- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #17.161
Kolay gelsin canım. Ben bıraktım evi falan toplamaya yetişemiyorum artık. Çocuklarda evde sıkılıyor. Oraya buraya saldırıyor işte.Selamun aleykum kızlar. Dünden beri evle cebellesiyorum. Küçük kızım yaramazlığın dozunu artırdı. Evin anasını ağlattı
Allah'tan yemeği erken yapmıştım. Dünden kalan yemeklerim var ama az. O yüzden kabağı domates sosu ile pişireceğim. Bakalım nasıl olacak
Siz nasılsınız? Bugün de dışarıdan sipariş verin ne olacak
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
Ev küçük, dağılınca çok kalabalık duruyor.Kolay gelsin canım. Ben bıraktım evi falan toplamaya yetişemiyorum artık. Çocuklarda evde sıkılıyor. Oraya buraya saldırıyor işte.
Yeşil fasülye ve pirinç pilavı yaptım. Ocağa koymasaydım teklifini değerlendirirdim
Listeye alalım hemen bu menüyüEv küçük, dağılınca çok kalabalık duruyor.
Benim de yemeğim olmasa ben de değerlendirirdim.
Bence deListeye alalım hemen bu menüyü
Çok teşekkürler fesleğen kokulu nanemİyi eğlenceler size canım
Hiç aklıma gelmezdi.Selamlaaarr,
Ben de katkıda bulunayım dedim. Bugün erkenciyim. Kuru patlıcan vardı evde. Buzlukta da nohut vardı. Düşündüm bunları bir yemekte birleştirmeye karar verdim.Kuru patlıcanlı nohutlu bulgur pilavı yaptım. Daha önce de denemiştim herkes bayılmıştı. Çok güzel oluyor tavsiye ederim.
Bugünün menüsü:
-Kuru patlıcanlı-nohutlu bulgur pilavı
-Zeytinyağlı taze fasulye
Aleykümselam canım. Evdeyiz bizde dün akşam misafirim vardı ıslak kek ve peynirli börek yaptım kaldı tabiki.. taze fasulye ve pilavdan da var karpuz var. Bugünlük yemek yapmayacağım. Sadece kıza pilavı yemezse az çorba yaparım. Bende nasıl olduysa 4 kilo vermişim bir anda.. başlamışken dikkat ediyorum şimdi.. nedense ben diyet yaparken tüm yemekler kalıyorSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu nasıl geçti? Buralar çok kalabalık diye çıkmadık.
Ama bugün akşam üstü piknik yapmak gibi bir dusuncem var ama kesin değil. Kıyma çıkardım köfte için. Köfte patates yaparım. Bir de ayran. Gidemezsek evde yeriz.
Gelsin menüler
Ay ne kadar güzel. Ben de iyice almışım.Aleykümselam canım. Evdeyiz bizde dün akşam misafirim vardı ıslak kek ve peynirli börek yaptım kaldı tabiki.. taze fasulye ve pilavdan da var karpuz var. Bugünlük yemek yapmayacağım. Sadece kıza pilavı yemezse az çorba yaparım. Bende nasıl olduysa 4 kilo vermişim bir anda.. başlamışken dikkat ediyorum şimdi.. nedense ben diyet yaparken tüm yemekler kalıyor
Bende şaşırdım tartı bozuldu zannettimAy ne kadar güzel. Ben de iyice almışım.
Ramazan gibi düşün. Ramazanda yemekler bitmiyor.
Bana bildirimler iki gündür gelmiyor canım. Salçalı makarna ve fırında kanat yaptımSelamun aleykum kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu nasıl geçti? Buralar çok kalabalık diye çıkmadık.
Ama bugün akşam üstü piknik yapmak gibi bir dusuncem var ama kesin değil. Kıyma çıkardım köfte için. Köfte patates yaparım. Bir de ayran. Gidemezsek evde yeriz.
Gelsin menüler
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
Yabanmersini14
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
Begonya2
PrensesAnnesi_
Elhan
beautifulsweet
Efsun64
Mavim25
sekersizcikolata
Wilma11
lavieenrose26
Carinanebulasi
Ne yapıyorsan devam et benceBende şaşırdım tartı bozuldu zannettimkız sağlık ocağı ile aynı çıkınca Nasıl sevindim anlatamam ☺ yemekler aynen kalınca hepsini ben yiyorum sandım valla ama pilav olunca mutlaka kalıyor bizde yemek Ramazan'da da çeşit çoksa kalıyor gerçekten .
Ama etiketliyorum tatlım?Bana bildirimler iki gündür gelmiyor canım. Salçalı makarna ve fırında kanat yaptım
Hoş geldin canım. Vallahi çok haklısın. Ne pisirsem düşüncesi beni de sinir ediyor. Sıcak havada da ne yemek yemek istiyor ne de yapmak istiyor insan.Harika bir topik.Her gün ne yemek yapsam diye akşamdan düşünmeye başlıyorum ve bu durum beni çok yoruyor.Yemek yapmaya da yemeye de bayılırımAma gelin görün ki ne yemek yapacağım derdi beni zorluyor.Mesela bugün et sote pirinç pilavı ve cacık yapacağım.Ama yarın ne yapcam şimdiden düşünüyorum
Negoonunki de gelmedi senden sonra ona mesaj yazarken muneyi etiketledimAma etiketliyorum tatlım?
Neden gelmiyor acaba
Canım fazla yemekleri buzluğa kaldır sonra çıkartırsınpeynirli Börek mesela bidahaki misafire kalır hazırın olurAleykümselam canım. Evdeyiz bizde dün akşam misafirim vardı ıslak kek ve peynirli börek yaptım kaldı tabiki.. taze fasulye ve pilavdan da var karpuz var. Bugünlük yemek yapmayacağım. Sadece kıza pilavı yemezse az çorba yaparım. Bende nasıl olduysa 4 kilo vermişim bir anda.. başlamışken dikkat ediyorum şimdi.. nedense ben diyet yaparken tüm yemekler kalıyor
Bana bildirimler iki gündür gelmiyor canım. Salçalı makarna ve fırında kanat yaptım
Etiket gelmiyor banada canım. Normal yazıldığında geliyor. Dün sen etiketlediğinde ben hemen gördüm ama etiketler görünmüyordu. Biraz zaman geçince gelmiş. Bende sorun var zannettim ama genel bir sorun sanırım.. hatta benim seni alintiladigim mesajımda etiketler yok. Senin mesajına sonra gelmişAma etiketliyorum tatlım?
Neden gelmiyor acaba
Sağol canım yemekler aklima gelmiyor da böreği kaldırıyorum normalde ama çok değildi eşim kahvaltıda yesin diye bıraktım yine de az kalmıştı.Canım fazla yemekleri buzluğa kaldır sonra çıkartırsınpeynirli Börek mesela bidahaki misafire kalır hazırın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?