- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.081
Kısır yap benceHerkese hayirli kandiller
Benim yemegimde ne yapacagm hakkmda fikrimde yok bugun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kısır yap benceHerkese hayirli kandiller
Benim yemegimde ne yapacagm hakkmda fikrimde yok bugun ya
Benim eşim sevmez bende yapsam anlar mı acepYıllar önce tarifini arkadaşımdan aldığım patatesli pırasa çorbası yapacağım. İsmine aldanmayın acayip lezzetli bir çorba. Eşim pırasa sevmez o bile anlamadan içiyor. Yanına da sebzeli et haşlayayım diyorum. Bol vitamin alalım, bağışıklığımız güçlensin. :)
Kisir yemek mi kiz esim sevmiyor hem onu sade onla da doymaz sevseydideKısır yap bence
Sebzeli bulgur pilavı gibi düşün.Kisir yemek mi kiz esim sevmiyor hem onu sade onla da doymaz sevseydide
Aynen yaya minik biz yörük olduğumuz için avakado bizim tadimiza uygun degil tabi seven de var.
avakadoyu bende sevmedim cildime sürüyorum onu
Benim eşimde kısır sevmez ama yumurtalı çiğ köfteyi ağzı sulari akarak uer herkese itici geliyor ama ben komşulara yaptım hepsi çok beğendi kaç defa yedilerKisir yemek mi kiz esim sevmiyor hem onu sade onla da doymaz sevseydide
Benim esim kisir sevmiyor canim kisiri biliyoruzSebzeli bulgur pilavı gibi düşün.
Bizimkiler bayıldılar.
Benim eşim sevmez bende yapsam anlar mı acep
Ahahahah bende yörüğüm yaaaaya minik biz yörük olduğumuz için avakado bizim tadimiza uygun degil tabi seven de var.
avakadoyu bende sevmedim cildime sürüyorum onu
Bizde ilk zamanlar yemiyorduk yanda eve söylüyorduk ama biraz biraz yemeye başladık dışardandişarda yemek yemedik eşim koronayı bahane ediyor.
zaten bizim ilde çok vaka var.
eşim direk eve geliyor.
Kandiliniz mubarek olsun. Akşam üstü tavuk kizartmistim acıkmadım akşam da yemedikSelamun aleykum kızlar. Kandilimiz mübarek olsun. ❤❤❤
Nasılsınız? Bir yandan kızıma ödev yaptırıyorum, bir yandan evi topluyorum. Bir yandan da yemek düşünüyorum. Dolapta patlıcan var. Kıyma çıkardım. Bir şey yaparım artık. Ama çorbam belli, ayran çorbası yapacağım inşallah. Hepinize kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Ya onu demek istemedim. Öğün olarak sadece kısır nasıl olur dediğin için örnek verdim. Kısır sevmiyorsa sebzeli bulgur pilavı niyetine yesin dedim.Benim esim kisir sevmiyor canim kisiri biliyoruz
Ilerleyen saatlerde mutlaka acikirsinKandiliniz mubarek olsun. Akşam üstü tavuk kizartmistim acıkmadım akşam da yemedik
Ama sebzeli bulgur pilaviyla cok fark var kisir arasnda sade sebzeli bulgur pilavi ve yogurt koysam yer severek mesela . Belki ince bulgur sevmiyordur bilemicemYa onu demek istemedim. Öğün olarak sadece kısır nasıl olur dediğin için örnek verdim. Kısır sevmiyorsa sebzeli bulgur pilavı niyetine yesin dedim.
Yok değilim ama eti de çok severek yemiyorum. Alternatifim varsa onu tercih ediyorum.Afiyet olsun. Vejeteryan misin?
As canım...Tarhana çorbası Ve lahana sarması. Senin sevmediğin kış geldi canımSelamun aleykum kızlar. Kandilimiz mübarek olsun. ❤❤❤
Nasılsınız? Bir yandan kızıma ödev yaptırıyorum, bir yandan evi topluyorum. Bir yandan da yemek düşünüyorum. Dolapta patlıcan var. Kıyma çıkardım. Bir şey yaparım artık. Ama çorbam belli, ayran çorbası yapacağım inşallah. Hepinize kolay gelsin.
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Teşekkür ederiz canım. Ellerine sağlıkMerhabalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Ben bugün hazır evdeyken
Mercimek çorbası
Ekşili kuru patlıcan dolması
Cacık yapmayı planlıyorum.
Önceden kışı çok severdim ama kış günü imkanı olmayan insanlar için ne kadar zor olduğunu öğrendikten sonra sevmedim artık.As canım...Tarhana çorbası Ve lahana sarması. Senin sevmediğin kış geldi canım
YApmadim ama eşim kapya biber dolmasi istediSelamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl