- 8 Nisan 2017
- 56.975
- 300.431
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.801
Tutabikirsen suya at suda bayiliyor onlar ...pike battaniue ne var yıka makinaya at ...dikiş uerlerdinde saklanıyor onlarSelamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış.
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğerleri bizim kadar etkilenmemiş. Şu an bütün evi süpürüp ilacliyorum. Başka ne yapılır onu da bilmiyorum.
Bir kaç gün etiket yapamazsam haberiniz olsun.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Bodrum kata kedi yavrulamış. Ondan kaynaklanmış. Binayı ilacladilar. Ben de evi dip köşe temizledim. Ilaç sıktım. Ne zaman biter pekiGeçmiş olsun işin zor pis şeyler ya. Iyi ilaclamak gerekiyo bir de kaynağı ne acaba onu bulsaniz daha iyi.
Teşekkür ederim canım. Evet çok berbatlar. Evi ilaclatalim dedik ama kalacak yer yok.Ayy cok geçmiş olsun kuzum ya ne berbat seyler onlar ☹ inşallah bir an önce kurtulursunuz kuzum başka ne yapılır bilmiyorumda.
Teşekkür ederim canımAaaa çok çok geçmiş olsun canım benim
Sabahtan beri 5 makine yıkadım. Bir o kadar yine var. Yataklara sirkeli su sıktım. Tutayım dedim yakalayamadımTutabikirsen suya at suda bayiliyor onlar ...pike battaniue ne var yıka makinaya at ...dikiş uerlerdinde saklanıyor onlar
Evi de ilaclayin mumkunse yoksa zıplar durur yaşar :///
Kıyafetleri çarşafları filanda yikasaydiniz. Çok çabuk ureyebiliyorlarBodrum kata kedi yavrulamış. Ondan kaynaklanmış. Binayı ilacladilar. Ben de evi dip köşe temizledim. Ilaç sıktım. Ne zaman biter peki
Ah canim benim basina neler gelmis Allah yardmciniz olsun evden biryere gitsen komple ev ve bina ilavlamasi yaptirsaniz cnm yaSelamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış.
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğerleri bizim kadar etkilenmemiş. Şu an bütün evi süpürüp ilacliyorum. Başka ne yapılır onu da bilmiyorum.
Bir kaç gün etiket yapamazsam haberiniz olsun.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
@Alyaliya
@Yesilb4h4r
@kumru00115599
Bütün çarşafları attım. Havluları da ama bütün kıyafetleri yıkamadım.Kıyafetleri çarşafları filanda yikasaydiniz. Çok çabuk ureyebiliyorlar
Ilaclanmis büyük ihtimalle gitmiştir de yine de tedbir alıp yıkayın.Bütün çarşafları attım. Havluları da ama bütün kıyafetleri yıkamadım.
Bina ilaçlandı. Eve sprey sıktık. Yataklara sirkeli su sıktım. Hâlâ var. Geçmezse ilaçlama yapacağız mecburAh canim benim basina neler gelmis Allah yardmciniz olsun evden biryere gitsen komple ev ve bina ilavlamasi yaptirsaniz cnm ya
Ilaclaninca bitiyor mu? Hiç umudum yoktu. Paranoya oldum resmen.Ilaclanmis büyük ihtimalle gitmiştir de yine de tedbir alıp yıkayın.
Biter daha önce bizde de olmuştu ilaclaninca temizlendi. Bizde uğraştık ama herşeyi havalandirip yıkadıkIlaclaninca bitiyor mu? Hiç umudum yoktu. Paranoya oldum resmen.
Yakalaması zor zaten onu :/ çamaşırlar yikandikca gider onlar zaten evde uzun süre yaşayamaz :/ peki nerden gelmiş bu kadar :/Sabahtan beri 5 makine yıkadım. Bir o kadar yine var. Yataklara sirkeli su sıktım. Tutayım dedim yakalayamadım
Bodrumda kedi yavrulamış.Yakalaması zor zaten onu :/ çamaşırlar yikandikca gider onlar zaten evde uzun süre yaşayamaz :/ peki nerden gelmiş bu kadar :/
Oraları da ilaclatin :/ inşallah çabucak geçer ..o pire ısırığı var ya çok kabartıyor birde fena kaşınıyor ...doktor kaşıntı için krem verir sağlık ocagjna danış istersenBodrumda kedi yavrulamış.
Internette 15 güne ancak geçer yazıyor..
Hafta içi götürdüm sağlık ocağına. Doktor anlamadı. Alerji olmuşlar dedi kaşıntı kremi verdi. Bir daha girmeme gerek var mıOraları da ilaclatin :/ inşallah çabucak geçer ..o pire ısırığı var ya çok kabartıyor birde fena kaşınıyor ...doktor kaşıntı için krem verir sağlık ocagjna danış istersen
Yok ozaman gitme ama kasindikca sur o kremi ..ben kendimden biliyorum kasidikca kanıyor :/Hafta içi götürdüm sağlık ocağına. Doktor anlamadı. Alerji olmuşlar dedi kaşıntı kremi verdi. Bir daha girmeme gerek var mı
Enfeksiyon yapıyormuşYok ozaman gitme ama kasindikca sur o kremi ..ben kendimden biliyorum kasidikca kanıyor :/
Yok yok olmadı bizde hiç geçer inşallahEnfeksiyon yapıyormuş
Teşekkür ederim elhan abla. Evet varmış. Kedilerin günahını aldıkBodrum katta ölü bir hayvan olabilir kuzum..benim de başıma gelmişti böyle bir durum... geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?