- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #18.681
Amin inşallahSize de hayırlı olsun. Inşallah hayırlı olur
Ellerine sağlık canım.
Şansa bakAmin inşallahbenim bu sene 8lere dersim yok o yüzden uzaktan eğitime devam..
Sağol canım..
Acıktım5 6 Tane kapya biberi kozluyorsun, kabuklarını soyup dogruyorsun. Iki tane de domatesin kabuğunu soyuyorsun. Tencereye beşamel sos yapıyorsun. (Iki kaşık tereyağ unla kavuruyorsun, üstüne süt döküyorsun. ) dogradigin biberleri domatesi ekliyorsun. Bir iki kez çevirip üstünü geçecek kadar su döküyorsun. Piştikten sonra blenderden geçiriyorsun.
Afiyet olsun
Sınıfta olmayı da özledim valla.. ama çocuk olunca şans oldu tabii..Şansa bak
As canım Rabbim şifa versin kötü gün göstermesin hepimize. Fırında sebzeli tavuk ayrıca pizza ve yoğurt var.Selamun aleykum kızlar. Etiket yaptım diye hatırladım ama yapmamışım
Kafam dağınık biraz. Başım ağrıdığı için sadece çorba yapabildim. Siz nasılsınız neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Geçmiş olsun canım. Dünden yemekler arttı yanına fırında karnıbahar yapıcam. Hazırladım yemeğe yakın fırına atıcam.Selamun aleykum kızlar. Etiket yaptım diye hatırladım ama yapmamışım
Kafam dağınık biraz. Başım ağrıdığı için sadece çorba yapabildim. Siz nasılsınız neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Amin canımAs canım Rabbim şifa versin kötü gün göstermesin hepimize. Fırında sebzeli tavuk ayrıca pizza ve yoğurt var.
Geçmiş olsun canım.Selamun aleykum kızlar. Etiket yaptım diye hatırladım ama yapmamışım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Geçmiş olsun kuzumSelamun aleykum kızlar. Etiket yaptım diye hatırladım ama yapmamışım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Yaaa ben hamileyken sütlü kahve iyi gelirdi çooook geçmiş olsunBen de çok feci baş ağrısı yaşıyorum neyseki dünden yemeğim vardı.
Ne güzel tavsiye verdin teşekkürlerYaaa ben hamileyken sütlü kahve iyi gelirdi çooook geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Tavuk sote yaptım bendeSelamun aleykum kızlar. Etiket yaptım diye hatırladım ama yapmamışım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
sekersizcikolata
Wilma11
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
LuckyMom
Nese_Erdem_35
K kumru00115599
Teşekkür ederim canım. Senin de ellerine sağlık.Geçmiş olsun. Tavuk sote yaptım bende
Ben de çok feci baş ağrısı yaşıyorum neyseki dünden yemeğim vardı.
Geçmiş olsun canım. Hormonlar baş ağrısı yapmaz. Sinüzit falan olmasınNe güzel tavsiye verdin teşekkürlerdün başladı hala devam ediyor bazen azalıyor bazen artıyor ama asla geçmiyor.hormonlardan sanırım
Teşekkür ederim canım. Afiyet olsun hepinizeGeçmiş olsun kuzum ☹
Tavuk patates koydum fırına bide çorba pisiyo salata yapcam.
Teşekkür ederim canım..maşallah ne güzel yapmışsın. Nedense çok üşeniyorum pasta börek kurabiye yapmaya.Geçmiş olsun canım.
Dünkü yemeklerden az az kalmıştı. Birazda haşlama yaptım. Kıza öğlene şehriye çorbası.
Kurabiye ve poğaça yaptım birazda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?