• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte kan sonuçlarına göre bakacak canım ilaca gerek varsa verecek

Hazır keşkül vardı onu da pişirdim tatlı niyetine🤣🤣🤣
Kiz maasallah 🤣oglene ayri yemek yapip aksama ayri mi yapacaksin
Bir ara diyetteydin noldu o is
Bende dikkat etmek bisey yapmak istiyorum ne mumkun yaa of keske kilo almasak

Kizina da gecms olsn istah surbu vs onermiyor doktorlar iyi bisey degl cnm doktornz ne uygn gorurse verir elbette genel hali istahsiz degildi sanki yemek seciyor tavuk seviyor diyordun cok fazla tavuk tuketiyorsunuz ama belki vucuda oda zarar olurmu ki bilemedim cnm ya

Kiz maasallah 🤣oglene ayri yemek yapip aksama ayri mi yapacaksin
Bir ara diyetteydin noldu o is
Bende dikkat etmek bisey yapmak istiyorum ne mumkun yaa of keske kilo almasak

Kizina da gecms olsn istah surbu vs onermiyor doktorlar iyi bisey degl cnm doktornz ne uygn gorurse verir elbette genel hali istahsiz degildi sanki yemek seciyor tavuk seviyor diyordun cok fazla tavuk tuketiyorsunuz ama belki vucuda oda zarar olurmu ki bilemedim cnm ya
Canım napim yesin de tek yaparım sıkıntı olmaz🤪🤪

Evet yemek seçmesi var sadece tavuk makarna patates yrmek istiyor kızım sporcu spor lisesine gidiyor sağlıklı beslensin ki kasları kuvvetlensin yoksa kemik kırılmaları yaşar😥😥

İştwh açıcı şurup zaten vermem hani demiri b 12 vitamin filan eksikse ilaç kullanırım zaten ek vitamin kullanıyorum

Ayyyy diyet işini ne sen sor ne ben söyleyeyim🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir ve depremden olumsuz etkilenen olmamıştır aranızda.
Ben dünkü yemeklere devam morundayım. Canım da çok sıkıldı deprem haberine.. hepiniz kendinize iyi bakın. Korktuk valla hep birlikte

Kızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir ve depremden olumsuz etkilenen olmamıştır aranızda.
Ben dünkü yemeklere devam morundayım. Canım da çok sıkıldı deprem haberine.. hepiniz kendinize iyi bakın. Korktuk valla hep birlikte
Rabbim beterinden korusun. Elhamdülillah iyiyiz. Ama cok üzüldüm tabi 😔😔

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocuklara kahvaltı ettirdim. Dün akşam koca njr tencere dolma yaptım. Yarına da yeter inşallah. Allah bereket versin. Siz de erkenden karar verin, yapın, bitirin, rahat edin 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Merhaba bu aralar telefona pek bakamıyorum. Çocuk çok oyalıyor. Birde sürünmeye başladı nerde bulacağım belli olmuyor arkamı döndüğümde. O yüzden yazamadım. Bende balık yapmıştım akşama.

Merhaba bu aralar telefona pek bakamıyorum. Çocuk çok oyalıyor. Birde sürünmeye başladı nerde bulacağım belli olmuyor arkamı döndüğümde. O yüzden yazamadım. Bende balık yapmıştım akşama.
Afiyet olsun canım. Biz de o aylarda öyleydik. Aklı kesene kadar peşinden koşacağız mecbur.

Ailem İzmir de çok kötü hissediyorum. Onlara bir şey olmamış ama aklım onlarda. Sağ olanların Allah yardımcı olsun inşallah en kısa zamanda bulunurlar. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin çok zor ya

Ailem İzmir de çok kötü hissediyorum. Onlara bir şey olmamış ama aklım onlarda. Sağ olanların Allah yardımcı olsun inşallah en kısa zamanda bulunurlar. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin çok zor ya
Geçmiş olsun.. Aynen çok zor.. Çok şükür iyiymiş ailen.. Allah herkesin yardımcısı olsun..

Hepimiz aynı duygular içindeyiz sanırım Fesleğen. Allah herkesin yardımcısı olsun.. Daha fazla kayıp yaşamamak dileğiyle

Back