- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #16.921
şehriye çorbası yla domatesli bulgur pilavı yaptım. Yanına yoğurt ve tursuSelamun aleykum kızlar. Öğleden önce dışarı çıkmıştık. Hâlâ dışarıdayız. O yüzden yazamadım. Hepinizi öpüyorum ❤❤❤
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Canim bizde disardaydik gitmeden kek yaptim damla cikolatali aksam cayla yeriz dedik disarida da aciktik smdi eve geldk disardan siparis verdik bugun boyle olduSelamun aleykum kızlar. Öğleden önce dışarı çıkmıştık. Hâlâ dışarıdayız. O yüzden yazamadım. Hepinizi öpüyorum ❤❤❤
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
Yabanmersini14
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@L O L
@PrensesAnnesi_
@Elhan
@beautifulsweet
@Efsun64
@Mavim25
@sekersizcikolata
@donashippo
Dur bakayım hemenBende yarıştayım
Tatilden dönünce de bunlar varAleyküm selam canım. İyi yapmışsınız. Enerjilerini atsınlar minikler..
Benim kiler dolabımda birşeyler bozulmuş. Orayı temizledim. Bir taraftan çamaşırları hallediyorum. Tavuklu yoğurt çorbası yaptım. Birde Kemalpaşa tatlısı. Eriksuyu vardı. Pazara da çıkamadık. Evde birşey yok..bu kadar yetti yani
Afiyet olsun canım. Kaç gündür yoktun.Domatesli kabak yemeği
Bulgur pilavı
Yoğurt
Afiyet olsun canım. Kazanmayı da çok severimLazanya
mercimek corbasi
Salata
Ellerine sağlık canım. Akçaabat köfteyi nasıl yaptınAkçaabaat köfte, güveçte yalancı kumpir, pilav vr salata yaptım. Afiyet olsun herkese :)
Ohh iyi yapmışsınız.As canım. Eşim dışardan sipariş verelim dedi. Ohhhh canıma minnet dedim. Ben decanım seni
Ellerine sağlık canım. Nerelerdesin kaç gündür?şehriye çorbası yla domatesli bulgur pilavı yaptım. Yanına yoğurt ve tursu
Bugün facade gördüm damla çikolatalı kekCanim bizde disardaydik gitmeden kek yaptim damla cikolatali aksam cayla yeriz dedik disarida da aciktik smdi eve geldk disardan siparis verdik bugun boyle oldu
Normal köfteden farklı olarak biraz çekilmiş kuyrukyağıda kullandımEllerine sağlık canım. Akçaabat köfteyi nasıl yaptın
Sicakken yarim dilim yemistm yemek fazla geldi ama yarin senjn icjn yiyecegm cnm ya keske ikram edebilsem normal kek yaptim ama damla cikolata attim icine oyle cok seviyorum zevklermz benziyor demekkiBugün facade gördüm damla çikolatalı kek
Malzemem olsa yapacaktım. Benim yerime de ye canım.
Evet normal köfteden farklı. Beceremem diye hiç denemedimNormal köfteden farklı olarak biraz çekilmiş kuyrukyağıda kullandım
Etmiş kadar oldun canım.Sicakken yarim dilim yemistm yemek fazla geldi ama yarin senjn icjn yiyecegm cnm ya keske ikram edebilsem normal kek yaptim ama damla cikolata attim icine oyle cok seviyorum zevklermz benziyor demekki
Kaç yere baktım tarif için tek farkı. Gömlek yağı, içyağı. Kuyrukyağı yada kuzu daba eti karışık olması kız. Korkma dene :)Evet normal köfteden farklı. Beceremem diye hiç denemedim
Ellerine sağlık tekrardan.
Kuyruk yağı kısmı beni bunlara ittiKaç yere baktım tarif için tek farkı. Gömlek yağı, içyağı. Kuyrukyağı yada kuzu daba eti karışık olması kız. Korkma dene :)
Aynen ya çamaşır makinesi helak olduTatilden dönünce de bunlar var
Insan gittigine de gideceğine de pişman oluyor.
Ev iş uğraşıyoruz canım birde dışarı çıktık falan fazla giremedim :))Afiyet olsun canım. Kaç gündür yoktun.
Halledebildiniz mi pekiEv iş uğraşıyoruz canım birde dışarı çıktık falan fazla giremedim :))
O yönden iyi oluyor. De keşke ışınlanma olsa, yanımıza kıyafet almasak. Eve ışınlansakAynen ya çamaşır makinesi helak oldudolap iyi oldu ama erteleyip duruyordum temizliğini aradan çıktı☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?