• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah kabul etsin. 🤩🤩
Bir de benim kızıma durmuyor diyorsun 😂😂
Kız valla bugün babasına sattım o da gelmiş bak bugün hiç oynamadık nasıl üzgün diye vicdan yaptırdı bana ama ya Allah deyip yapmasam herşey kalıyor napim 🤷‍♀️ daha turşu var konserveler var var da var 💃

Kız valla bugün babasına sattım o da gelmiş bak bugün hiç oynamadık nasıl üzgün diye vicdan yaptırdı bana ama ya Allah deyip yapmasam herşey kalıyor napim 🤷‍♀️ daha turşu var konserveler var var da var 💃
Kendini sıkma hiç. Bu sene de olmayıversin. Önce bebiş

Fırında tavuk baget ve pirinç pilavı yapmayı planlıyorum. Bu arada siz bilirsiniz hazır süt ve yoğurttan ev yoğurdu yapabilir miyim. Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Estağfurullah canım.
Hazır sütle hiç denemedim. Açık süte bir iki kez hazır yoğurt mayası koydum ama güzel olmadı.

Selam kizlar
Kizimla ben biraz usutmusuz tavuk hasliyorum suyuna da corba pilav biseyler yaparim ya da oyle iceriz etiyle birlikte
Esime de barbunya yaptim eger yemek yer de gelirse yarina kalir ac gelirse cacik pilav yapacagm yanina .
Geçmiş olsun canım. Rüzgâr mi yedin, ne oldu öyle

Estağfurullah canım.
Hazır sütle hiç denemedim. Açık süte bir iki kez hazır yoğurt mayası koydum ama güzel olmadı.
Yoğurdu kendim yapmak istiyorum da isteyebilecegim biri yok burda. sanırım bir deneme yapacağım

Yoğurdu kendim yapmak istiyorum da isteyebilecegim biri yok burda. sanırım bir deneme yapacağım
Z zeLina activia ile mayaliyormus. Güzel oluyormuş.
Bir iki kere evde maya yapmayı denedim, olmadı. Bu vesile ile ben de sormuş olayım

Back