Merhaba. Bende nohut ve pilav yapmayı düşünüyorum.

Allah bereket versin.Ben bugün kuskus pilavı ve salata yapcam.yanına da eşim kızarmış tavuk alıp gelecek

As canım. Sabah soğan halkası kızarttım çocuklara çorba içirdim...eşime sordum hangi çorbayı pişireyim?
Tarhana dedi onu yapıcam yanına da daha bilmiyorum patates yemeği ya da şakşuka olabilir

merhaba dünden beri niyetliyim.
bugün de eşimden yemek :)
iki gündür eşimin uykulari pert oldu.
neden mi?
kızım 5 te kalkıyor ben kalkınca geliyor.
ışığı görüyor galiba.
Allah kabul etsin.
Çaktırmadan kalkacaksın, parmak ucunda yürüyeceksin. Bu cimcimeler çok fena

As canım. Sabah soğan halkası kızarttım çocuklara çorba içirdim...eşime sordum hangi çorbayı pişireyim?
Tarhana dedi onu yapıcam yanına da daha bilmiyorum patates yemeği ya da şakşuka olabilir
Nasıl oldunuz canım?
Ev hanımlığı asla pesimizi bırakmaz hasta da olsak yine her şey bize bakıyor. Allah yardımcın olsun ❤❤❤

Kolay gelsin
Kemikli et varsa nohutla çok güzel oluyor
Normal kuşbaşı var ondan koyabilirim. Bir de bir şey sorabilir miyim. Böyle çok kaynatsam nohut dolaba koysam sonra kullanabilir miyim yoksa saçma mı olur. Pilav da dilan seviyorum ama üşeniyorum pilav için nohut kaynatmaya zaman alıyor

Merhaba canım ben mercimek çorbası ve taze fasülye pişirdim. Bir de öğle arası bakıcı ablamizla yeriz diye kek yaptım. Çayın yanına da ondan var. Salata yoğurt falan çıkartırım tamamdır bugün de

Canım ben çok haşlayıp atıyorum buzluğa. Pilava çorbalara kullaniyorum. Yemeğinde de ordan kullanıyorum. Farketmiyor hiç. Çözdürmeden direk tencereye atman gerekiyor sadece. Bazen paketin hepsini haşliyorum tek seferde bitiyor işim. Kuru fasulyeyi ve yeşil mercimeği de aynı şekilde yapıyorum hatta. Pratik oluyor

E bu güzel haber bende öyle yapayım Hem zamandan Hem ocaktan tasarruf olur. Teşekkürler

E bu güzel haber bende öyle yapayım Hem zamandan Hem ocaktan tasarruf olur. Teşekkürler
Senin minik bebeğin de var canim. Yemek yapamadın mi soğanı kavurup atarsin kendi kendine pişer. Ben başım sıkıştı mı hemen buzluğa başvuruyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…