Hoş geldin canım. Ben de çok merak ettim seni. Hatta dönersin diye her gün etiketledim. Allah yardımcın olsun. Anlatmak istersen dinleriz ❤❤❤

Biz de göndereceğiz Allah nasip ederse. Ama hala içim rahat değil

Size de afiyet olsun canım.

Biz de göndereceğiz Allah nasip ederse. Ama hala içim rahat değil

Size de afiyet olsun canım.
Bizimki özel ya fesleğen. Herşeyi göze aldık mutlaka göndermek istiyorduk geriliyor çünkü bekledikçe. Tabii rabbim korusun hepimizi Allah’a emanetiz

Bizimki özel ya fesleğen. Herşeyi göze aldık mutlaka göndermek istiyorduk geriliyor çünkü bekledikçe. Tabii rabbim korusun hepimizi Allah’a emanetiz
Allah yardımcın olsun canım. Siz daha çok dikkat etmelisiniz. Inşallah durumlar düzelir.

Cuma günü eşim gelirken şırdan mumbar yaptırmış
Dün eşimin arkadaşına davetliydik çiftlik yeri açık alan mangal vardı menüde
Bugün de iskender
Dün adanayı seyrettik, çok güzeldi. Içimden dedim ki adanalı arkadaşlar o yüzden bu kadar becerikli

Biz daha başlamadık perşembe cuma başlıycaz inşallah. Yemek olarak belirsiz çorbası :) istiridye mantarı kavurucam yanına domates soslu makarna. Çorba önerisi alabilirim

İlk defa duydum nasıl bişi
5 6 Tane kapya biberi kozluyorsun, kabuklarını soyup dogruyorsun. Iki tane de domatesin kabuğunu soyuyorsun. Tencereye beşamel sos yapıyorsun. (Iki kaşık tereyağ unla kavuruyorsun, üstüne süt döküyorsun. ) dogradigin biberleri domatesi ekliyorsun. Bir iki kez çevirip üstünü geçecek kadar su döküyorsun. Piştikten sonra blenderden geçiriyorsun.
Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…