• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık 🤦‍♀️
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
As canım dünkülere ek olarak mercimek çorbam var

Selamun aleykum kızlar. Eşim evdeyken şurayı da yapayım burayı da yapayım derken bu saat oldu. Sözde bugün keyif yapacaktık 🤦‍♀️
Yemek de yapmadım. O yüzden bugünkü yemeğimiz dünden kalan ayran çorbası. Allah bereket versin. Bugün de böyle olsun.
Siz nasılsınız? Yemekler ocağa düştü mü?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Ben çorba salata yoğurt karnıyarık ve pirinç pilavı ile hallettim yemek işini çok şükür.yarına da kaldı hatta.bi cacıkla yarını da kapatırım.

Selam
Bugün patlıcanlı tavuk yemegı yaptım
Eşimin canı çiğköfte çekmiş
Bi kepçelik yedik çorba yerine 🤪
Ee ki yarınki yemeğim hazir yemek yapmacagım 🤩
Yarın için de izin aldım işten de
Kayınvalidem tansiyon hastası ve doktora gidecekler annem de köyde. Ee çocuğa bakacak kimse de yok
Mecbur izin aldım
Ne yapalım artık

Ben çorba salata yoğurt karnıyarık ve pirinç pilavı ile hallettim yemek işini çok şükür.yarına da kaldı hatta.bi cacıkla yarını da kapatırım.
Ellerine sağlık canım 👏👏👏👏
Mükellef bir sofra olmuş yani..

Selam
Bugün patlıcanlı tavuk yemegı yaptım
Eşimin canı çiğköfte çekmiş
Bi kepçelik yedik çorba yerine 🤪
Ee ki yarınki yemeğim hazir yemek yapmacagım 🤩
Yarın için de izin aldım işten de
Kayınvalidem tansiyon hastası ve doktora gidecekler annem de köyde. Ee çocuğa bakacak kimse de yok
Mecbur izin aldım
Ne yapalım artık
Ellerine sağlık canım.
Ne güzel beş gün kızınla vakit gecireceksin

T

tencere yerine borcamla firina veriyorum. Biberler ustu firinlanmis oluyor, koz biber gibi. Cok lezzetli oluyor.

bebegin en hareketli zamanlari, firin yemekleri kolayima geldigi icin firina atiyorum hep.
Icini çiğden mi koyuyursun? Çok hoşuma gitti. Tencerede yaparken hep dibini tutuyor çünkü 👍👍

Çok teşekkür ederim canım. Bugün de yeni bir şey öğrenmiş oldum. En kısa zamanda deneyeceğim inşallah 🤩🤩🤩🤩
Canım bende geçen sefer içini cigden koydum borcam tencerede önce ocakta pişirdim. Sonra fırında kızarttım. Öyle de güzel oldu. Ama bu daha pratikmiş.

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocuklara kahvaltı ettirdim. Dün akşam koca njr tencere dolma yaptım. Yarına da yeter inşallah. Allah bereket versin. Siz de erkenden karar verin, yapın, bitirin, rahat edin 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Selam canım hayırlı cumalar

Bende öğlene etli kuru fasulye ,,pirinç pilavı,,, kerevizli yoğurtlu salata yapacam

Büyük kızım yine hiç bir şey yemiyor😥😥 eeeee tabi yemek yemeyince hali de olmuyor sabah kan testi verdik bakalım sonucu öğlene alacaz

Kahvaltıyı zorla yaptırdım 😡😡😡artık erken yicez 3 öğün yemek yedirecem yoksa hiç yemiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Akşam da kendi yaptığım bazlama ile tavuk döner ve ayran yapacam👍👍👍

Selam canım hayırlı cumalar

Bende öğlene etli kuru fasulye ,,pirinç pilavı,,, kerevizli yoğurtlu salata yapacam

Büyük kızım yine hiç bir şey yemiyor😥😥 eeeee tabi yemek yemeyince hali de olmuyor sabah kan testi verdik bakalım sonucu öğlene alacaz

Kahvaltıyı zorla yaptırdım 😡😡😡artık erken yicez 3 öğün yemek yedirecem yoksa hiç yemiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️

Akşam da kendi yaptığım bazlama ile tavuk döner ve ayran yapacam👍👍👍
Afiyet olsun canım.
Çok geçmiş olsun. Keşke iştah açıcı bir şey verseler de normal yese. Psikolojisini bozuyor insanın

Afiyet olsun canım.
Çok geçmiş olsun. Keşke iştah açıcı bir şey verseler de normal yese. Psikolojisini bozuyor insanın
İşte kan sonuçlarına göre bakacak canım ilaca gerek varsa verecek

Hazır keşkül vardı onu da pişirdim tatlı niyetine🤣🤣🤣

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Çocuklara kahvaltı ettirdim. Dün akşam koca njr tencere dolma yaptım. Yarına da yeter inşallah. Allah bereket versin. Siz de erkenden karar verin, yapın, bitirin, rahat edin 🤩🤩🤩

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
As canım. Sana da hayırlı cumalar. Ben de daha karar veremedim 🤔

Back