- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.281
Ispanaklı gözleme yanına ya çay kahvaltı tarzı şeyler yapacağım ya da çorba.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Dersler bu hafta uzaktan olacakmış. Telefon ancak elime geçti.
Dün haşlama yapamadım. Bugün yaptım. Yanına da bulgur pilavı yaparım inşallah. Rabbim bereket versin
Siz neler yaptınız?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
neden ki ..;Afiyet olsun canım. Ben havuca yaptım köfteyi, çok lezzetli oldu ama sonra hepimiz kötü olduk anlamadım
Resmini gönderneden ki ..;
ya korokeymiş ben japon kanalinda gördüm analı kızlı yapıyorlardi ondaki kıymalıydı.
aynisini yapmayı düşünüyorum kıymasiz deneyeyim .:)
Rabbim şifa versin kuzuyaArkadaşlar Deniz bebek yoğun bakımda birer tane okunur musunuz okuyan yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 2717921
Rabbim şifa verir inşallahArkadaşlar Deniz bebek yoğun bakımda birer tane okunur musunuz okuyan yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 2717921
Allah razı olsun canım benimRabbim şifa verir inşallahokudum
Okudum Allah kabul etsinArkadaşlar Deniz bebek yoğun bakımda birer tane okunur musunuz okuyan yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 2717921
Bir gün beşamel soslu makarnayı deneyeceğimDünden yaprak sarması var
Büyük kızım beşamelli tavuklu spagetti istedi onu yapacam yanına da salata yaparım hamd olsun
Sifa dilerim, okudum.Arkadaşlar Deniz bebek yoğun bakımda birer tane okunur musunuz okuyan yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 2717921
Okudum canım rabbim şifa versin.Arkadaşlar Deniz bebek yoğun bakımda birer tane okunur musunuz okuyan yazarsa sevinirim Eki Görüntüle 2717921
Allah razı olsunSifa dilerim, okudum.
Allah razı olsunOkudum canım rabbim şifa versin.
Çok iyi yapmışsın. Hep sulu yemek olmuyor. Bazen de böyle yemek istiyor insanBugün tarhana çorbası, taze fasulye ve pilav yapmıştım bir yemelik. (Ertesi güne kalan yemeği yemiyoruz ondan hep tek yemelik yapıyorum) Şimdi de kıymalı börek sardım. Yarın işten gelince onu fırına atarım. Yanına yeşillik, domates falan koyarım; bir de ayran tamamdır.
Ben yeşil mercimeğe bayılırım.Ben yeşil mercimek ve pilav yapacağım. Aslında çok sevmem ama bağışıklığı güçlendirmek lazım şu dönem
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar.
Dün etli bulgur pilavı yapmıştım. Bir tabak ondan var. Akşam da pazı sarması yaptım ve pişirdim. Akşama sadece ısıtırım. Çok şükür yemeğim hazır. Rabbim bereket versin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?