Geçmiş olsun kuzucuklara..
Mercimek çorbası yapmıştım sabah şimdilik o var sadece. Patates yemeği yapacağım yada fırına atacağım. Mutfak dolaplarını sildim. Halim kalmadı..

Çok geçmiş olsun nasıl anladın alerji olduğunu. Ben daha karar vermedim karışık kızartma yapabilirim et filan da kızıyorum yanına cacık

Geçmiş olsun neye olmuş alarjileri.bende mercimek çorbası yapıp buzluktan içli köfte çıkarıp kızartacağım yanına da salata.

Geçmiş olsun kuzucuklara..
Mercimek çorbası yapmıştım sabah şimdilik o var sadece. Patates yemeği yapacağım yada fırına atacağım. Mutfak dolaplarını sildim. Halim kalmadı..
Teşekkür ederim canım.
Sana da kolay gelsin. Sadece çorba olsun bugün de ne olacak

Anladm cnm kizariklik filanda oluyordu sizde smdj hatirladim cok gecms olsn bizde oyle bisey yokta mevsm gecislernde rahatsizlaniyor grip benzeri 2 kere oldu gerci

As canım. Çok geçmiş olsun. Benim büyük oğlumda astım küçüğünde alerji vardı ilaç kullandık geçti gibi.....

As canım. Çok geçmiş olsun. Benim büyük oğlumda astım küçüğünde alerji vardı ilaç kullandık geçti gibi.....
Size de çok geçmiş olsun canım. Benimkilerin geçeceğini pek sanmıyorum. Ciltleri çok hassas. Her şey alerji yapıyor.

Çok geçmiş olsun canım. O çok zor biliyorum ya geçen sene benim çocuklarda olmuştu hatta bizede geçti. Döküntü kaşıntı aylarca uğraştık bilemediler ne olduğunu çünkü :/ inşallah cabucak geçer.cildiye direk anlamıştı ne oldugunu bizim.
Dun tavuk haşlamıştım bugün yanına bulgur yaptım yoğurt vs öyle yedik. Aylar sonra sofra kurdum çocuklarla:) normalde sofrada yemeyiz oğlumdan dolayı:) yarina da yufkam var tarihi geçmeden kullanmam lazim bi börek yapabilrim bakayim

Nasıl alışırlarsa öyle gider canım. Sofrayı dağıtsa da durmasa da sofrada yenileceğini bilsin. Benim küçük cimcime de sofranın altını üstüne getirirdi ama şimdi alışmaya başladı.

Peki cildiyeci ne dedi.

Başın nasıl canım?
Ara ara yokluyor bi yarım saatta olsa ama çok şükür hafifledi sıkıntım kalmadı.doktora gittim tansiyona falan baktı herşey yolunda.hormonlarla alakalı dedi mesela beta hcg ani düşüp prolaktin yükselirmiş vs.onlar vücutta böyle etkiler yapar dedi.yürüyüş önerdi kan akışı için.

Hadi yaaa, ilk defa duydum

Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Yemeğimi ocağa koydum. Tavada karışık sebze sotesi ve makarna yaptım. Kavurma yapacağım yanına da. Allah bereket versin. Siz ne düşünüyorsunuz? Erkenden yapalım rahat edelim ❤❤❤

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye.
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…