Hayırlı cumalar canım. Benim yemek yok napcam bilmiyom yemesekte olur iştah filan yok

Sanırım ben akşama içli köfte ve domates çorbası yapacağım.

Hayırlı cumalar öğlene kabak kavurdum akşamı bilmiyorum daha karar vermedim
Sadece bir çorba için girdim mutfağa, köz biber çorbası yapayım dedim. Iki biber için koca fırını calistirmayayim patlıcanları da kızartayım dedim. Onlar kızarırken bulgur pilavını da yaptım.
Güya sadece çorba yapacaktım.
Şimdi sana da ilham gelir merak etme

Bu arada yerleşebildin mi?

Ilham gelmiş size kızartma yemedik ne zamandır kızartma yaparım belki. İyi olmuş bu konuyu acmissiniz fikir oluyor yerleştim çok şükür. Bebeğimle zaman geçiriyorum artık onun büyümesini izliyorum

Hayırlı olsun mu desem bilemedim. Bebişi kime bıraktın?

Bu arada ellerine sağlık canım
Sağol canım hayırlısı olur inşallah. Bakicimiz memleketinden dönmedi daha o yüzden yanımda götürdüm. İlk gün babası götürdü. İdare ettik .

Et haşlama yapacağım başka da bilemedim kıza suyuyla mercimek çorbası yaparım belki..

Ilham gelmiş size kızartma yemedik ne zamandır kızartma yaparım belki. İyi olmuş bu konuyu acmissiniz fikir oluyor yerleştim çok şükür. Bebeğimle zaman geçiriyorum artık onun büyümesini izliyorum
Ana kız Allah muhabbetinizi artırsın

Bu sıcakta yemek adı bile fenalık getiriyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…