiyet olsun. :)
Su bardağı küçük bardaklardan olsun birde çok tatlı severseniz bire bir ölçü yapabilirsiniz. 1 bardak şeker bir bardak su şeklinde ama çok tatlı oluyor. Eşim daha çok seviyorda beni çok tatlı kestiği için azalttım şekerini :)

Su bardağı küçük bardaklardan olsun birde çok tatlı severseniz bire bir ölçü yapabilirsiniz. 1 bardak şeker bir bardak su şeklinde ama çok tatlı oluyor. Eşim daha çok seviyorda beni çok tatlı kestiği için azalttım şekerini :)
Cok tesekkurler yarin deneyecegm insallah canim cok istedi 😊

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız? İşlerimi bitirdim biraz şimdi yemeğimi ocağa koydum. O arada da yazayım dedim. Salçalı bulgur pilavı yaptım. Tavada da baget kızartıyorum. Allah bereket versin. Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler hazır mı 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
Carinanebulasi Carinanebulasi
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
@Truman Show
@blossom-
Merhabalar. Fırında Tavuk but ve pilav yapıyorum bende

Selamun aleyküm kızlar nasılsınız? İşlerimi bitirdim biraz şimdi yemeğimi ocağa koydum. O arada da yazayım dedim. Salçalı bulgur pilavı yaptım. Tavada da baget kızartıyorum. Allah bereket versin. Siz neler yapıyorsunuz? Yemekler hazır mı 😋😋😋

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
@Truman Show
@blossom-
Bizim de bugün temizlik günümüzdü. Ev halkını güzelce çalıştırdım. Sonra da erişteli yeşil mercimek yemeği ve fırında beşamel soslu patatesli karnabahar ile ödüllendirdim.😊

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
Z zeLina
O1deren87 O1deren87
@hasbeenandgone
1 1mirac
@-Adel-
@Migi_magid11
@Minik Meleklerim
@Blue_Perii
@Astoria
Night owl Night owl
@Gonulmeyvesi
@Alyaliya
@Elhan
@sekersizcikolata
@morkagit
Devitamini Devitamini
@Truman Show
@blossom-
Kemik sulu pirinç çorbası yaptım. Birde domatesli bulgur pilavı.yarın gıda alışverişi var.dolap bosaldı😆😆

X