- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.781
Ellerine sağlık canım. Ben kereviz salatasını çok severim. Ama hiç yapmadım. Yapımı kolay mıBende menümü paylaşayım o vakit
Bamya vardı yanına makarna yaparım ve kereviz salatası bol cevizli
Bir gün kalabilir sadece canımEllerine saglik canm erkenden yapnca cok rahatlk oluyor valla
Bisey sorcam bu a101 de kiyma oluyorya paketli onu dun aldim normal dolaba koydum dobdurucuya koymadim bozulmaz dimi
Valla harikaDünden mercimek çorbası var patates salatası yapacağım azda köfte kizartacagim. Yarın arkadaşlarim gelecek.
Tiramisu
Mantar kurabiye
İrmik topu
Patatesli poğaça
Mercimek köftesi
Menüm nasıl olmuş acaba
Ellerine sağlık canım. Ben kereviz salatasını çok severim. Ama hiç yapmadım. Yapımı kolay mı
Kac gün var son kullanma tarihine
Tsk ederim sagol canimBir gün kalabilir sadece canım
Oo en kolay salata kereviz salatasi rendele yogurtla sarimsak mayonez bitti ama rendelemeden once yogurdunu hazirla rendelerken arada yogurda karistir kararmasinEllerine sağlık canım. Ben kereviz salatasını çok severim. Ama hiç yapmadım. Yapımı kolay mı
Aaa çok kolaymışSağılasın canım yapımı çok kolay
Kerevizin wtrafından soymaya başla elma gibi sonra rendele. Süzme yoğurt yada normal yoğurtsa azcıkta mayonez ekliyorum tuzla birlikte. Sonra isteğe bağlı ceviz yada mıaır ekliyorum
canim anlatamiyorum ben smdi icin degil genel olarak soruyirm ogrenmek istiyorum bunu zaten kullandim kofte yaptm aksam kizartcam
Sebze doğradım tavuktan da doğradım fırına attımÇözünmesi zaman alırsa fırında ızgara yap.
Afiyet olsun o zamanSebze doğradım tavuktan da doğradım fırına attım
Haklısın canim yavaştan alıştırcamNasıl alışırlarsa öyle gider canım. Sofrayı dağıtsa da durmasa da sofrada yenileceğini bilsin. Benim küçük cimcime de sofranın altını üstüne getirirdi ama şimdi alışmaya başladı.
Peki cildiyeci ne dedi.
Bodrum katta ölü bir hayvan olabilir kuzum..benim de başıma gelmişti böyle bir durum... geçmiş olsun.Selamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış.
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğerleri bizim kadar etkilenmemiş. Şu an bütün evi süpürüp ilacliyorum. Başka ne yapılır onu da bilmiyorum.
Bir kaç gün etiket yapamazsam haberiniz olsun.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Geçmiş olsun canım.. ne yapılır hiç bilmiyorum valla..Selamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış.
İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Diğerleri bizim kadar etkilenmemiş. Şu an bütün evi süpürüp ilacliyorum. Başka ne yapılır onu da bilmiyorum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.. ne yapılır hiç bilmiyorum valla..
Ayy cok geçmiş olsun kuzum ya ne berbat seyler onlarSelamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Geçmiş olsun işin zor pis şeyler ya. Iyi ilaclamak gerekiyo bir de kaynağı ne acaba onu bulsaniz daha iyi.Selamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
Aaaa çok çok geçmiş olsun canım benimSelamun aleykum kızlar. Çocuklar alerji olmuşlar dedim ya, meğer o alerji değilmiş. Apartmanı pire basmış.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
K kumru00115599
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?