• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun canım. Hormonlar baş ağrısı yapmaz. Sinüzit falan olmasın
Yok canım gebelik uygulamasında bile yazıyor 😂 hormon değişiminden dolayı başağrıları görülebilir diye.hatta gebelik migreni diyorlar.Gerçektende migren gibi ağrıyor.Sol tarafım gözlerim kaşlarım kötü durumda.bi de geçmiyor azalıyor ya da artıyor

Teşekkür ederim işten geldim
Babaannesi yemek yedirememiş annem yedirsin demiş şimdi de yemek yediriyorum 😬
Yemeği kaynanamdan aldım yeşil mercimek yemeği yapmış marketten künefe aldım şerbet dökeceğim 😬
Bu yaslar anneye duskun olma yası.

Basin nasil oldu cnm gecmis olsun

Bugunki menum
Mercimek corba ama yemedik 🤣
Taze fasulye pirinc pulavi cacik kabak tatlisi idi yarina pide dusunuyorummm Allah im bu masterchef yaktj beni

Basin nasil oldu cnm gecmis olsun

Bugunki menum
Mercimek corba ama yemedik 🤣
Taze fasulye pirinc pulavi cacik kabak tatlisi idi yarina pide dusunuyorummm Allah im bu masterchef yaktj beni
Ilaç aldım biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim canım. Ben de şu an bakıyorum çok güzel görünüyor pideler. 🤣🤣🤣

Teşekkür ederim canım..maşallah ne güzel yapmışsın. Nedense çok üşeniyorum pasta börek kurabiye yapmaya.
Bende çok üşeniyorum valla hamur yoğurmaya🤭 kızım parka inince Hamm Hamm diye yiyecek birşeyler istiyormuş belki bunları yer diye yaptım. Normalde pek yemiyor ama orda ne olursa yiyormuş🤣

Aleyküm selam geçmiş olsun canım
Yemek yapmaya o kadar uzağım ki bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor
Dün makarnam vardı biraz yanına da karışık kuzartma ve cacık yaptım
Bugünde tavuk çıkarıcam buzluktan onunla bi yemek yaparım heralde
Tavuklu patates falan 🙄

Aleyküm selam geçmiş olsun canım
Yemek yapmaya o kadar uzağım ki bu aralar canım hiç bişey yapmak istemiyor
Dün makarnam vardı biraz yanına da karışık kuzartma ve cacık yaptım
Bugünde tavuk çıkarıcam buzluktan onunla bi yemek yaparım heralde
Tavuklu patates falan 🙄
Havalardan mı ne ben de öyleyim. Hiç enerjim yok.

Back