• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şükür erken fark ettim yoksa kurtarması zor olurdu 🤲🤲🤲
Teşekkür ederim canım. Senin de ellerine sağlık. Biber dolması yemez mi
Aynen kuzum inşallah bian önce kurtulursunuz.
Sarmayı yiyoda biber dolması yemiyo sipam.olmazsa az bişey sarma pisireyim ona

Hoş geldin canım. Ben de çok merak ettim seni. Hatta dönersin diye her gün etiketledim. Allah yardımcın olsun. Anlatmak istersen dinleriz ❤❤❤
Dönüyorum diyip dönememek.. isim de çok aksadığı için fazla mesai çok yaptım bu dönem. Yorgun argin geldim ve uyudum hep. Çok teşekkür ederim güzel yüreğin için. Şimdi değil tamamen uzaklaşmak istiyorum, belki başka zaman🙏🏻

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane geçmiş olsun ve kolay gelsin.. En kısa zamanda temizlenir inşallah tamamen.

Ben bugün işten gelince çok üşüdüm o sebeple yemek yapmaya da üşendim domatesli makarna ve yoğurt yedik
Teşekkür ederim canım. Makarna kurtarıcı kahraman 😋😋
Dönüyorum diyip dönememek.. isim de çok aksadığı için fazla mesai çok yaptım bu dönem. Yorgun argin geldim ve uyudum hep. Çok teşekkür ederim güzel yüreğin için. Şimdi değil tamamen uzaklaşmak istiyorum, belki başka zaman🙏🏻
Nasıl istersen 😊😊

Ne güzel menü 😍 ben dünden patatesli fasulye yemeğim vardı yanına kuskus pilavı yapcam.çayın yanına da cevizli havuçlu tarçınlıı kekim var.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd bana soyle guzel bir kemiksiz tavuklu firin yemegi onerirmisin
Patates sogan domates tavuk sarimsak vs oyle bi yemek yapasim varrr koksun buram buramm

Yanina pirinc pilavi cacik yapacagim
Aglayan pasta yaptim dun aksam bugun ve yarin da yeter sanirim
Canım vallahi tavuğun her türlüsünü severim yaparım dediğin gibi çok güzel olur ama öyle yaptığım zaman domates koyması pek sevmiyprum sulandırıyor tavuğun kendi suyuyla daha lezzetli oluyor

Kremalı çıtır tavuk da yapabilirsin o da çok lezzetli oluyor

Ya da tavada baharatlayıp yüksek ateşte cosss cossssss pişirebilirsin aynı mangal gibi oluyor👍👍👍👍

Şimdiden afiyet olsun canım 😘😘

Canım vallahi tavuğun her türlüsünü severim yaparım dediğin gibi çok güzel olur ama öyle yaptığım zaman domates koyması pek sevmiyprum sulandırıyor tavuğun kendi suyuyla daha lezzetli oluyor

Kremalı çıtır tavuk da yapabilirsin o da çok lezzetli oluyor

Ya da tavada baharatlayıp yüksek ateşte cosss cossssss pişirebilirsin aynı mangal gibi oluyor👍👍👍👍

Şimdiden afiyet olsun canım 😘😘
Ben sarimsakta koyup firin yemegj seklinde kemiksiz istiyorum ama .
Kremali istemiyor cnm bugun ya neyse tsk ederm yine de

Ben sarimsakta koyup firin yemegj seklinde kemiksiz istiyorum ama .
Kremali istemiyor cnm bugun ya neyse tsk ederm yine de
Evet benim yaptığım da patates soğan sarımsak bol baharat tavuk bunları karıştır ver fırına biraz da tereyağı ekle acayip güzel oluyor

As canım.....Bizde kıymalı makarna var yanına salata ama bi şey daha eklerim muhtemelen oğlum için döner olabilir ayrıca

Back