- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #19.101
Güzel fikirY
YApmadim ama eşim kapya biber dolmasi istedi
En azından ne pisirsem derdinden kurtarmış seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel fikirY
YApmadim ama eşim kapya biber dolmasi istedi
Ellerinesağlık canım. Fırında biber nasıl oluyorEriste
Firin posetinde tavuk baget
Firinda biber dolmasi
tencere yerine borcamla firina veriyorum. Biberler ustu firinlanmis oluyor, koz biber gibi. Cok lezzetli oluyor.Ellerinesağlık canım. Fırında biber nasıl oluyor
As canım dünkülere ek olarak mercimek çorbam varSelamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Ben çorba salata yoğurt karnıyarık ve pirinç pilavı ile hallettim yemek işini çok şükür.yarına da kaldı hatta.bi cacıkla yarını da kapatırım.Selamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Ellerine sağlık canımBen çorba salata yoğurt karnıyarık ve pirinç pilavı ile hallettim yemek işini çok şükür.yarına da kaldı hatta.bi cacıkla yarını da kapatırım.
Ellerine sağlık canım.Selam
Bugün patlıcanlı tavuk yemegı yaptım
Eşimin canı çiğköfte çekmiş
Bi kepçelik yedik çorba yerine
Ee ki yarınki yemeğim hazir yemek yapmacagım
Yarın için de izin aldım işten de
Kayınvalidem tansiyon hastası ve doktora gidecekler annem de köyde. Ee çocuğa bakacak kimse de yok
Mecbur izin aldım
Ne yapalım artık
Teşekkür ederiz canım. Senin de ellerine sağlık..Kolay gelsn kizlarr
Benimde pilavim var aksam yaptim yanina kiymali ptates yemegi yapacagim sulu yemek
Icini çiğden mi koyuyursun? Çok hoşuma gitti. Tencerede yaparken hep dibini tutuyor çünküT
tencere yerine borcamla firina veriyorum. Biberler ustu firinlanmis oluyor, koz biber gibi. Cok lezzetli oluyor.
bebegin en hareketli zamanlari, firin yemekleri kolayima geldigi icin firina atiyorum hep.
İcini kavurma asamasinda sicak su ekliyorum. Biraz diri olcak sekilde dolduruyorum.Icini çiğden mi koyuyursun? Çok hoşuma gitti. Tencerede yaparken hep dibini tutuyor çünkü
Çok teşekkür ederim canım. Bugün de yeni bir şey öğrenmiş oldum. En kısa zamanda deneyeceğim inşallahİcini kavurma asamasinda sicak su ekliyorum. Biraz diri olcak sekilde dolduruyorum.
Canım bende geçen sefer içini cigden koydum borcam tencerede önce ocakta pişirdim. Sonra fırında kızarttım. Öyle de güzel oldu. Ama bu daha pratikmiş.Çok teşekkür ederim canım. Bugün de yeni bir şey öğrenmiş oldum. En kısa zamanda deneyeceğim inşallah
Selam canım hayırlı cumalarSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocuklara kahvaltı ettirdim. Dün akşam koca njr tencere dolma yaptım. Yarına da yeter inşallah. Allah bereket versin. Siz de erkenden karar verin, yapın, bitirin, rahat edin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Afiyet olsun canım.Selam canım hayırlı cumalar
Bende öğlene etli kuru fasulye ,,pirinç pilavı,,, kerevizli yoğurtlu salata yapacam
Büyük kızım yine hiç bir şey yemiyor eeeee tabi yemek yemeyince hali de olmuyor sabah kan testi verdik bakalım sonucu öğlene alacaz
Kahvaltıyı zorla yaptırdım artık erken yicez 3 öğün yemek yedirecem yoksa hiç yemiyor
Akşam da kendi yaptığım bazlama ile tavuk döner ve ayran yapacam
İşte kan sonuçlarına göre bakacak canım ilaca gerek varsa verecekAfiyet olsun canım.
Çok geçmiş olsun. Keşke iştah açıcı bir şey verseler de normal yese. Psikolojisini bozuyor insanın
As canım. Sana da hayırlı cumalar. Ben de daha karar veremedimSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocuklara kahvaltı ettirdim. Dün akşam koca njr tencere dolma yaptım. Yarına da yeter inşallah. Allah bereket versin. Siz de erkenden karar verin, yapın, bitirin, rahat edin
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl