- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #18.881
Bana ne yaaa ben yazdan bir şey anlamadımOhooo ispanak pirasa brokoli karnibahar lahana hepsi geldi pazara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ne yaaa ben yazdan bir şey anlamadımOhooo ispanak pirasa brokoli karnibahar lahana hepsi geldi pazara
Dünden kalanlar var. Akşama misafirim var. Çayın yanına, ganajlı ıslak kek,incir kurabiye ve ıspanaklı börek yaptım.Selamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Eba bütün planlarımı bozdu bitene kadar süpürge açamayacağım maalesef.
Bugünkü yemeğim tarhana çorbası, patlıcan kebabı ve pirinç pilavı Allah nasip ederse.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Ellerine sağlık canım. Ben de yarın için nohut yapmayı düşünüyorumSelam kızlar. Ben nohut pilav cacık yapıyorum akşam yemeğine. Şu an ocaktalar hatta kahve çay yanina da irmik kavuracağım. Dondurmalı irmik helvası çekmiş kocam beyin canı
Kolay gelsin canım. Gayet ideal bir menüDünden kalanlar var. Akşama misafirim var. Çayın yanına, ganajlı ıslak kek,incir kurabiye ve ıspanaklı börek yaptım.
Ooo afiyetler olsun. An itibari ile benim de canım çektiSelam kızlar. Ben nohut pilav cacık yapıyorum akşam yemeğine. Şu an ocaktalar hatta kahve çay yanina da irmik kavuracağım. Dondurmalı irmik helvası çekmiş kocam beyin canı
Senin de ellerine sağlıkEllerine sağlık canım. Ben de yarın için nohut yapmayı düşünüyorum
Yaaa gel bana hemenOoo afiyetler olsun. An itibari ile benim de canım çekti
Bende eşime pazara giderken karnabahar ve brokoli varsa al dedim. Bir umut daha çikmamıslar demesini beklerken ikisini de getirmiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedimAfiyet olsun canım. Brokoli gördüm geçen. Çok üzüldüm kış gelmiş diye
Geç gördüm mesajı. Işten geç geldiysen menemen yapsaydın. En çabuk o olurdu.Dun taze gasulye yapmistim bitti. Simdi de bir sey uydurmaliyim ama ne bilemedim
Ben üzüldüm şahsenBende eşime pazara giderken karnabahar ve brokoli varsa al dedim. Bir umut daha çikmamıslar demesini beklerken ikisini de getirmiş sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Geç gördüm mesajı. Işten geç geldiysen menemen yapsaydın. En çabuk o olurdu.
Hem de lezzetli bir menü. Afiyet olsun canım.soslu makarna ve firinda sebzeli tavuk yaptim. Bem cabuk hem de basinda beklemem gerekmedigi icin rahat
Aleyküm selam Günaydıııııııınn feslegenim. Ocağın bereketli olsun.Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız?
Akşamdan nohut koydum suya. Bugünkü yemeğim nohut ve pilav yanına da salata yaparım. Allah bereket versin. Yemeğimi belirledim ama daha kahvaltı yapmadık Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Kafamda fırında somon var.Ama gidip öhce alışveriş yapmam lazım afiyet olsun canımSelamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız?
Akşamdan nohut koydum suya. Bugünkü yemeğim nohut ve pilav yanına da salata yaparım. Allah bereket versin. Yemeğimi belirledim ama daha kahvaltı yapmadık Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz?
Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Erişte varsa güzel olurAleyküm selam Günaydıııııııınn feslegenim. Ocağın bereketli olsun.
Kıymalı karnabahar var benim planimda. Yanına ne iyi gider bilmiyorum. Pilavı geçen kurunun yanında yapmıştım.
Var tatlım...az önce dolaba baktım makarnayla çiğköfte arasında kaldım marulu değerlendirelim diye çiğköfte yapmayı planladim. Atom marul var daErişte varsa güzel olur