- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.761
Dünden mercimek çorbam var ama yanına ne yapacağıma karar vermedim.şu an sütlaç yapıyorum ama yemek için ne yapacağım bilmiyorum.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yemeğimi ocağa koydum. Tavada karışık sebze sotesi ve makarna yaptım. Kavurma yapacağım yanına da. Allah bereket versin. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim ❤❤❤
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@orange blossom
K kumru00115599
Ellerine saglik canm erkenden yapnca cok rahatlk oluyor vallaSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yemeğimi ocağa koydum. Tavada karışık sebze sotesi ve makarna yaptım. Kavurma yapacağım yanına da. Allah bereket versin. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim ❤❤❤
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@orange blossom
K kumru00115599
Tavuk varsa ızgara yapabilirsinDünden mercimek çorbam var ama yanına ne yapacağıma karar vermedim.şu an sütlaç yapıyorum ama yemek için ne yapacağım bilmiyorum.
Bir günde bir şey olmaz sanırım ama çok bekletme hemen yapEllerine saglik canm erkenden yapnca cok rahatlk oluyor valla
Bisey sorcam bu a101 de kiyma oluyorya paketli onu dun aldim normal dolaba koydum dobdurucuya koymadim bozulmaz dimi
Ellerine sağlık canımbenim dünden bamya kaldı yanına da makarna yaptım
Üç tatlı iki tuzlu olmuş. Güzel menü, ellerine sağlık canım. Sadece patatesli poğaça peynirli mi olsa diye düşünmedim değilDünden mercimek çorbası var patates salatası yapacağım azda köfte kizartacagim. Yarın arkadaşlarim gelecek.
Tiramisu
Mantar kurabiye
İrmik topu
Patatesli poğaça
Mercimek köftesi
Menüm nasıl olmuş acaba
Kolay gelsin canım. Duymuştum ama daha önce yemedimPatlican silkme yapicam
Magnolia yaparim belki
Aslında buzluğumda peynirli böreğim var onu da yapıp 3 tatlı 3 tuzlu yapacaktım ama çok olur gibi geldi. Börek peynirli olduğundan poğaçayı patatesli düşündüm. Öyle kaldı.Üç tatlı iki tuzlu olmuş. Güzel menü, ellerine sağlık canım. Sadece patatesli poğaça peynirli mi olsa diye düşünmedim değil
Karbonhidrat protein dengesi açısından.
O zaman patatesli poğaça kalsın, peynirli böreği çıkar.Aslında buzluğumda peynirli böreğim var onu da yapıp 3 tatlı 3 tuzlu yapacaktım ama çok olur gibi geldi. Börek peynirli olduğundan poğaçayı patatesli düşündüm. Öyle kaldı.
Az gibi geldi deO zaman patatesli poğaça kalsın, peynirli böreği çıkar.
Güzel menüSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yemeğimi ocağa koydum. Tavada karışık sebze sotesi ve makarna yaptım. Kavurma yapacağım yanına da. Allah bereket versin. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim ❤❤❤
@Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Yabanmersini14
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
Night owl
@Elhan
@sekersizcikolata
@donashippo
Carinanebulasi
Alyaliya
@Yesilb4h4r
@orange blossom
K kumru00115599
Çözünmesi zaman alırsa fırında ızgara yap.Güzel menübende bütün tavuk çıkardım ama cozununceye kadar düşüneceğim
Ambalaji acilinca bile 2 gun duruyormus zaten benim merak ettgm dondurucuyami koyulmalo son kullanma tarhne kdr yoksa normal yerde alttami durmaliBir günde bir şey olmaz sanırım ama çok bekletme hemen yap
Kac gün var son kullanma tarihineAmbalaji acilinca bile 2 gun duruyormus zaten benim merak ettgm dondurucuyami koyulmalo son kullanma tarhne kdr yoksa normal yerde alttami durmali
Aminn çok teşekkür ederiz,Ne güzel menüler böyle hanımlar iştahım açıldı
Ellerinize sağlık, bereketli sofralarımız olsun
Aminn çok teşekkür ederiz,
Buyrun beraber olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?