- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #19.121
Kiz maasallahİşte kan sonuçlarına göre bakacak canım ilaca gerek varsa verecek
Hazır keşkül vardı onu da pişirdim tatlı niyetine
Canım napim yesin de tek yaparım sıkıntı olmazKiz maasallahoglene ayri yemek yapip aksama ayri mi yapacaksin
Bir ara diyetteydin noldu o is
Bende dikkat etmek bisey yapmak istiyorum ne mumkun yaa of keske kilo almasak
Kizina da gecms olsn istah surbu vs onermiyor doktorlar iyi bisey degl cnm doktornz ne uygn gorurse verir elbette genel hali istahsiz degildi sanki yemek seciyor tavuk seviyor diyordun cok fazla tavuk tuketiyorsunuz ama belki vucuda oda zarar olurmu ki bilemedim cnm ya
Afiyet olsun canım..hayirli cumalar bnde yogurt corbasi yaptim. dunden makarna var
pogaca yapicam bide tatli turu bisey bakıyorum
Kolay gelsin canım.Hayırlı cumalar.. et çıkarttım sote gibi yaparım muhtemelen. Yanına da pilav yakışır onun. Birde şehriye çorbası düşünüyorum.
Rabbim beterinden korusun. Elhamdülillah iyiyiz. Ama cok üzüldüm tabiKızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir ve depremden olumsuz etkilenen olmamıştır aranızda.
Ben dünkü yemeklere devam morundayım. Canım da çok sıkıldı deprem haberine.. hepiniz kendinize iyi bakın. Korktuk valla hep birlikte
Sağol canım ben hissetmedim burda ama benim ailem İzmir'de onlar çok şiddetli yaşamışlar maalesef
Amin amin. Iyi olmanıza çok sevindim. Aynen hepimiz çok üzüldük.Rabbim beterinden korusun. Elhamdülillah iyiyiz. Ama cok üzüldüm tabi
Geçmiş olsun, amin inşallahSağol canım ben hissetmedim burda ama benim ailem İzmir'de onlar çok şiddetli yaşamışlar maalesefRabbim beterinden korusun. Can kaybı çok olmaz umarım..
Çok geçmiş olsun canım. İyiler değil miSağol canım ben hissetmedim burda ama benim ailem İzmir'de onlar çok şiddetli yaşamışlar maalesefRabbim beterinden korusun. Can kaybı çok olmaz umarım..
Şükür iyiler. Bahçe evimiz var orada kalacaklar hep birlikte.Çok geçmiş olsun canım. İyiler değil mi
Merhaba bu aralar telefona pek bakamıyorum. Çocuk çok oyalıyor. Birde sürünmeye başladı nerde bulacağım belli olmuyor arkamı döndüğümde. O yüzden yazamadım. Bende balık yapmıştım akşama.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocuklara kahvaltı ettirdim. Dün akşam koca njr tencere dolma yaptım. Yarına da yeter inşallah. Allah bereket versin. Siz de erkenden karar verin, yapın, bitirin, rahat edin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Afiyet olsun canım. Biz de o aylarda öyleydik. Aklı kesene kadar peşinden koşacağız mecbur.Merhaba bu aralar telefona pek bakamıyorum. Çocuk çok oyalıyor. Birde sürünmeye başladı nerde bulacağım belli olmuyor arkamı döndüğümde. O yüzden yazamadım. Bende balık yapmıştım akşama.
Ailem İzmir de çok kötü hissediyorum. Onlara bir şey olmamış ama aklım onlarda. Sağ olanların Allah yardımcı olsun inşallah en kısa zamanda bulunurlar. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin çok zor yaSelamun aleykum kızlar. Türkiyemizin başı sağolsun. Çok üzgünüm. Onlar o zorluğun altında iken yemek paylaşmak içimden gelmedi.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
As canım. Hepimizin başı sağolsun.,Enkaz altındakilere, yaralılara rabbim yardım etsinSelamun aleykum kızlar. Türkiyemizin başı sağolsun. Çok üzgünüm. Onlar o zorluğun altında iken yemek paylaşmak içimden gelmedi.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Geçmiş olsun.. Aynen çok zor.. Çok şükür iyiymiş ailen.. Allah herkesin yardımcısı olsun..Ailem İzmir de çok kötü hissediyorum. Onlara bir şey olmamış ama aklım onlarda. Sağ olanların Allah yardımcı olsun inşallah en kısa zamanda bulunurlar. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin çok zor ya
Hepimiz aynı duygular içindeyiz sanırım Fesleğen. Allah herkesin yardımcısı olsun.. Daha fazla kayıp yaşamamak dileğiyleSelamun aleykum kızlar. Türkiyemizin başı sağolsun. Çok üzgünüm. Onlar o zorluğun altında iken yemek paylaşmak içimden gelmedi.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?