- 27 Kasım 2016
- 4.366
- 18.344
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.161
Kuzular bugün fırında köfte yeşil elmayla beraber annem televizyonda görüp denemiş çok güzel oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımKuzular bugün fırında köfte yeşil elmayla beraber annem televizyonda görüp denemiş çok güzel oldu
Ayy kıyamadım ki dün dışarda yedi bugün de haşlama olmaaz dedim vee o yorgunluk üzerine İzmir köfte yaptımHaşlama patates yap.
15 dakikada hazır
Aaaa evet gitmiş@Fesleğen Kokulu Nane kızzzzzz yine dilin durması mı banlandın
Çok konuşanları banlıyorlar mı@Fesleğen Kokulu Nane kızzzzzz yine dilin durması mı banlandın
Yokkk canım polemik yaşıyorlar ondan banlanıyorlar ya da beğenilmeyen konuşmalar şikayet ediliyorÇok konuşanları banlıyorlar mı
Ohh afiyet olsun canımAnnemdeyim kızlar birazdan eve geçicem
Evde de akşamdan kalma köfte pilav var yanına salata yapıcam yeter
Sağol canım size de afiyet olsunOhh afiyet olsun canım
Ohhhhh hadi bakalım mideyi geri büyütmePatates kavurdum.makarna yaptım.dünden düğün çorbası var.salata da yaptım.rejimdeyim.midem küçüldü heralde canım hiç bi yemeği istemiyo
Menüde en çok bebişi beğendimHeepiniizin ellerine sağlık kızlar bende bugun tencerede baget yaptım soğanlı filan,
Oturtma gibi sırayla dizdim pişiyor ilk defa denedim
Pilav yapıcam, salata bide. Eşim daha gelmedi normalde beklemıyorduk kızımla 6 gibi yiyoduk ama bugün bekleyesm tuttu. Zaten bebiste durmuyodu :) böyle iste
Yemin ediyom en sevdiğim menü masa harika görünüyo ellerinize saglikAfiyetle yedikEki Görüntüle 2543848