Dünden mercimek çorbam var ama yanına ne yapacağıma karar vermedim.şu an sütlaç yapıyorum ama yemek için ne yapacağım bilmiyorum.

Ellerine saglik canm erkenden yapnca cok rahatlk oluyor valla
Bisey sorcam bu a101 de kiyma oluyorya paketli onu dun aldim normal dolaba koydum dobdurucuya koymadim bozulmaz dimi

Dünden mercimek çorbası var patates salatası yapacağım azda köfte kizartacagim. Yarın arkadaşlarim gelecek.
Tiramisu
Mantar kurabiye
İrmik topu
Patatesli poğaça
Mercimek köftesi
Menüm nasıl olmuş acaba
Üç tatlı iki tuzlu olmuş. Güzel menü, ellerine sağlık canım. Sadece patatesli poğaça peynirli mi olsa diye düşünmedim değil
Karbonhidrat protein dengesi açısından.

Üç tatlı iki tuzlu olmuş. Güzel menü, ellerine sağlık canım. Sadece patatesli poğaça peynirli mi olsa diye düşünmedim değil
Karbonhidrat protein dengesi açısından.
Aslında buzluğumda peynirli böreğim var onu da yapıp 3 tatlı 3 tuzlu yapacaktım ama çok olur gibi geldi. Börek peynirli olduğundan poğaçayı patatesli düşündüm. Öyle kaldı.

Aslında buzluğumda peynirli böreğim var onu da yapıp 3 tatlı 3 tuzlu yapacaktım ama çok olur gibi geldi. Börek peynirli olduğundan poğaçayı patatesli düşündüm. Öyle kaldı.
O zaman patatesli poğaça kalsın, peynirli böreği çıkar.

Güzel menü bende bütün tavuk çıkardım ama cozununceye kadar düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…