- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
- #17.521
Allah kabul etsin.Sağol kuzum çok şükür aşure mi de pişirdim bugün huzurla yatağıma bayılabilirim sonunda
Bir de benim kızıma durmuyor diyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin.Sağol kuzum çok şükür aşure mi de pişirdim bugün huzurla yatağıma bayılabilirim sonunda
Kız valla bugün babasına sattım o da gelmiş bak bugün hiç oynamadık nasıl üzgün diye vicdan yaptırdı bana ama ya Allah deyip yapmasam herşey kalıyor napim daha turşu var konserveler var var da varAllah kabul etsin.
Bir de benim kızıma durmuyor diyorsun
Kendini sıkma hiç. Bu sene de olmayıversin. Önce bebişKız valla bugün babasına sattım o da gelmiş bak bugün hiç oynamadık nasıl üzgün diye vicdan yaptırdı bana ama ya Allah deyip yapmasam herşey kalıyor napim daha turşu var konserveler var var da var
Benimki makarna bile yapamaz ama güzel yemek ısmarlar.Bugün bana yemek ısmarlayacak dışarıda.benimde yemek derdim yok oleeeyyySelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuşbaşı çıkardım. Eşimden sote yapmasını isteyeceğim. Tamam derse bugün yemek derdim yok
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Kız boşver ha ısmarlamış ha yapmışBenimki makarna bile yapamaz ama güzel yemek ısmarlar.Bugün bana yemek ısmarlayacak dışarıda.benimde yemek derdim yok oleeeyyy
Geçmiş olsunSelam kizlar
Kizimla ben biraz usutmusuz tavuk hasliyorum suyuna da corba pilav biseyler yaparim ya da oyle iceriz etiyle birlikte
Esime de barbunya yaptim eger yemek yer de gelirse yarina kalir ac gelirse cacik pilav yapacagm yanina .
Öyle kuzum daha yeni dişimi çektirdim acısı geçti yemek ne yapsam diye düşünüyorumKendini sıkma hiç. Bu sene de olmayıversin. Önce bebiş
tsk ederim canimGeçmiş olsun
Estağfurullah canım.Fırında tavuk baget ve pirinç pilavı yapmayı planlıyorum. Bu arada siz bilirsiniz hazır süt ve yoğurttan ev yoğurdu yapabilir miyim. Feslegen Kokulu Nane
Geçmiş olsun canım. Sulu bir şeyler yap ki dişin acımasınÖyle kuzum daha yeni dişimi çektirdim acısı geçti yemek ne yapsam diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Rüzgâr mi yedin, ne oldu öyleSelam kizlar
Kizimla ben biraz usutmusuz tavuk hasliyorum suyuna da corba pilav biseyler yaparim ya da oyle iceriz etiyle birlikte
Esime de barbunya yaptim eger yemek yer de gelirse yarina kalir ac gelirse cacik pilav yapacagm yanina .
Yoğurdu kendim yapmak istiyorum da isteyebilecegim biri yok burda. sanırım bir deneme yapacağımEstağfurullah canım.
Hazır sütle hiç denemedim. Açık süte bir iki kez hazır yoğurt mayası koydum ama güzel olmadı.
Hava sicak sicak diye aldanip acik uyuyoruz ya gnduzde tasa vs oturduk usuttuk galba cnm sagolasinGeçmiş olsun canım. Rüzgâr mi yedin, ne oldu öyle
Kıymalı makarna ve salata. Dünden kalan çorbanın yanındaSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Kuşbaşı çıkardım. Eşimden sote yapmasını isteyeceğim. Tamam derse bugün yemek derdim yok
Sizden de gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere