• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar önce tarifini arkadaşımdan aldığım patatesli pırasa çorbası yapacağım. İsmine aldanmayın acayip lezzetli bir çorba. Eşim pırasa sevmez o bile anlamadan içiyor. Yanına da sebzeli et haşlayayım diyorum. Bol vitamin alalım, bağışıklığımız güçlensin. :)
Benim eşim sevmez bende yapsam anlar mı acep :KK53:

ya minik biz yörük olduğumuz için avakado bizim tadimiza uygun degil :KK70::KK70: tabi seven de var.
avakadoyu bende sevmedim cildime sürüyorum onu :KK70:
Aynen ya 🤔

Ben mesela tatlı şeyleri kebapta sevmem böyle bize standart yemek ler güzel geliyor 🤣

Kisir yemek mi kiz 😂 esim sevmiyor hem onu sade onla da doymaz sevseydide
Benim eşimde kısır sevmez ama yumurtalı çiğ köfteyi ağzı sulari akarak uer herkese itici geliyor ama ben komşulara yaptım hepsi çok beğendi kaç defa yediler 👀

ya minik biz yörük olduğumuz için avakado bizim tadimiza uygun degil :D:D tabi seven de var.
avakadoyu bende sevmedim cildime sürüyorum onu :D
Ahahahah bende yörüğüm yaaaa🥰🥰🥰🥰
dişarda yemek yemedik eşim koronayı bahane ediyor.
zaten bizim ilde çok vaka var.
eşim direk eve geliyor.
Bizde ilk zamanlar yemiyorduk yanda eve söylüyorduk ama biraz biraz yemeye başladık dışardan🤣🤣🤣

Selamun aleykum kızlar. Kandilimiz mübarek olsun. ❤❤❤
Nasılsınız? Bir yandan kızıma ödev yaptırıyorum, bir yandan evi topluyorum. Bir yandan da yemek düşünüyorum. Dolapta patlıcan var. Kıyma çıkardım. Bir şey yaparım artık. Ama çorbam belli, ayran çorbası yapacağım inşallah. Hepinize kolay gelsin. 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Kandiliniz mubarek olsun. Akşam üstü tavuk kizartmistim acıkmadım akşam da yemedik

Ya onu demek istemedim. Öğün olarak sadece kısır nasıl olur dediğin için örnek verdim. Kısır sevmiyorsa sebzeli bulgur pilavı niyetine yesin dedim. 🤣🤣
Ama sebzeli bulgur pilaviyla cok fark var kisir arasnda sade sebzeli bulgur pilavi ve yogurt koysam yer severek mesela . Belki ince bulgur sevmiyordur bilemicem

Iyi kandiller kızlar. Ben bugün akşam yemeği yemedim. Öğlen işten çıkınca arkadaşlarımla kahve içmiştim, yanında da Sigara böreği yedim. O beni tuttu. Eşime de dışardan yemek söyledik.

Afiyet olsun. Vejeteryan misin?
Yok değilim ama eti de çok severek yemiyorum. Alternatifim varsa onu tercih ediyorum.

Selamun aleykum kızlar. Kandilimiz mübarek olsun. ❤❤❤
Nasılsınız? Bir yandan kızıma ödev yaptırıyorum, bir yandan evi topluyorum. Bir yandan da yemek düşünüyorum. Dolapta patlıcan var. Kıyma çıkardım. Bir şey yaparım artık. Ama çorbam belli, ayran çorbası yapacağım inşallah. Hepinize kolay gelsin. 😘😘😘

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
As canım...Tarhana çorbası Ve lahana sarması. Senin sevmediğin kış geldi canım ❤️

Merhabalar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Ben bugün hazır evdeyken
Mercimek çorbası
Ekşili kuru patlıcan dolması
Cacık yapmayı planlıyorum.
Teşekkür ederiz canım. Ellerine sağlık 😋😋

As canım...Tarhana çorbası Ve lahana sarması. Senin sevmediğin kış geldi canım ❤️
Önceden kışı çok severdim ama kış günü imkanı olmayan insanlar için ne kadar zor olduğunu öğrendikten sonra sevmedim artık.

Selamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık 🤦‍♀️
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599

Y
Selamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık 🤦‍♀️
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
YApmadim ama eşim kapya biber dolmasi istedi 👀🤷🏼‍♀️

Back