• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünden kalanlar var. Akşama misafirim var. Çayın yanına, ganajlı ıslak kek,incir kurabiye ve ıspanaklı börek yaptım.

Selam kızlar. Ben nohut pilav cacık yapıyorum akşam yemeğine. Şu an ocaktalar hatta✌🏻 kahve çay yanina da irmik kavuracağım. Dondurmalı irmik helvası çekmiş kocam beyin canı 😂
Ellerine sağlık canım. Ben de yarın için nohut yapmayı düşünüyorum 👍👍

Selam kızlar. Ben nohut pilav cacık yapıyorum akşam yemeğine. Şu an ocaktalar hatta✌🏻 kahve çay yanina da irmik kavuracağım. Dondurmalı irmik helvası çekmiş kocam beyin canı 😂
Ooo afiyetler olsun. An itibari ile benim de canım çekti 😋😋

Selamun aleykum günaydın kızlar. Nasılsınız?
Akşamdan nohut koydum suya. Bugünkü yemeğim nohut ve pilav 😋😋😋 yanına da salata yaparım. Allah bereket versin. Yemeğimi belirledim ama daha kahvaltı yapmadık 😂😂 Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Yabanmersini14 Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata sekersizcikolata
Wilma11 Wilma11
Carinanebulasi Carinanebulasi
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599

Akşamdan nohut koydum suya. Bugünkü yemeğim nohut ve pilav 😋😋😋 yanına da salata yaparım. Allah bereket versin. Yemeğimi belirledim ama daha kahvaltı yapmadık 😂😂 Siz de durumlar nasıl? Ne kaynatıyorsunuz?

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Aleyküm selam ❤️Günaydıııııııınn feslegenim. Ocağın bereketli olsun. :KK60:
Kıymalı karnabahar var benim planimda. Yanına ne iyi gider bilmiyorum. Pilavı geçen kurunun yanında yapmıştım. :işsiz:

Kmsl Hnd Kmsl Hnd
C Cay6
-Adel- -Adel-
Z zeLina
1 1mirac
H hasbeenandgone
Astoria Astoria
Night owl Night owl
Wilma11 Wilma11
Alyaliya Alyaliya
LuckyMom LuckyMom
K kumru00115599
Kafamda fırında somon var.Ama gidip öhce alışveriş yapmam lazım 🤗 afiyet olsun canım

Aleyküm selam ❤️Günaydıııııııınn feslegenim. Ocağın bereketli olsun. :KK60:
Kıymalı karnabahar var benim planimda. Yanına ne iyi gider bilmiyorum. Pilavı geçen kurunun yanında yapmıştım. :işsiz:
Erişte varsa güzel olur 👍👍

Back