• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afiyet olsun kuzum🥰
Dünden tavuk patates ,çorba var kız pilav istedi pilav yaparim yanına. Puding yapmayı düşünüyorum.tarator yapabilirim . Ve mutfak temizliğine devam🥴

Ellerine sağlık, afiyet olsun..🥰
Bende yoğurtlu buğday ve nohut çorbası yapıyorum sanırım adı toyga çorbası 🤭
Başka da bilemedim halimde yok bugün çok yorgun hissediyorum kendimi

Geçmiş olsun neye alerjileri var o.O

Bende kapya biber dolması ..ıspanak eksilemesi var :))

Geçmiş olsun neye alerjileri var o_O

Bende kapya biber dolması ..ıspanak eksilemesi var :))
Ellerine sağlık canım.

Teşekkür ederim. Doğduklarından beri alerjiler ama neye belli değil. Adam gibi test yapılması lazım, virüs yüzünden götüremiyorum.

Ellerine sağlık canım.

Teşekkür ederim. Doğduklarından beri alerjiler ama neye belli değil. Adam gibi test yapılması lazım, virüs yüzünden götüremiyorum.
Normalde uemedikleri bu dönemde çıkan sebze meyveye dikkat et ...komsumuj kızı her yıl aynı zamanda atesleniyordu ..sonra öğrendiler ki çilek zamanı gelince oluyormuş çilek yiyemiyor çocuk şimdi :/

Normalde uemedikleri bu dönemde çıkan sebze meyveye dikkat et ...komsumuj kızı her yıl aynı zamanda atesleniyordu ..sonra öğrendiler ki çilek zamanı gelince oluyormuş çilek yiyemiyor çocuk şimdi :/
Çilek değil, onu denedim de pazartesi salı okula gidip geldikten sonra oldu. Büyük kızım çok fena küçük ablası kadar değil.

Ellerine sağlık canım.

Canim alerji tanisina nereden varildi biraz bahsedermisin benim kizimda 4 yasnda ve 1 ay kdr once soguk su icti ertesi gune ateslendi bogazi agridi balgam oldu vs saglk ocagna goturdum bende hic muayene vs yok el surmedi ve alerji dedi kafadan ben itimat etmedim pek ama smdi sende diyince bi sorayim dedm

Bu arada dun taze fasulyem vardi yogurtlu semizotu salatasi ve bulgur pilavi yaptim sehriyeli terryagli bugune de var

ek olarak kabak yemegi yapacagim 1 tane dha semizotum var onu da yaparm bugun kotu olmasin cok seviyorumm

Canim alerji tanisina nereden varildi biraz bahsedermisin benim kizimda 4 yasnda ve 1 ay kdr once soguk su icti ertesi gune ateslendi bogazi agridi balgam oldu vs saglk ocagna goturdum bende hic muayene vs yok el surmedi ve alerji dedi kafadan ben itimat etmedim pek ama smdi sende diyince bi sorayim dedm

Bu arada dun taze fasulyem vardi yogurtlu semizotu salatasi ve bulgur pilavi yaptim sehriyeli terryagli bugune de var

ek olarak kabak yemegi yapacagim 1 tane dha semizotum var onu da yaparm bugun kotu olmasin cok seviyorumm
Afiyet olsun canım.

Kızların boğazında bir şey yok çok şükür. Sadece bacakları kırmızı kırmızı döktü ve yırtarcasına kaşıyor büyük kızım. Küçük o kadar değil. Daha önce el ayak virüsü geçirdi, ona benzettim ama değil dedi. Boğaz da ağrı yok, ateş yoksa başka bir şeye alerjileri olabilir dedi. Viral bir şeye benzemiyormuş.

Geçmiş olsun canım 🥰
Kuru fasulye koydum şimdi, pilav, tarator ,salata meyvesuyu ,pudingte var dünden.

Back