- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.741
AminTeşekkür ederim tatlım hepimize afiyet şifa olsun inşallahminnaklarda hemen iyileşsin❤
Geçmiş olsun kuzucuklara..Selamun aleykum kızlar. Çocukları sağlık ocağına götürmüştüm. İkisi birden alerji olmuşlar
Bayağı da yorulmuşum. Çok şükür dünden kalan yemeklerim var. Yarına da Allah kerim. Siz nasılsınız? Neler var neler yok? ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Çok geçmiş olsun nasıl anladın alerji olduğunu. Ben daha karar vermedim karışık kızartma yapabilirim et filan da kızıyorum yanına cacıkSelamun aleykum kızlar. Çocukları sağlık ocağına götürmüştüm. İkisi birden alerji olmuşlar
Bayağı da yorulmuşum. Çok şükür dünden kalan yemeklerim var. Yarına da Allah kerim. Siz nasılsınız? Neler var neler yok? ❤❤❤❤
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Geçmiş olsun neye olmuş alarjileri.bende mercimek çorbası yapıp buzluktan içli köfte çıkarıp kızartacağım yanına da salata.Selamun aleykum kızlar. Çocukları sağlık ocağına götürmüştüm. İkisi birden alerji olmuşlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun kuzucuklara..
Mercimek çorbası yapmıştım sabah şimdilik o var sadece. Patates yemeği yapacağım yada fırına atacağım. Mutfak dolaplarını sildim. Halim kalmadı..
Neye olduğunu bilmiyorum canım.Geçmiş olsun neye olmuş alarjileri.bende mercimek çorbası yapıp buzluktan içli köfte çıkarıp kızartacağım yanına da salata.
Anladm cnm kizariklik filanda oluyordu sizde smdj hatirladim cok gecms olsn bizde oyle bisey yokta mevsm gecislernde rahatsizlaniyor grip benzeri 2 kere oldu gerciAfiyet olsun canım.
Kızların boğazında bir şey yok çok şükür. Sadece bacakları kırmızı kırmızı döktü ve yırtarcasına kaşıyor büyük kızım. Küçük o kadar değil. Daha önce el ayak virüsü geçirdi, ona benzettim ama değil dedi. Boğaz da ağrı yok, ateş yoksa başka bir şeye alerjileri olabilir dedi. Viral bir şeye benzemiyormuş.
O zaman senin kızının alerjisi farklı.Anladm cnm kizariklik filanda oluyordu sizde smdj hatirladim cok gecms olsn bizde oyle bisey yokta mevsm gecislernde rahatsizlaniyor grip benzeri 2 kere oldu gerci
Alerjisi oldgnu da sanmiyormda iste klasik soguk su icip bogazi enfeksiyon olmstu ama cocugu muayene bile etmeden direk alerji dediO zaman senin kızının alerjisi farklı.
Geçmiş olsun canım
Keşke başka doktora goturseydinAlerjisi oldgnu da sanmiyormda iste klasik soguk su icip bogazi enfeksiyon olmstu ama cocugu muayene bile etmeden direk alerji dedi
Bogaz enfeksiyonuydu cnm ilac verdi zaten gecti alerji olsa boyle olmazdiki su durmda hastane hastane de gezemem bi doktorun hayal meyal kafadan alerji demesiyleKeşke başka doktora goturseydin
As canım. Çok geçmiş olsun. Benim büyük oğlumda astım küçüğünde alerji vardı ilaç kullandık geçti gibi.....Selamun aleykum kızlar. Çocukları sağlık ocağına götürmüştüm. İkisi birden alerji olmuşlar
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
Z zeLina
1 1mirac
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Elhan
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Var öyle doktorlar maalesef.Bogaz enfeksiyonuydu cnm ilac verdi zaten gecti alerji olsa boyle olmazdiki su durmda hastane hastane de gezemem bi doktorun hayal meyal kafadan alerji demesiyle
Size de çok geçmiş olsun canım. Benimkilerin geçeceğini pek sanmıyorum. Ciltleri çok hassas. Her şey alerji yapıyor.As canım. Çok geçmiş olsun. Benim büyük oğlumda astım küçüğünde alerji vardı ilaç kullandık geçti gibi.....
Nasıl alışırlarsa öyle gider canım. Sofrayı dağıtsa da durmasa da sofrada yenileceğini bilsin. Benim küçük cimcime de sofranın altını üstüne getirirdi ama şimdi alışmaya başladı.Çok geçmiş olsun canım. O çok zor biliyorum ya geçen sene benim çocuklarda olmuştu hatta bizede geçti. Döküntü kaşıntı aylarca uğraştık bilemediler ne olduğunu çünkü :/ inşallah cabucak geçer.cildiye direk anlamıştı ne oldugunu bizim.
Dun tavuk haşlamıştım bugün yanına bulgur yaptım yoğurt vs öyle yedik. Aylar sonra sofra kurdum çocuklarla:) normalde sofrada yemeyiz oğlumdan dolayı:) yarina da yufkam var tarihi geçmeden kullanmam lazim bi börek yapabilrim bakayim
Başın nasıl canım?Ben de çok feci baş ağrısı yaşıyorum neyseki dünden yemeğim vardı.
Ara ara yokluyor bi yarım saatta olsa ama çok şükür hafifledi sıkıntım kalmadı.doktora gittim tansiyona falan baktı herşey yolunda.hormonlarla alakalı dedi mesela beta hcg ani düşüp prolaktin yükselirmiş vs.onlar vücutta böyle etkiler yapar dedi.yürüyüş önerdi kan akışı için.Başın nasıl canım?
Hadi yaaa, ilk defa duydumAra ara yokluyor bi yarım saatta olsa ama çok şükür hafifledi sıkıntım kalmadı.doktora gittim tansiyona falan baktı herşey yolunda.hormonlarla alakalı dedi mesela beta hcg ani düşüp prolaktin yükselirmiş vs.onlar vücutta böyle etkiler yapar dedi.yürüyüş önerdi kan akışı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?