- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.821
Dunden mantar sote
pastirmali kuru fasulye
pirinc pilavi
elmali turta
pastirmali kuru fasulye
pirinc pilavi
elmali turta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cildiyeye götür o zamanEnfeksiyon yapıyormuş
Olmadı öyle yapayımCildiyeye götür o zaman
Ellerine sağlık :)) ben daha hiç bişey yapmadımSelamun aleykum kızlar. Nasılınız ? Dört gündür sürekli temizlik yaptım yani. Yemekleri de geçiştirdik haliyle. Bugün önce yemek sonra temizlik yapayım dedim. Zeytinyağlı kabak yemeği ve erişte yaptım. Sonra da bir güzel temizledim evi.
Siz neler yaptınız ben yokken ?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Ohh mis gibi olmuşturSelamun aleykum kızlar. Nasılınız ? Dört gündür sürekli temizlik yaptım yani. Yemekleri de geçiştirdik haliyle. Bugün önce yemek sonra temizlik yapayım dedim. Zeytinyağlı kabak yemeği ve erişte yaptım. Sonra da bir güzel temizledim evi.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Normalde ben de yapmazdım da ah bu pirelerEllerine sağlık :)) ben daha hiç bişey yapmadım
Kurtuldunuz mu yeni isiriklar yoksa kurtulmussunuzdur demekNormalde ben de yapmazdım da ah bu pireler
Insani çok değiştiriyor
Çok şükür erken fark ettim yoksa kurtarması zor olurduOhh mis gibi olmuştur
Et sote ,bıber dolması var erik suyu yapcam başka ne yaparım düşüncem kıza bişey yapmam lazım
Ve Aleykümselam canım. Kağıt kebabı ve şakşuka yaptım sen yokkenSelamun aleykum kızlar. Nasılınız ? Dört gündür sürekli temizlik yaptım yani. Yemekleri de geçiştirdik haliyle. Bugün önce yemek sonra temizlik yapayım dedim. Zeytinyağlı kabak yemeği ve erişte yaptım. Sonra da bir güzel temizledim evi.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Evet canım. Her gün evi dip köşe süpürmek gerekiyormus. Yatakların üstünü yastık, bataniye pike .. vakumlu torbaya doldurup çekiyorum. Her gün nevresimleri değiştirip yıkıyorum. Pireler ilaçla ölürmüş ama yumurtaya bir şey olmazmış. Yumurtalardan da bu şekilde kurtulurmuşum.Hergun dip kose temizlikmi yapoyorsn bu seklde mi arinacak ev canm ne durumdasiniz smdi
Ben bugun yumurtali ispanak yapacagim aksam yayla corbasi yapmistim bugune de yeter
Birde aglayan pasta yapmak istiyorm
Ne kadar farklı şeyler yapıyorsunVe Aleykümselam canım. Kağıt kebabı ve şakşuka yaptım sen yokken
Dün iki tane ısırık vardı, bugün o da yok çok şükür. Viks kokusuna gelmiyorlarmış. Ailecek uyurken açıkta kalan her yere sürdüm. Cidden de gelmediler. Aklınızda bulunsunKurtuldunuz mu yeni isiriklar yoksa kurtulmussunuzdur demek
Ellerine sağlık canım..Selamun aleykum kızlar. Nasılınız ? Dört gündür sürekli temizlik yaptım yani. Yemekleri de geçiştirdik haliyle. Bugün önce yemek sonra temizlik yapayım dedim. Zeytinyağlı kabak yemeği ve erişte yaptım. Sonra da bir güzel temizledim evi.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
Evet mentollü kokuları çoğu böcek sevmiyor birde cam terebentin kokusunu da sevmiyormis nir cok böcek türü temizlik yaparken onu da damlatsan olur kovayaDün iki tane ısırık vardı, bugün o da yok çok şükür. Viks kokusuna gelmiyorlarmış. Ailecek uyurken açıkta kalan her yere sürdüm. Cidden de gelmediler. Aklınızda bulunsun
Teşekkür ederim canım senin de ellerine sağlık.Ellerine sağlık canım..
Ben dün tavuklu şehriye çorbası ile tavuklu pilav yapmıştım onlardan kaldı yanına nohut yemeği yapacağım biraz..
Aynen yaa. Bir müddet dediğin gibi yapayım canım. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız ❤❤❤Evet mentollü kokuları çoğu böcek sevmiyor birde cam terebentin kokusunu da sevmiyormis nir cok böcek türü temizlik yaparken onu da damlatsan olur kovaya
Çocuklar için yemek yapıyorum. Yoksa sabah akşam kahvaltıDaha karar veremedim düşünüp duruyorum en güzel öğün kahvaltı vallahi gerisi kafa yorgunluğu