- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.173
- 108
- 30
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.481
Iyiyim Teşekkürler. Fırında tavuk köfte ve patates yapayım diyorum bendeTekrar günaydın kızlar. Domates soslu türlü yaptım. Yanına karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Kaç gündür görüşemedik. Neler yaptınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
HoşgeldinTekrar günaydın kızlar. Domates soslu türlü yaptım. Yanına karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Kaç gündür görüşemedik. Neler yaptınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Ooo afiyet olsun canım. Ne lezzetlidir şimdi onlargünaydin
geçmiş olsun.
bende iyiym çok şükür.
tarladan getirdiği karpuzlari yiyoruz bizde :)
yemek konusunda karar veremedim.
SEN NASILSIN kızlarin nasıl:)
Sıcakta ocağın başında pişersin, fırında yapHoşgeldinne yemek yapacağıma karar veremedim karışık kızartma mı yapsam acaba?
Menüyü değiştirdim kremalı mantarlı tavuklu makarnayla salata yapcamSıcakta ocağın başında pişersin, fırında yap
bende öle çok alıştık valla bi gün kesik olursa insan çildiriyorOoo afiyet olsun canım. Ne lezzetlidir şimdi onlar
Iyiyim çok şükür. Internete öyle alışmışız ki eksiklik hissediyor insan
Tşk ederimm :)K Kelebek1122 sayfa burası
Youtube cok guzel tarıfu var kekiklimMenüyü değiştirdim kremalı mantarlı tavuklu makarnayla salata yapcam
Ellerine sağlık canım, okurkenMenüyü değiştirdim kremalı mantarlı tavuklu makarnayla salata yapcam
A. S. Canım bende bir fırsat bulamayanlardanım çocuk olunca dünyam şaştı 9,5 aydır normalleşemiyorımbugün için menğm yok ama fırın yemeği yapmak istiyorum
Allah yardımcın olsun. Çocuk çok güzel bir duygu ama çok zor. Inşallah en kısa zamanda normale dönerYaptım derken ben daha kahvaltı hazırlıyorum bacım
Afiyet olsun canımIyiyim Teşekkürler. Fırında tavuk köfte ve patates yapayım diyorum bende
Merhaba canım. Şükür sıkıntı yokmuş. Merak ettik girmeyince. Bende işe başladim pazartesi. Alışmaya çalışıyorum. Dünden taze fasülye ve bulgur pilavı vardı. Bugün iş çıkışı arkadaşıma gittik. Fırında tavuk patates, pirinç pilavı, salata, havuç tarator, yaptik. Tatlı olarakta tiramisu vardı.. eşimde evde kalanları yemiş. Bugünü böyle bitirdik.Tekrar günaydın kızlar. Domates soslu türlü yaptım. Yanına karpuz doğrayacağım. Allah bereket versin. Siz nasılsınız? Kaç gündür görüşemedik. Neler yaptınız
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Sağol canım benim inşallah bugünlerde geçip gidecek daha rahat ederizAllah yardımcın olsun. Çocuk çok güzel bir duygu ama çok zor. Inşallah en kısa zamanda normale döner
Hayırlı olsun mu desem bilemedim. Bebişi kime bıraktın?Merhaba canım. Şükür sıkıntı yokmuş. Merak ettik girmeyince. Bende işe başladim pazartesi. Alışmaya çalışıyorum. Dünden taze fasülye ve bulgur pilavı vardı. Bugün iş çıkışı arkadaşıma gittik. Fırında tavuk patates, pirinç pilavı, salata, havuç tarator, yaptik. Tatlı olarakta tiramisu vardı.. eşimde evde kalanları yemiş. Bugünü böyle bitirdik.
afiyet olsun peynirli menemen nasıl oluyor.Selamun aleykum kızlar. Cumamız mübarek olsun. Nasılsınız? Benim cimcimeler sabahın yedisinde uyandı
Ben de eşime peynirli menemen yaptım. Erkenden kahvaltı etmiş olduk
Ama öğlen için hiçbir fikrim yok.
Umarım sizden ilham alırım
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
balpamuk
Alyaliya
Benim eşim yumurta sevmiyor, o yüzden yumurta yerine kasar veya eriyen bi peynir koyuyorumafiyet olsun peynirli menemen nasıl oluyor.
hımm bende yumurtasiz menemen yapıyorum güzel oluyor ya hiç peynir koymadim :)Benim eşim yumurta sevmiyor, o yüzden yumurta yerine kasar veya eriyen bi peynir koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?