• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış. 😭😭😭
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğerleri bizim kadar etkilenmemiş. Şu an bütün evi süpürüp ilacliyorum. Başka ne yapılır onu da bilmiyorum. :KK43:
Bir kaç gün etiket yapamazsam haberiniz olsun.

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Tutabikirsen suya at suda bayiliyor onlar ...pike battaniue ne var yıka makinaya at ...dikiş uerlerdinde saklanıyor onlar 🙄

Evi de ilaclayin mumkunse yoksa zıplar durur yaşar :///

Geçmiş olsun işin zor pis şeyler ya. Iyi ilaclamak gerekiyo bir de kaynağı ne acaba onu bulsaniz daha iyi.
Bodrum kata kedi yavrulamış. Ondan kaynaklanmış. Binayı ilacladilar. Ben de evi dip köşe temizledim. Ilaç sıktım. Ne zaman biter peki

Ayy cok geçmiş olsun kuzum ya ne berbat seyler onlar ☹ inşallah bir an önce kurtulursunuz kuzum başka ne yapılır bilmiyorumda.
Teşekkür ederim canım. Evet çok berbatlar. Evi ilaclatalim dedik ama kalacak yer yok.

Tutabikirsen suya at suda bayiliyor onlar ...pike battaniue ne var yıka makinaya at ...dikiş uerlerdinde saklanıyor onlar 🙄

Evi de ilaclayin mumkunse yoksa zıplar durur yaşar :///
Sabahtan beri 5 makine yıkadım. Bir o kadar yine var. Yataklara sirkeli su sıktım. Tutayım dedim yakalayamadım

Selamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış. 😭😭😭
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğerleri bizim kadar etkilenmemiş. Şu an bütün evi süpürüp ilacliyorum. Başka ne yapılır onu da bilmiyorum. :KK43:
Bir kaç gün etiket yapamazsam haberiniz olsun.

@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Ah canim benim basina neler gelmis Allah yardmciniz olsun evden biryere gitsen komple ev ve bina ilavlamasi yaptirsaniz cnm ya

Ah canim benim basina neler gelmis Allah yardmciniz olsun evden biryere gitsen komple ev ve bina ilavlamasi yaptirsaniz cnm ya
Bina ilaçlandı. Eve sprey sıktık. Yataklara sirkeli su sıktım. Hâlâ var. Geçmezse ilaçlama yapacağız mecbur

Sabahtan beri 5 makine yıkadım. Bir o kadar yine var. Yataklara sirkeli su sıktım. Tutayım dedim yakalayamadım
Yakalaması zor zaten onu :/ çamaşırlar yikandikca gider onlar zaten evde uzun süre yaşayamaz :/ peki nerden gelmiş bu kadar :/

Yakalaması zor zaten onu :/ çamaşırlar yikandikca gider onlar zaten evde uzun süre yaşayamaz :/ peki nerden gelmiş bu kadar :/
Bodrumda kedi yavrulamış.
Internette 15 güne ancak geçer yazıyor..

Bodrumda kedi yavrulamış.
Internette 15 güne ancak geçer yazıyor..
Oraları da ilaclatin :/ inşallah çabucak geçer ..o pire ısırığı var ya çok kabartıyor birde fena kaşınıyor ...doktor kaşıntı için krem verir sağlık ocagjna danış istersen

Oraları da ilaclatin :/ inşallah çabucak geçer ..o pire ısırığı var ya çok kabartıyor birde fena kaşınıyor ...doktor kaşıntı için krem verir sağlık ocagjna danış istersen
Hafta içi götürdüm sağlık ocağına. Doktor anlamadı. Alerji olmuşlar dedi kaşıntı kremi verdi. Bir daha girmeme gerek var mı

Hafta içi götürdüm sağlık ocağına. Doktor anlamadı. Alerji olmuşlar dedi kaşıntı kremi verdi. Bir daha girmeme gerek var mı
Yok ozaman gitme ama kasindikca sur o kremi ..ben kendimden biliyorum kasidikca kanıyor :/

Back