- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #2.141
Tavuğu da denemelisin gerçekten çok güzel oluyorBen kıymalıdan başkasını denemedim☺hem pratik hem çok lezzetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuğu da denemelisin gerçekten çok güzel oluyorBen kıymalıdan başkasını denemedim☺hem pratik hem çok lezzetli
Bi çılgınlık yapıp deniycem o zamanTavuğu da denemelisin gerçekten çok güzel oluyor
Tavuğu jülyen doğrayıp yapıyorum kızzz tavuk olsunda nasıl olursa olaunBi çılgınlık yapıp deniycem o zaman
Tamam kız tamam canımı çektirmeTavuğu jülyen doğrayıp yapıyorum kızzz tavuk olsunda nasıl olursa olaun
Hahahhahahhhhh bak benim de canım çekti şimdiiiiiiTamam kız tamam canımı çektirme
Evet dikkatimi cekti hatta yazacaktim sonra vazgectim.ne kadr sk tavuk yemegi yapiyosn diyeYaaa ne güzel benim eşimde kızımda sebze sevmezler bakliyat zorla yenir bizde de tavuk çok sık yeniyor
Ben kıymalıdan başkasını denemedim☺hem pratik hem çok lezzetli
Ben de tek kırmızı etle yaptım ikisini de deneyeceğim en kısa sürede..Tavuğu da denemelisin gerçekten çok güzel oluyor
Evet canım biraz fazla yapıyorummmmEvet dikkatimi cekti hatta yazacaktim sonra vazgectim.ne kadr sk tavuk yemegi yapiyosn diye
Dene cqnım çok güzel oluyorBen de tek kırmızı etle yaptım ikisini de deneyeceğim en kısa sürede..
Alissalar keske ya cok tavuk tuketmekte iyi degilEvet canım biraz fazla yapıyorummmm
Daha gelmedi mi kız?Kıymalı harç yaptım. Dürüm yapıp yiyeceğiz inşallah. Eşimi ve onun getireceği lavaşları bekliyorum
Daha gelmedi mi kız?
Bu saatte yiyeceksiniz de yatacaksınız.
Allah yardımcınız olsun da nasıl sistem böyle. Insanın canını çıkarıyorlarNe yapalım memur değiliz ki 5 te 6 da eve gelelim :) ben koştur koştur 7.5 ta evde oluyorum. Lavaşlarım geldi afiyet olsun bize
Afiyet olsun canım.makarna yapmaya karar vermiştim.. ama eşimin işi çıkmış kendine göre yap dedi bende kahvaltıdan kalan haşlanmış patatesleri yağda kavurup üstüne yumurta kırdım.. :))
Ay canım benim.yardımcı olduysam ne mutlu bana.afiyet olsun.bende kara kara düşünüyorum ne yemek yapsam yarına diye.kızım yaprak sarması istedi ama yarın pazara gidecem yetiştirememKızlar O1deren87 den ilham aldım. Mercimekli bulgur pilavı yaptım.
Çorba olarak ayran çorbası yaptım.
Bir de balkabağı tatlısı yaptım.
Fırında patates tavukAy canım benim.yardımcı olduysam ne mutlu bana.afiyet olsun.bende kara kara düşünüyorum ne yemek yapsam yarına diye.kızım yaprak sarması istedi ama yarın pazara gidecem yetiştiremem