- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.501
Hayırlı cumalar canım. Benim yemek yok napcam bilmiyom yemesekte olur iştah filan yokSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Benim cimcimeler sabahın yedisinde uyandı
Ben de eşime peynirli menemen yaptım. Erkenden kahvaltı etmiş olduk
Ama öğlen için hiçbir fikrim yok.
Umarım sizden ilham alırım
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
Sanırım ben akşama içli köfte ve domates çorbası yapacağım.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Benim cimcimeler sabahın yedisinde uyandı
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
Denemelisinhımm bende yumurtasiz menemen yapıyorum güzel oluyor ya hiç peynir koymadim :)
Hayırdır bir şey mi olduHayırlı cumalar canım. Benim yemek yok napcam bilmiyom yemesekte olur iştah filan yok
Sadece bir çorba için girdim mutfağa, köz biber çorbası yapayım dedim. Iki biber için koca fırını calistirmayayim patlıcanları da kızartayım dedim. Onlar kızarırken bulgur pilavını da yaptım.Hayırlı cumalaröğlene kabak kavurdum akşamı bilmiyorum daha karar vermedim
Sanması bile lezzetliSanırım ben akşama içli köfte ve domates çorbası yapacağım.
Ilham gelmiş sizeSadece bir çorba için girdim mutfağa, köz biber çorbası yapayım dedim. Iki biber için koca fırını calistirmayayim patlıcanları da kızartayım dedim. Onlar kızarırken bulgur pilavını da yaptım.
Güya sadece çorba yapacaktım.
Şimdi sana da ilham gelir merak etme
Bu arada yerleşebildin mi?
Sağol canım hayırlısı olur inşallah. Bakicimiz memleketinden dönmedi daha o yüzden yanımda götürdüm. İlk gün babası götürdü. İdare ettik .Hayırlı olsun mu desem bilemedim. Bebişi kime bıraktın?
Bu arada ellerine sağlık canım
Et haşlama yapacağım başka da bilemedimSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Benim cimcimeler sabahın yedisinde uyandı
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
Ana kız Allah muhabbetinizi artırsınIlham gelmiş sizekızartma yemedik ne zamandır kızartma yaparım belki. İyi olmuş bu konuyu acmissiniz fikir oluyor yerleştim çok şükür. Bebeğimle zaman geçiriyorum artık onun büyümesini izliyorum
Uzaktan eğitimde de gitmek zorunda mısınızSağol canım hayırlısı olur inşallah. Bakicimiz memleketinden dönmedi daha o yüzden yanımda götürdüm. İlk gün babası götürdü. İdare ettik .
Kolay gelsin canım. Içine patates de at, çok lezzetli oluyorEt haşlama yapacağım başka da bilemedimkıza suyuyla mercimek çorbası yaparım belki..
Henüz belli değil aslında. Şimdilik gideceğiz gibi görünüyor. Sonradan fikir değiştirirlerse evden yapacağız.Uzaktan eğitimde de gitmek zorunda mısınız
Ocağa koydum. Bir dahaki sefere artık:))Kolay gelsin canım. Içine patates de at, çok lezzetli oluyor
Bu sıcakta yemek adı bile fenalık getiriyor vallaSelamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Benim cimcimeler sabahın yedisinde uyandı
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
@Minik Meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
@lavieenrose26
Carinanebulasi
@balpamuk
Alyaliya
Çok teşekkür ederizAna kız Allah muhabbetinizi artırsın
Afiyet şifa olsun canım.Uykusuzluktan ölüyorum sonunda kötü günler için sakladığım sarmalarımı çıkardım
Sağol kuzum çok şükür aşure mi de pişirdim bugün huzurla yatağıma bayılabilirim sonundaAfiyet şifa olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?